Eşinizin bacanakları ile arası nasıl?

Eşim bacanakları ile iyi anlaşır.:lepi:
Bizde 3 kız kardeşiz.hihoyyyt
Ablamla ben evliyiz,kardeşim daha bekar..
Kız kardeşimin erkek arkadaşı ile tanıştık geçen..
Çok sessiz,sakin bir insan.
(anne umarım son yazdığımı okumazsın, arada bir benim yazdıklarıma göz atıyorda annem, yengem k.k ya girince)
hihoyyyt

2 Kız kardeşiz
Şimdilik bacanak adayıyla yetiniyor benim eşim.
Ama onu pek tanımamasına ragmen gıcık oluyor diyebilirim.
Eger bi gün gercekten bacanağı olursa kıskanacağını düşünmüyorum.
Ama çok iyi davranacağını sanmıyorum,kesin mesafeli olur hatta gıcık bile davranır başlarda.:mymeka:
Kıskanma özelliği pek yok ama çok önyargılı

eşim sevilmeyen damattır ailede :dilcikar:
ama fena değil yinede

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizde 3 kızkardeşiz...ben evliyim ablam nişanlı diğer mink daha çok minik henüz 7 yaşında.....eşime gelince bacanağı ile iyi anlaşıyomu anlaşır çok fazla görüşemedik işlerinden dolayı damat beyin geçenlerde annemlerde toplandık şöyle bi baktım ne sıcak ne soğuk orta halli bişe henüz yeni görüştüler ileridede iyi olcağa benziyo eşim ve yeni damadımız uyumlu insanlar...
bu arada eşim ilk damat annemin aslan damadı aslan damat bazen kıskançlık krizine giriyookaydirigubbakcemile3

biz iki kızkardeşiz eşim ve eniştem uyumlu kşiliğe sahipler sürekli görüşmüyorar o yüzden iyi anlaşıyorlar

konuyu açalı 1 yıl olmuş. adaylarımız sabit, samimiyet biraz arttı ama hala istenen kıvamda değil. :uhm:

küçük enişte adayımız askerde, gelince duruma ben el atacağım. süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…