Eşinizin telefonunu kurcalamak

kurcalarım valla merak ederim inanın hiç meraklı değilimdir ama merak ettiysem anlık bi durum tabi bakarım

Kurcalarım. Düzenli olarak mesajlarına bskarım. Attığım msjlardan uygun olmayan içeriktekileri silerim. Başka biri görse hiç hoş olmsz dimi

O da benimkini rahatlıkla alır nette takılır. Gizlimiz saklımız yok ki

Ben de bakmam,o benim tel.ime daha çok bakar.Baksın problem yok.Malesef ortada birşey yokken zan.lar üretmemek lazım tabi ama insanoğlu vesvese geldim mi bakma ihtiyacı hissedebilir,napalım etrafımızda neler duyuyoruz paranoyaklaşıyoruz.
Ayrıca baksın ve içinin rahatlığı ve güveni daha da yer etsin, yarası olmayan gocunmaz.Ne olacak ki.

Benimki hiç silmez aramaları gereksiz mesajları falan o aramallar kısmında dolar 500 600 arama ben de onlar teelefonu kasar diye silerim falan genelde telefonunu bu yüzden alıyorum elime :) bazen mesajlara bakarım ama öylesine kurcalamak niyetinde değil telfon elimdeyken yanımda olur mesela .

uyurkan yapabilirsin ben öyle yaparım bnm karıştırdımı bilir fakat yanında bakmam nerelere baktımı bilip temizlemesin diye ama bilir baktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…