Eşinizle bayramlaştınız mı?

harclik istediniz mi

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim esim dunden beri yok. isten daha gelmedi. isticem ama verir mi bilmiyorum cok cimri birsey oldu cikti yaf :/ :KK70:
Sirnas biraz cilve yap kuzum :D benimkine dün diyorum bana harclik vericen dimi yarin. "Yok sana harclik "dedi. Ee bende bunun altinda kalmam tabiki :D "sen vermezsem gider bankadan cekerim" dedim sen yaparsin diyor

Sirnas biraz cilve yap kuzum :KK70: benimkine dün diyorum bana harclik vericen dimi yarin. "Yok sana harclik "dedi. Ee bende bunun altinda kalmam tabiki :KK70: "sen vermezsem gider bankadan cekerim" dedim sen yaparsin diyor

isten bi arkadasiyla geldi. simdi icerdeler is konusuyorlar

misafirim gitsin bir alicam ifadesini bana sans dileyim :D

Biz ailelerimiz aradık ama kendimizinkini kutlamadık. Hiç aklımıza gelmedi. Eşim namaza da gitmedi. Deniz tatilindeyiz. Burada bayram gibi değil. Aklımıza gelmedi.
Ayrıca elini öpmem, çalıştığım için harçlık da istemem.

Biz ailelerimiz aradık ama kendimizinkini kutlamadık. Hiç aklımıza gelmedi. Eşim namaza da gitmedi. Deniz tatilindeyiz. Burada bayram gibi değil. Aklımıza gelmedi.
Ayrıca elini öpmem, çalıştığım için harçlık da istemem.

zaten nerede o eski bayramlar.. bu yasimda ben bile söylemeye basladim

bayramlar bana bazi sebeplerden oturu hep huzun verir. cok bilirim esimle bile bayramlasmadan, pijamalarla sabahtan aksama sadece uyuyup durdugumu...

ancak bazi seyler olmayinca olmuyor, hayat bitmis degil, o yuzden kendi mutlulugumu kendim yaratmaya calisiyorum.

boyle adetler beni mutlu ediyor. bayramların bendeki olumsuz imajini yikmaya calisiyorum.

ben de çalışıyorum ancak bunlar ufak ama tatli seyler.

Sabah namazdan gelince ilk ben öperim elini o istemez ama benim hoşuma gider:KK48:
Oda sarılır beni öper.Çocuklar içinde güzel bir tablo bence. .küçüklerde ablalarının elini öper.bende kardeşlerime öptürürüm.el öpmek bizde bi ritüel olmaktan çok keyifli eğlenceli bir olaya dönüşüyor.böyle şeyler de olmasa nerden anlıcaz bayramın geldiğini:KK66:
Ayrıca harçlıkta istemem

Bayramlar sevdiklerimizle güzel Allah ayırmasın...

Bu arada kurban bayramınız mübarek olsun...

İstedim tabi
:halay:
Verir inşallah akşam
Normalde paraya ihtiyacım yok şükür ama bayramda eşimin para vermesi... normalde hediye alması... ondan gelen güzel duygular ... maddi değerler .... hepsi güzel
Ve ben harçlık istiyorum :KK48:

Back
X