PinkMermaid 👨👩👧👦 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2016 3.683 6.172 3 Kasım 2016 Konu Sahibi biq_smile #181 umut_kelebeqi .!.: Hadi inşallah canım :) allahım herşeyi gönlüne göre versin :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım aminnnnn senin eşin gircek mi doğuma ?
umut_kelebeqi .!.: Hadi inşallah canım :) allahım herşeyi gönlüne göre versin :) Genişletmek için tıkla... Sağol canım aminnnnn senin eşin gircek mi doğuma ?
B biq_smile Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 2.124 841 3 Kasım 2016 Konu Sahibi biq_smile #182 denizkestanesi .!.: Sağol canım aminnnnn senin eşin gircek mi doğuma ? Genişletmek için tıkla... Yok o girmez. Bir de bende istemiyorum. Eşimin benden soğuma riskini göze alamıyorum... ANA KUZUSU zaten. Benden soğusa, iyice annesine bağlanır
denizkestanesi .!.: Sağol canım aminnnnn senin eşin gircek mi doğuma ? Genişletmek için tıkla... Yok o girmez. Bir de bende istemiyorum. Eşimin benden soğuma riskini göze alamıyorum... ANA KUZUSU zaten. Benden soğusa, iyice annesine bağlanır