Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

bence gerek yok.. Etrafın dediğini boşverin. Sizin ne istediğiniz önemli

Ben açıkcası eşim'in benden daha çok soğuyup, uzaklaşmasından korkuyorum. Bu yüzden doğum'a girmesine pek gönlüm el vermiyor. Çünkü eşim'in iyice annesinin tarafına kaymasını istemiyorum. Bana yakınlaşmasını ve bi "AİLE" olduğumuzun farkına varmasını istiyorum. Ve eğer ki benden soğursa, bu iyice imkansız bi hale gelecek, eşimi kaybedeceğim. Ve ben böyle olmasını istemiyorum.

anlıyorum sizi. Sizin tercihiniz önemli burada. İstemiyorsanız girmesin. Eşiniz istiyor mu peki?

hamileyim ve bi aksilik çıkmazsa o da benimle birlikte girecek.hem anı olması hemde birlikte daha kolay olması için diye düşünüyoruz.

Benim için çok farketmiyor girse de bir girmese de.
Ama geçenlerde eşime sordum ister misin diye.Sen orada bana küfredersin o acıyla senin yüzünden oldu diye bağırırsın rezil edersin beni girmem dedi

Benim için çok farketmiyor girse de bir girmese de.
Ama geçenlerde eşime sordum ister misin diye.Sen orada bana küfredersin o acıyla senin yüzünden oldu diye bağırırsın rezil edersin beni girmem dedi
doğru demiş. Ben istemem çünkü bay panik olarak kesin bayılır. Ama dur bende sorayım akşam bakalım ne diyecek

Allah sabir versin canim.Cok zor gerckten

Benim eşimde bayılabilir galiba sordum girmek ister misin diye bilmiyorum dedi. Benden soğumasını istemiyorum soğuyabilindiğini okumuştum. Küfredebilirim de hep senin yüzünden diye :) kayınvalide konusunda sağolsun benimki nazımı çeker kötü davransam bile unutur belki annemle beraber kayınvalidem girer alırlarsa almazlarsa annem girer. Sonuçta uzun bir süreç ara sıra dayanamaz eşimde girip çıkar diye düşünüyorum. Sezeryan olursa annemde eşimde girmez kayınvalideme kalırım.

Ben istemezdim. Cunku benim esim cabuk etkilenir bide onla ugrasamam oralarda cok duygusal bi de salya sumuk olur hemen

Dişini gostermen lazim kayinvalidene yoksa her turlu hakki kendinde gorur. Cocugunu korumalisin bence kvden

Bende hamileyim ve eşime sordum eğer ki kısmet olursa normal doğum yaparsam girecek ama Sezeryan olursa dayanamaz zaten tam anestezi istiyorum o zaman kapıda bekler

benim hayal ettiğim tek şey eşimin doğumuma girmesi ama ben sezeryanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…