Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cümlemize hayırla sağlıkla ve kolay dogumla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allah im.Haklısın canım onlar sağlıklı rahat olsun da bizler atlatırız bir şekilde sıkıntılarımızı. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
benim hayal ettiğim tek şey eşimin doğumuma girmesi ama ben sezeryanim
amin cümlemize hayırla sağlıkla ve kolay dogumla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allah im.
Evet benim eşim girecek tabi ki :)
Amin gülüm hepimizin inşallah :)Allah herşeyleri gönlüne göre versin canım benim :)
Eşimle aynı anda görsek bebegimizi cok guzel olur tabiki :)
Doğuma girmesini istemem ki kendiside girmez, ama sanci çekerken yanimda olsun isterim devlette doğum yapicam için buda imkansız Teek diyeceğim şancı odasında elinizi tutacak birisi olsa yeter o anlarda yaninda sevdiğin birinin elini tutmak istiyorsun
İnşallah :))Tabi, herkesin istekleri farklıdır. İnşallah rabbim herşeyleri gönlünüzce verir :)
amin canm inşallah ne alaka light erkek le bence en gurur duyulacak baba evladıyım ilgilenen eşinin zor anlarında yanında olandır canimAllah gönlüne göre versin inşallah. Benim eşim, doğuma girerse anasının gözünde "LİGHT ERKEK" olur. Eşim bişey söylemiyor da, anası "ÇOCUĞUYLA İLGİLENEN ERKEKLERE LİGHT ERKEK" yakıştırması yaptı. Harika ya
amin canm inşallah ne alaka light erkek le bence en gurur duyulacak baba evladıyım ilgilenen eşinin zor anlarında yanında olandır canim
Doğru, bende öyle düşünüyorum, ama herkes farklı ister, farklı heveslenir, farklı düşünür. Bu yüzden herkes' in kendi gönlüne göre.. :)Ben istemezdim açıkcası..
Ayrıca soğuyan bir sürü de koca var..
Kapının önünden duysun çığlıklarını, o ona yeter bence..
hepsi aynı canm nedenini kimse daha bulamadı benim kaynanam alt katımda otryo bende ne kadar iyi davranirsam gözüne girmeye calissamda nafile valla canmKaynanam'ın lafları işte..
Niye beni böyle üzüyor hiç anlamıyorum, oysa ki ben hep gözüne girmeye çalışırım. Beni sevsin diye hep elimden gelenin fazlasını yaparım, böyle yapmasının sebebini anlayamıyorum. Aynı evde yaşamasak, konuşmayı keseceğim, ama bir de aynı evde kalıyoruz. Aynı apartman da değil, aynı ev...
Allah allah ya hayret ediyorum vallaha !!!hepsi aynı canm nedenini kimse daha bulamadı benim kaynanam alt katımda otryo bende ne kadar iyi davranirsam gözüne girmeye calissamda nafile valla canm