Eşinizin telefonunu kurcalamak

evli olabilirz sevgili nişanlı sözlü olabiliriz.. ne olursa olsun çiftimizin izim dışındada bir hayatı var. bunu dilip o şekilde davranmak lazım.. ellerine alırsın bakarsın eywallah ama kurcalamak birşey aramak birşey bulmak maksadıyla yapmak çok yanlış..
hele o whatsapa girip erkek ve kız ayrımı yapmaları yokmu..

ben bişi yapıyor diye şüphelenmiyorum ama meraktan bakıyorum bugün kimlerle konuşmuş diye vs.eşim tepki gösterdi.

kurcalamak gerek düşünüyorum..erkeklere güven olmuyor.eşimin telefonunu 2 çocuğum arkaarkaya olunca kurcalayamadım adam fırsattan istifade işler karıştırmış

kurcalarım ama gizli değil yanında bakarım. o da yanlış bişeyi varmı diye değil. merakımdan..

Kurcalarım
hatta en dogal hakkım olarak goruyorum
gecelerı tuvalette yapıyorum o ısı
oda benımkını gece yarısı uyandıgında kurcalıyor :KK70:

Karıştırmam
O da benim telefonumu karıştırmaz
İkimizinki de ortada durur ama dokunmayız
Bir kural koymadık bunun için
Ama sevmediğimi bilir, dokunmaz o yüzden
Ben eşimin pantalon ceplerine bile dokunmam, çamaşıra atacaksam, pantalonunu ona götürürüm, boşalt cebini derim, sinir oluyor ama huyum böyle, kişisel alanlara hassasiyetim var, sevmem o derece kontrol etmeyi de, edilmeyi de

kurcalamam.. kurcalanmasına da aşırı tepki veririm..
eşime binlerce mail mesaj gelir işinden dolayı ama açıpta bakmam nedir ne değildir diye..
tabi ortada şüpheci hareketleri vs yoksa bakılmamalı.. herkesin kendine ait özel şeyleri olabilir.. ben eşimdir ne özeli olacak bakışına karşıyım açıkçası.. olur..olmalıda

elbette karıştırırım.. erkek milletini boş bırakmaya gelmez. 5 yıldır da evliyim 5 yıl boyunca her zaman herşeyi karıştırırım. bi hatasını yakalamadım ama ben kimseye guvenmem. kendisine de söylüyorum zaten. bence eşler arasında özel diye bişey olmaz..

telefonu her an onumde oldugu ıcın pek zevklı olmuyo ama arada kurcalıyorum :KK70:

bazıları aaaaa ne köttu tüüü kaka dicek,

siz kurcalamayın anacım kalın öyle:KK14:

Bendr karıştırmayı tercih etmezdim. Herkesin bir özeli vardir. Ben telefon konusunda hassasim. Yedi yıllık sevgilim telefonunu bir kez olsun kurcalamadim. Kurcalasam da bildigimi caktirmazdim. G ercekten bazen borc harc durumlari oluyor erkeklerin ve kadinlar bilsin istemiyorlar. Babamdan biliyorum bunu da.. bazen babaminkine bakarim çünkü :) ama görmemizi istemeyecegi seyleri gormememzlige vururum.

Kurcalarım
hatta en dogal hakkım olarak goruyorum
gecelerı tuvalette yapıyorum o ısı
oda benımkını gece yarısı uyandıgında kurcalıyor :KK70:

ne guzel uyumlu çiftsiniz.:KK70:

.ben de gayet normal buluyorum.karı koca arasında gızlı bısey olamaz.ben o kadar geniş dusunemıorum :KK70:

Yaninda acar bakarim kurcalarim, telefonunu da kullanirim. Benden gizleyecegi bir sey olmasin zaten ya da arkadasinin ozeli felansa silsin tutmasin benim gormemem gerekn bir seyse. Benim tum ozelim esim, arkadaslarimla bayansal konusmalarimizi da siliyorum baktiginda ayip olmasin diye. Kimsenin ciplak fotosunu da telefonumda tutmam :)) isste bitti gitti ozel kalmadi.

3 yıllık sevgilim var..
Başlarda iş kurcalama boyutundaydı..
Bildiğim kurcalardık yani..
Sonra sonra azaldı bu durum..
Arada bakarız yani can sıkıntısına..
Yapıcak bişey yoksa zaten telefon hep ortadadır saklama gibi bi surum yok..
Hatta yanımda o olduğunda ben benim telefonumu ona veriyorum al sende dursun ya diye..
Onun telefonundan nette takılırım..
Face instagram falan bakarım.
Arada bi arama bölümüne bakarım..
Onun telefonu bendeyse dışarıdayız bişeye bakıcam netten mesela telefonu geri vermem bende olur :KK53:
Sadece arada nette nerelere girdiğine bakarım belli etmemeye çalışarak :KK30:

Hee anca benim bi kız arkadaşımla özel bi konuşmam varsa onu silmem ama girme oraya derim kızsal bi mevzu derim girmez :KK70:
Belki giriyodur ama benim görmez yanımdan :p

Bende karıştırırdım sonuçta eşimse benden bir şey saklayamaz gizleyemez veya benden utanamaz.Her şeyine bakabilmem görebilmem ve bilmem lazım telefondaki

Eşler arasında da özel olabilir benim kız arkadaşlarımla konuştuğum şeyleri eşimin görmesini istemem aynı şekilde onun da olabilir. 2 kişi evlendi diye herşeyler ortak olmaz zorunda değil özel alanlar olmalı mutlaka. Kurcalamam zaten telefonlar ortada arada kullanırım kendi telim uzakta falansa ama didiklemem kendime yapilmasindan da hoslanmam hiç

X