- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
inş bir an önce hamile kalirsinTabkide isterim. Hem hastanede bebek karisikligindn korkuyorum ondan baksin cocugumun yuzunede karistirmasin:) ama bundan daha buyuk skntim var benim gebe degilim :) once hamile kalayim sonra bu durumu hallederiz :)
Aminn cnm cok saol :)inş bir an önce hamile kalirsin
Ücretsiz ise neden olmasın. Ben İzmir deyim yalnız...Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.
Ücretsiz ise neden olmasın. Ben İzmir deyim yalnız...Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.
Ücretsiz ise neden olmasın. İzmir deyim yalnız. ..Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.
Ay girsin istemem. Gülerim ben o bana bakarken doğuramam. Rahat edemem. Ev içinde yeterince görüyor hallerimi bir de doğumu görmesin :)
Sezeryanla doğum yaptım. Eşim girmedi ama ben girmesini çok isterdim. Elimi tutması bana güven verirdi
Ben katilmiyorum bu gòrüseEsim dogum yapicam diye bana bağlanmasini istemem şahsen Seven adam bağli olur zaten Ama esim diyor sen doğum yapinca yaninda kalicam Bende istiyorum zaten
Onun ne işi varmış doğumda annen olsa neyse hadi yok esin girsin gorsun ne olduğunu o arada söylemek istediklerini de sayarsin)
ben istemiyorum. Hiç gerek yok. millet pek biliyor. tam tersi de olabilir yalnızDoğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??
O anası vefat ettiğinde kimin eline kalacakmış acaba? Biz eslerr birbirimize yar olacağız ayrica sen de onun cocugunun ANNESIsin gerceklerin farkina varsin yoksa annesine yaptiklari yuzunden babasina düşman bir cocuk yetişir.