Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

benim hayal ettiğim tek şey eşimin doğumuma girmesi ama ben sezeryanim

Allah gönlüne göre versin inşallah. Benim eşim, doğuma girerse anasının gözünde "LİGHT ERKEK" olur. Eşim bişey söylemiyor da, anası "ÇOCUĞUYLA İLGİLENEN ERKEKLERE LİGHT ERKEK" yakıştırması yaptı. Harika ya

Doğuma girmesini istemem ki kendiside girmez, ama sanci çekerken yanimda olsun isterim devlette doğum yapicam için buda imkansız Teek diyeceğim şancı odasında elinizi tutacak birisi olsa yeter o anlarda yaninda sevdiğin birinin elini tutmak istiyorsun

Bakalım o gün benim herif, heyecandan kendine gelebilirse ??? :)

amin canm inşallah ne alaka light erkek le bence en gurur duyulacak baba evladıyım ilgilenen eşinin zor anlarında yanında olandır canim

Ben istemezdim açıkcası..
Ayrıca soğuyan bir sürü de koca var..
Kapının önünden duysun çığlıklarını, o ona yeter bence..

amin canm inşallah ne alaka light erkek le bence en gurur duyulacak baba evladıyım ilgilenen eşinin zor anlarında yanında olandır canim

Kaynanam'ın lafları işte..
Niye beni böyle üzüyor hiç anlamıyorum, oysa ki ben hep gözüne girmeye çalışırım. Beni sevsin diye hep elimden gelenin fazlasını yaparım, böyle yapmasının sebebini anlayamıyorum. Aynı evde yaşamasak, konuşmayı keseceğim, ama bir de aynı evde kalıyoruz. Aynı apartman da değil, aynı ev...

Ben istemezdim açıkcası..
Ayrıca soğuyan bir sürü de koca var..
Kapının önünden duysun çığlıklarını, o ona yeter bence..
Doğru, bende öyle düşünüyorum, ama herkes farklı ister, farklı heveslenir, farklı düşünür. Bu yüzden herkes' in kendi gönlüne göre.. :)

hepsi aynı canm nedenini kimse daha bulamadı benim kaynanam alt katımda otryo bende ne kadar iyi davranirsam gözüne girmeye calissamda nafile valla canm

Nasıl acı çektiğini görsün de ne demek canım, kocan o senin rakibin ya da dize getirmen gereken bi varlık değil ki. Kocamla bi anı olsun, kendimi daha iyi hissederim dersen ala ama bazen ters tepebiliyomuş, karısını öyle gördükten sonra cinsel anlamda yaklaşamayan erkekler de olabiliyomuş.
Benim midem ağrıyo bi haftadır doktor çok büyük ihtimal bebekten dedi kocam dün isyan etti hamile kalma sen bi daha acı çektiğini görmeye dayanamıyorum diye gece kalkınca soruyo geçti mi ağrın diye evet beni düşünmesi desteklemesi çok güzel bi şey ama bilerek de adamın canını yakmak da ne allasen.

Ben sezaryen düşünüyorum ve kocamı da yanımda istiyorum. Bebişimizi beraber yaptık doğduğunda oğlumuz ikimizide görsün kokumuzu alsın istiyorum. Hem eşimde girmek istiyor doğuma, illa doğduğunda görcem oğlumu diyor :)

Ay bnde sezeryan dusunuyorum ama esimi yanimda istiyorum hayatimizin en guzel aninda yanimda olmasi bni dahada mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…