Eşinizin telefonunu kurcalamak

Eskiden yapardım

Şimdi hiç ilgimi çekmiyor ne de olsa kV artık aksamlari arıyor. Arama kaydın bile bakmaya gerek kalmıyor. Onun dışında güvenim sonsuz yani p. Felan bakıyor mu diye bakmam telefonun ekranından bir şey anlaşılmadagi için ordan bakmiyormus küçükMuş ekran

Benimki takoz nokia kullaniyor kurcalanacak biseyi yok ki telefonun :KK49:
arada girip mesajlarini falan siliyorum kendisi ugrasmiyor cunku, benden aveadan bi de superonlinedan baska kimse mesaj bile atmiyor garibime :KK53:

eşim benimkine bende onunkine bakmam. tel ortada zaten..

Bence de eşler arasında özel diye bir şey yoktur. Zaten siz birbirinizin özelisiniz, ne özeliymiş bu. Kurcalarım da bakarım da valla.

Özel neleri olabilir diye düşünüyorum... Eşlerimizin özeli bizleriz zaten.. Bizden özeli varsa orada nokta koymak gerekir...

Bazen kurcalamak gerekir, şüpheli durumlar olabilir..

Bendr karıştırmayı tercih etmezdim. Herkesin bir özeli vardir. Ben telefon konusunda hassasim. Yedi yıllık sevgilim telefonunu bir kez olsun kurcalamadim. Kurcalasam da bildigimi caktirmazdim. G ercekten bazen borc harc durumlari oluyor erkeklerin ve kadinlar bilsin istemiyorlar. Babamdan biliyorum bunu da.. bazen babaminkine bakarim çünkü :) ama görmemizi istemeyecegi seyleri gormememzlige vururum.
Bende kiskandigimi belli etmek istemezdim..
havaya girer sonra...

siz evlisiniz artık bu bu ne kuralcılık arkadasım bunu kendinize bi suc olarak görmwyin merak eder insna gün icinde kimle konusmus kimi aramıs ne yapmıs neden bakılmasın valla ipin ucunu bos bırakmıcan yapan tabıkı yapar ama kadın olan kocasınada sahıp cıkıcak gerekirse telefonunda bisey görmese bile bunu ima edip böyle bi hata gördügünde 2ci bi sansı olmadıgını bils,n

karıştırmıyorum, bazen oyun oynamak için alıyorum; başka bi yere bakmak aklıma gelmiyor o an

ben yanında bakarım genelde ver bakiim neler olmuş bugun diye :) hergün değil ama aklıma gelirse

eşim benim telefonumu kurcalamaz.
ben onunkini arada alırım ama herhalde 1 senedir falan bakmadım.
mesaj içeriklerine bakmam.
kimle konuşmuş bakmam.
zaten hattı benim üstüme. istesem hepsine internetten ulaşırım.
sadece facebook hesabında kimlerle muhabbet etmiş diye sadece konuştuğu kişilerin ismine bakıyorum arada :)

Bizim telefonlarimiz hep ortadadir. Hatta onun telefonu daha güzel diye çoğu zaman bir yere gidecegimde onun telefonunu alirim bazen günlerce bende kalir. Sevdicegimle aramda boyle şeyler asla sorun olmaz.

Anlaşılan kimse bdv'de okuduğu telefon krizlerinden etkilenmemiş. Yerinizde olsam o adamların aldığı nefesten haberim olurdu :rolleyes:

Kurcalamak denilmez ona. Onun telefonu benim telefonum sayılır benimkide onun. İstediğim her daim alır kullanırım. Oda benimkini.

X