- 11 Kasım 2024
- 116
- 66
- 13
- 26
- Konu Sahibi hayalimsenn
İyiymişValla bu saatten sonra evliliğe asla diyenlerdenim bir kere daha bekarlığı tattım muhteşem bir şey şuan tek derdim nereyi gezsen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymişValla bu saatten sonra evliliğe asla diyenlerdenim bir kere daha bekarlığı tattım muhteşem bir şey şuan tek derdim nereyi gezsen![]()
Her gün şükrediyorum ya eşimle birbirimizi bulduğumuz için. Şuanlık durum böyle insallah böyle de devam eder. Evlilik 3.yılın içindeyiz 6yıldır birlikteyiz.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.. Biraz kırgınım eşime bugün. Şimdi ki aklım olsa eşmle evlenirmiydim diye düşünüyordum. Arada kaldımne evet diyebiliyorum ne de hayır..
Bu arada eşimle büyük sıkıntılarımız yok şükür :) siz de durumlar nasıl ?
Bugün ki aklınız olsa eşinizle evlenir miydiniz ? ☺
Eşim iyi birisi tutkulu yakışıklı parasını harcar önemser unutmaz vs mükemmel bir sevgiliydi lisede komilik yapıp bana altın kolye almıştı düşün. Çok yakın arkadaşım zaten. Ama evlilik çok daha farklı. Aile araya giriyor o bu. Tam bir boğa burcu tembel rahatına düşkün. Bazen bu delirtiyor beni işteSiz de arada kalanlardansınız :)
Evet çok berbat bir evlilikten çıktım maşallah diyeyim çok mutluyum. İşin garip tarafı kendimle mutlu olmayı o kadar sevmeye başladım ki görüşmek isteyenleri direkt reddediyorum. Bekarlık muhteşem bir şeymiş çıkın çıkın gelin arkadaşlar.İyiymişBir kere daha derken evlenip boşandınız mı
Bir zaman sonra sevgili flört heyecanı bile saçma geliyor o kadar yıl geçmiş üstündenEvliliğimizde şu sevgili flört heyecanını kaybetmesek bence herşey çok güzel olur![]()
Eşimden başka biri ile evli olduğumu düşünmek bile istemem düşünemem.Benim sıkıntım eşimle değil kendimle.Evlilik bana göre değilmiş onu anladım.Çok güzel bir bekarlık hayatı yaşadım.Ekonomik özgürlüğüm vardı.Geç evlendim bu yüzden (44 yaşında)Evlilik olayını sevemedim sanki.Bir de eşim her zaman dip dibe olalım istiyor o da sıkıyor beni.İlk evlendiğim zamanlar evin içinde 5 dk gözünün önünden kaybolsam aramaya başlardı nerdesin diye.Sürekli bir yerlere gitmek istiyor gezelim tozalım istiyor.Ben gezmeyi çok sevmiyorum.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.. Biraz kırgınım eşime bugün. Şimdi ki aklım olsa eşmle evlenirmiydim diye düşünüyordum. Arada kaldımne evet diyebiliyorum ne de hayır..
Bu arada eşimle büyük sıkıntılarımız yok şükür :) siz de durumlar nasıl ?
Bugün ki aklınız olsa eşinizle evlenir miydiniz ? ☺
Bir zaman sonra sevgili flört heyecanı bile saçma geliyor o kadar yıl geçmiş üstündenyani bilmiyorum bende romantiklik sıfır
seks başka ama
![]()
Hmmm.. siz sanki herkesin istediği tarzda bi eşe sahipsiniz amaEşimden başka biri ile evli olduğumu düşünmek bile istemem düşünemem.Benim sıkıntım eşimle değil kendimle.Evlilik bana göre değilmiş onu anladım.Çok güzel bir bekarlık hayatı yaşadım.Ekonomik özgürlüğüm vardı.Geç evlendim bu yüzden (44 yaşında)Evlilik olayını sevemedim sanki.Bir de eşim her zaman dip dibe olalım istiyor o da sıkıyor beni.İlk evlendiğim zamanlar evin içinde 5 dk gözünün önünden kaybolsam aramaya başlardı nerdesin diye.Sürekli bir yerlere gitmek istiyor gezelim tozalım istiyor.Ben gezmeyi çok sevmiyorum.
Gelecek ay 15 senemiz dolacak inşallah hiç özlemiyorum öyle heyecanlar bence en güzel heyecan cinsellikAy çok isterdim benn heyecanımız hep taze olsun4 sene oldu. Sizin kaçıncı seneniz
Kelimenin tam anlamıyla adapte olamadım.Eşini öven insanlar belki yanlış anlaşılıyor ama gerçekten herkesin istediği tarzda biriyle evliyim.Bazen yüzüne bakıp seni haketmek için ne yaptım diyorum içimden.Gerektiğinde anne gerektiğinde baba ve çok iyi bir eş.En ufak bir yanlışı olsa çoktan boşanmıştım.Geç evlendiğim için uyum sağlayamadım sanırım.Evlilik aşamasına da onun ilişkiyi yürütmesiyle gelmiştik.İki yıllık evliliğimde de öyle.Yeni yeni adapte oluyorum.Ben de onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.Hmmm.. siz sanki herkesin istediği tarzda bi eşe sahipsiniz amabelki de geç evlendiğinizden adapte olamadınız
Güzel bakış açısıGelecek ay 15 senemiz dolacak inşallah hiç özlemiyorum öyle heyecanlar bence en güzel heyecan cinselliko zaman zaten romantikleşiyoruz
![]()
Ne güzel maşallahKelimenin tam anlamıyla adapte olamadım.Eşini öven insanlar belki yanlış anlaşılıyor ama gerçekten herkesin istediği tarzda biriyle evliyim.Bazen yüzüne bakıp seni haketmek için ne yaptım diyorum içimden.Gerektiğinde anne gerektiğinde baba ve çok iyi bir eş.En ufak bir yanlışı olsa çoktan boşanmıştım.Geç evlendiğim için uyum sağlayamadım sanırım.Evlilik aşamasına da onun ilişkiyi yürütmesiyle gelmiştik.İki yıllık evliliğimde de öyle.Yeni yeni adapte oluyorum.Ben de onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.
Amin inşallah canımNe güzel maşallahgüzel seneleriniz olsun mutluluğunuz daim olsun zamanla iyice adapte olursunuz inşallah