Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

ebe hemşire ya da doktorunla konuş bu konuyu kayınvalidem girmek istiyor ama ben kesinlikle eşim hariç kimseyi istemiyorum de bunu belirt beni olumsuz etkiler falan de onlar o zaman eş hariç kimseyi alamayız derler özel hastane ise özellikle bunu mutlaka dikkate alırlar o da boş boş konuşup dursun takma hiç

Yurtdışında duruyorum. Burda istemediğin sürece kimseyi sokmuyorlar galiba. İnşallah da böyledir.

Ben daha çok başındayım bu yolun ama kesinlikle isterim. Acımı görmesinden ziyade bana destek olması açısından. Başımda durmasının rahatlatıcı etkisi olabilir diye düşünüyorum

İnşallah herşey gönlünüzce olur.

ben istiyorum girmesini, onun elimi tutup yanımda olması bana daha çok güç verir çünkü. ve dedikleri doğru, nasıl acı çektiğinizi görünce değeriniz daha da artıyor eşinizin gözünde.
Allah kolay doğum nasip etsin, kolayca kurtarsın hepimizi inşallah

İnşallah...

Yoo kendisi odun olduğu için hiç şaşırmadım:KK48: Şaka bir yana özel hastane de Doğum yaptım ama hiç öyle bir şeyden bahsetmediler zaten biz de sormadık. Doğumdan sonra çok destek olmuştu

Ne güzel, eşinizin en güzel zamanınızda size destek olması çok gurur verici...

Çocuğum babasına düşman olsun istemem. Ama eşim de artık bi ailesi olduğunun farkına varsın. Annesi "gel" dedi mi, geliyor. "Git" dedi mi, gidiyor. Korkmadan çıkıp gezemiyorum eşimle. Eşim "Hadi hazırlan, gezelim" diyor. Bende Kaynanam korkusuna gidemiyorum. Bana kötü diyecek diye.. Ben onu gerçek annem yerine koymaya çalışıyorum, ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi annem ve babam da yok. Bende yurt dışındayım. Eşimle kendi yuvamız olsun istiyorum. İnşallah hayırlısıyla da en yakın zamanda da olur. Hayırlısı değilse de rabbim hayırlara vesile etsin. Ben Kaynana, Kayınpeder, Eşim, Ben ve Çocuğum bi aile olalım istemiyorum. Böyle de aile olmaz zaten. Ben sadece eşim ve çocuğumla aile olmak "BİZ" olmak istiyorum. ..
Akli ermeye basladiginda cocugunuz annesine kotu davranan bir babaanneyle karsilasir ve babasinin da annesini surekli haksiz bulduguna sahit olursa illaki soguyacaktir babasından. Yerine kendini koy oyle düşün canım. Insallah en kisa zamanda istedigine kavuşursun.

ben eşimi isterim o benim yanımda olunca acılarım hafifliyor ve beni çok güldürüyor :) inşallah normal doğum olur ve eşim yanımda olur :)

Eşim değil de Annem olabilir =). Eşim benı o halde görmesin . Sonra aklından çıkmaz. Doğumdan sonra onca acılarımı gördükten sonra bana yaklaşmaya korkar olur. Soğur vs... (BELKİ TABİ) Ama annem bana daha fazla güç vericeğine inanıyorm. Eşim zaten gir desem de girmez. Çok utangaç,çekingen bir adamdır...

Sen istersen yazdığımı tekrar baştan oku. Ben "Doğum yapacağım, eşim bana bağlansın" demedim. Sizde konuyu farklı yere çekmeyin. Sizinde kocanız "ANA KUZUSU" olup, herşeyinizi annesine fişfikleyip, sizi kötülese, üstine üstelik aynı evde otursanız o zaman eminim sizde kocanızın size bağlı olmasını isterdiniz. Çünkü benim eşim tam bir "ANA KUZUSU". Hatta bununla ilgili ben konu bile açtım. Tabii siz çok mutlusun, anlayışlı bi eşiniz var, o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum.
Siz beni yanlis anladiniz sanirim.Doguma esimin girmesini istemiyorum demissiniz.Ama cevrenizdekiler dogumda eslerinin yaninda olan erkekler eslerine daha bagli oluyormus demissiniz.Ben de diyorum ki esim dogum yapicam diye bana baglanmasini istemem.Ben bòyle dusunuyorum.Size yanlis bisey demedim.Evet esim anlayisli mutluyum cok sukur.İns sizde olursunuz her kadin mutlu olmayi hak ediyor.

Akli ermeye basladiginda cocugunuz annesine kotu davranan bir babaanneyle karsilasir ve babasinin da annesini surekli haksiz bulduguna sahit olursa illaki soguyacaktir babasından. Yerine kendini koy oyle düşün canım. Insallah en kisa zamanda istedigine kavuşursun.

İnşallah. Amin. Bir de çocuğumu elimden alacaklar diye hep bi korkum var, sanki Kaynanam çocuğumu bana hiç vermeyecek, kendi bakmak isteyecek gibi geliyor bana.. İleri ki zamanlarda da çocuk sanki Kaynanamı "ANNE" bilecek, beni istemeyecek. Kaynana'mı daha çok sevecek, benden nefret edecek diye korkuyorum. Ve ben böyle olmasını istemiyorum. ..

Siz beni yanlis anladiniz sanirim.Doguma esimin girmesini istemiyorum demissiniz.Ama cevrenizdekiler dogumda eslerinin yaninda olan erkekler eslerine daha bagli oluyormus demissiniz.Ben de diyorum ki esim dogum yapicam diye bana baglanmasini istemem.Ben bòyle dusunuyorum.Size yanlis bisey demedim.Evet esim anlayisli mutluyum cok sukur.İns sizde olursunuz her kadin mutlu olmayi hak ediyor.

Kusura bakmayın o zaman gerçekten. Özür dilerim. Bu aralar herşeyi kafaya takar, ve herşeye moralim bozulur oldu. Özellikle eşimin bana destek olmaması, ve beni hep 2.planda tutması tüm dengelerimi alt üst etti. Gerçekten kusura bakmayın tekrar

Valla ben dedim gireceksin o da dedi girersem doversin yok dedim dovmem ama içimi dokerim rahatlarim şaka bir yana girsin ne cektigimizi gorsunler öyle kolay değil babalık onlarda ustune dusen görevi yapacak işte o kadar:)))

Allah herşeyi gönlünüzce verir inşallah. Allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder inşallah :)

Kusura bakmayın o zaman gerçekten. Özür dilerim. Bu aralar herşeyi kafaya takar, ve herşeye moralim bozulur oldu. Özellikle eşimin bana destek olmaması, ve beni hep 2.planda tutması tüm dengelerimi alt üst etti. Gerçekten kusura bakmayın tekrar
Ònmli değil canim.Haklisin canim bir kadinin en buyuk destekcisi esidir.Allah sabir versin size.Kv sizinle mi kaliyor ?

Yok. Kaynanam bizimle kalmıyor, eşim ayrı eve çıkmıyor, biz Kaynanam ve Kayınpederim'in evinin üstündeyiz. Eşim'e "Arkamda dur biraz, bizim kendi evimiz olmayacak mı" desem, "Burası işte EV" diyor. Ben "Bizim değil ama" diyince de hemen Annesine yetiştirip söylüyor. Tabii Kaynana da oğluna düşkün olduğu için ve ondan ayrılmak istemediği için hemen tavır ve laflarıyla bana bunu çok aşırı belli ediyor. Bu sefer de hep ağlıyorum. Ve Kaynanam da oğlunu kendi tarafına çektiği için.. Gerisine inan anlatacak sabrım yok. Anlatırsam yine ağlayacağım... :KK43:

X