Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

Şu an gebe olup olmadığımı bilmiyorum ama bende eşimin girmesini isterim. Yanımda olup elimi tutmasını isterim. Hem hastanede çocuk karışır diye korkuyorum, yüzünü görsün bari. Görmesi gerekiyor bence o zorluğu sonuçta bebeği kendim yapmıyorum. Yapıyorsan göreceksin de :)

ben istiyorum girmesini, onun elimi tutup yanımda olması bana daha çok güç verir çünkü. ve dedikleri doğru, nasıl acı çektiğinizi görünce değeriniz daha da artıyor eşinizin gözünde.
Allah kolay doğum nasip etsin, kolayca kurtarsın hepimizi inşallah

bende çok istiyorum yanımda olmasını fakat kendisi asla dayanamıyacağını bunun imkanız olduğunu söylüyor
yani onu hiçbir kuvvet oraya sokamaz :) ödlek
ablam giricek inşallah o an yanımda ailemden birisini mutlaka istiyorum elini tutabileceğim bir tanıdık yüz

Allah kısmet ederse normal de olsa sezeryan da olsa eşimi istiyorum yanımda. Görsün nasıl acı çektiğimi değil derdim, bu ikimizin çocuğu ve yanımda olsun güç kuvvet alayım ondan. O ilk dünyaya merhaba dediği ana tanıklık etsin çok isterim.Benim olduğu kadar onunda çocuğu çünkü. Sanırım bir perde çekiliyor ve zaten görmesi mide bulandırıcı şeyleri görmüyor, yani öyle duymuştum.

ayy başlığa bir girdim konudan çok kaynana mevzusu var okurken bile sinirlerim zıpladı Allah o arkadaşlara yardım etsin kendi nişanlılık dönemimi hatırladım o zaman tabi kaynana falan aynı şehirdeydik kına gecesine ve düğüne ağlaya ağlaya gittim burnumdan getirdi. eşimle on yıllık bir ilişkimiz vardı inanın sırf eşimden dolayı devam ettim çünkü o benim yanımdaydı yoksa beş dakika düşünmez başlarım düğününe diye bırakır gelirdim. şimdi çoook uzak bir şehirdeyiz aileden resmen kafam rahatladı. hoş artık benle çok iyi (yersen) sanki o çirkeflikleri yapan o değil neyse hamile olduğumu öğrenince "ayy hemen geliriz doğuma da gireriz" falan dedi kafamdan kaynar sular boşaldı ne münasebet kocamdan başka kimsenin o mahremiyeti görmesini istemiyorum hepiniz yerinizde durun iki dk dedim kendimi tutamayıp. tabi suratlar asıldı tavırlar yapıldı. ben kocamla mutlu mesut tatilimi yapıp evime döndüm. inşallah sizin de eşiniz doğru yönünü bulur. çünkü evlenince bir de çocuk olunca önceliklerin değişmesinden yanayım. bir edebiyat öğretmeni olarak kısa bir not da düşmek istiyorum. hepimiz deli dumrul hikayesini biliriz okul hayatınızdan. orada bile azrail geldiğinde dumrula'a anası babası canını vermez eşi canını verir. bu bile örf ve adetlerimizde aile geleneğimizin be olduğunu nasıl olması gerektiğini gösterir. evlendikten sonra eşiniz aileniz olur herkes dışarıda kalır. ana babaya saygı tabiki mecbur olacak o ayrı. ama aile değişir. bu kesindir.

Ben esimede sordum girermisin diye. Alirlar mi ki?? Dedi. Alirlarsa girer misin dedim?? Girerim tabii dedi

Ücretsiz ise neden olmasın. Ben İzmir deyim yalnız...

Ücretsiz ise neden olmasın. Ben İzmir deyim yalnız...

Ücretsiz ise neden olmasın. İzmir deyim yalnız. ..

Canı girmek isterse girsin. O acıyla benim gözüm onu görmezdi diye düşünüyorum. Hamile değilim.

Ben katilmiyorum bu gòrüseEsim dogum yapicam diye bana bağlanmasini istemem şahsenSeven adam bağli olur zatenAma esim diyor sen doğum yapinca yaninda kalicamBende istiyorum zaten

Sen istersen yazdığımı tekrar baştan oku. Ben "Doğum yapacağım, eşim bana bağlansın" demedim. Sizde konuyu farklı yere çekmeyin. Sizinde kocanız "ANA KUZUSU" olup, herşeyinizi annesine fişfikleyip, sizi kötülese, üstine üstelik aynı evde otursanız o zaman eminim sizde kocanızın size bağlı olmasını isterdiniz. Çünkü benim eşim tam bir "ANA KUZUSU". Hatta bununla ilgili ben konu bile açtım. Tabii siz çok mutlusun, anlayışlı bi eşiniz var, o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum.

ben istemiyorum. Hiç gerek yok. millet pek biliyor. tam tersi de olabilir yalnız

Çocuğum babasına düşman olsun istemem. Ama eşim de artık bi ailesi olduğunun farkına varsın. Annesi "gel" dedi mi, geliyor. "Git" dedi mi, gidiyor. Korkmadan çıkıp gezemiyorum eşimle. Eşim "Hadi hazırlan, gezelim" diyor. Bende Kaynanam korkusuna gidemiyorum. Bana kötü diyecek diye.. Ben onu gerçek annem yerine koymaya çalışıyorum, ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi annem ve babam da yok. Bende yurt dışındayım. Eşimle kendi yuvamız olsun istiyorum. İnşallah hayırlısıyla da en yakın zamanda da olur. Hayırlısı değilse de rabbim hayırlara vesile etsin. Ben Kaynana, Kayınpeder, Eşim, Ben ve Çocuğum bi aile olalım istemiyorum. Böyle de aile olmaz zaten. Ben sadece eşim ve çocuğumla aile olmak "BİZ" olmak istiyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…