• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ayak islerini yapar mısınız?

Sonuna kadar haklisin. Ben esimin ayak islerini yaparim evet. Ama o da cocukla ilgilenir. Cocugu oyalar en azından. Mesela telefona mi daldi uyaririm, birakir elinden. Arada disari arkadaşlarıyla cikmasina izin veririm ama ust uste olunca kavgada cikarmasini bilirim. Cocukla ilgilenmem demesi zaten ayrı bir sey Allah aklini basina devsirsin

Koca bilim insanı Aziz Sancar, o anları şu sözlerle anlattı: "Eve gittim, baktım Aziz çöpü dışarı çıkaracaksın diyor. 'Ya ben Nobel aldım..' dedim. Sen yine de çöpü dışarı çıkaracaksın dedi. Ondan sonra Nobel işini karıştırmadık ev işlerinde.."

Eşiniz evinde ki görevlerini, sorumluluğunu bilmeli.Öyle Otellerde,konferanslar da gezmekle olmuyor.
Evde iş bölümü yapmalısınız.
Yoksa siz bitersiniz.

Ya bunu Hugh jackman da demisti, en seksi erkek secildigi yil esi "hey seksi copleri cikarmayi unutma" demis :))

Konudaki zamani karistirmadiysam eger,
Adam 3-4 gunu tatilin sonunda eve geliyor,
Tv karsisina geciyor,
Tartisiyorlar,
Ertesi gun kahvaltiya tesrif ediyor,
Bisiyler oluyor kadin cocukla ilgilen diyor,
Adam be istedigim zaman ilgilenirim diyor...

Inanilmaz uzuldum cocuga ya, boyle baba kim ister, adamin kocaligini gecin babaligini konusalim bence. Insan 3-4 gun evde olmasa o cocugun her aninda yaninda olmak ister, adam tv izliyor. Bu adamdan incelik zaten beklenmez. Konu sahibi bir yetiskin olarak kendi ektigini biciyor da cocuga yazik ya :cry:

Calismiyorum.
Ve evde bir duzenimiz var.
Esim aksamlari atistirmayi sever senelerdir bu duzen devam ediyor.
tv izlerken meyve, kahve, cerez yenir bizde.
Ben mutfaga kalkmissam getiririm.
Ama esim kalmissa cerezini, meyvesini alir.
Bi kahve icsek ya
Bi cay icsek ya der.
Bu da bana emir degildir ben oyle gormuyorum.
seve sevede yapiyorum iciyoruz beraber.
Birde ben seviyorum boyle hazirlamayi suslemeyi aksamlari esimede oglumada hazirlamayi

Sizin esinizle aranizdaki karsilikli iletisimsizlik olmus.
Belkide yorgun oldugunuzdan daha agir gelmis.

Bende evdeyken annem bana hiçbirşey yaptirmiyordu. Yemek yapmayi bilmiyordum. Eh o zaman bende şimdi birşey yapmayim dimi? Nede olsa baba evinde öyle gördüm.

Boşa hiç kimse annelerde suç bulmasin. Suç erkeklerin öküz olmasi ve gelinlerinde "en iyi gelin benim" yarişmasina girmesi. Instagrama ille foto atmak istemesi, ne kadar hamarat olduklari belli olsun dimi? Mutfaği "burasi x'in mutfagi" yazilari ile süslüyorlar.

Evet yani allah korusun, bir erkek mutfakta ne yapar?

Ben konu sahibi gibi kadinlara zerre acimiyorum. Çocuktan önce köle hayati yaşayip, çocuktan sonra ancak anliyorlar ne kadar zor olduğunu. Yine birakmazlar. Böyle ilgisiz bir babaya bide 1-2 çocuk daha yaparlar, aman gözü dişariya kaymasin, çocuk bağlasin diye. Ha tabi bide etrafa mutlukuk pozlari olsun diye.

Ha bide sana tavsiyem, çocuklar bakarak öğreniyorlar. Sen istediğin kadar "ama oğlanlarda ev işinde yardim eder" diyebilirsin. Onun cevabi "ama babamda birşey yapmiyor" olur ve oda birşey yapmaz. Yani cidden oğlunu farkli eğitmek istiyorsan, önce eşinden başla.

Sakin olun, aynı taraftayız sizinle :)
Kendi adıma konuşacak olursam; eşim hamileliğimden beri elinden gelen her şeyi yapıyor. Evime zaten yardımcı alıyorum, ev işi vs eşime ihtiyacım olmuyor. Onun dışında ufak tefek her şeyde kendisini öne atmaya çalışıyor ama malesef beceremiyor, gene de göz yumuyorum yapmasına :)
Bahsettiğim şeyler evliliğimizin hamileliğime kadar olan kısmı, hala o huy az çok var ama onu da yumuşatmaya başladı çünkü bunun için tatlı tatlı çok savaştım.
Ancak lütfen her erkeği aynı kefeye koyarak yola getirebileceğinizi düşünmeyin, öyle bi dünya yok. Siz evli misiniz bilmiyorum, umarım uyumlu sakin bi eşiniz vardır. İçinde olmadan, hani yabancıların bi sözü var ya “önce benim ayakkabılarımda yürü”, sözle konuşmak gibi olmuyor. Her şey zaman alıyor, olmuyorsa da zaten evlilik yürümüyor.

Esinizim hayatinda biri olma ihtimali olabilirmi nedense aklima ilk bu geldi ayrica kesinlik hakli olan sizsiniz

Ki hugh jackmanin esi kendindeb yasli, ve normal bir hatun yani, cogu kisi yakistirmuyor kocasina. Ama onun umru degil. Yillardir birlikteler.
Siz yazdınız diye bu çifte şöyle bir bakacağım:)
Hatun her anlamda olgun demek ki eşini eleştirilere rağmen iyi çekip çevirebiliyor
Ve böylelikle yaş farkına rağmen gerçek aşkı yaşıyor olabilirler.
Konuyla alakalı,erkekler krizi iyi yöneten baskın karakterli kadınları daha bir ciddiye alıyorlar.

Ben isterim o da ister . Cocuklarla da ilgilenir. Ama ben ikinizin de uslubunu hatali buldum.
Kiyaslayarak degil kendi durumunuzdan ornekler vermelisiniz
Yoruldugunuzu vs anlatarak
Esiniz de saygisiz kelimeler kullanmis, bunlari kullandigina pisman etmelisiniz. Temizlige degil saygiya yogunlasin.

Ben isterim o da ister . Cocuklarla da ilgilenir. Ama ben ikinizin de uslubunu hatali buldum.
Kiyaslayarak degil kendi durumunuzdan ornekler vermelisiniz
Yoruldugunuzu vs anlatarak
Esiniz de saygisiz kelimeler kullanmis, bunlari kullandigina pisman etmelisiniz. Temizlige degil saygiya yogunlasin.

Derdim saygı meselesi su an. Konuşmuyorum iki gündür. Konuşmayacağım da. Evde de değilim. Dün gece 12 ye doğru gittim. Bugün de 9-10 u bulur. Yarın iş güç.

Ki hugh jackmanin esi kendindeb yasli, ve normal bir hatun yani, cogu kisi yakistirmuyor kocasina. Ama onun umru degil. Yillardir birlikteler.
Şimdi baktım Hugh jackman gerçekten yıllara meydan okuyor.Karısı da daha gençken hoş kadınmış şimdi de iyi görünüyor..ne kadar da insanlar şekilci olsalar da mutlu görünüyorlar.

Ayni dertten muzdaribim. Evliligimin ilk iki yili cam bile silen esim son iki yildir telefonunu uzatip.,sarja tak,diyen tembel bir adama donustu. Nasil cozecegiz bu meseleyi aklim almadi

Türk erkeği = vakit kaybı. Bu kendine bakmaktan aciz, ahlaki değerleri düşük, patates vücutlu, küçük pipili türk erkeklerini alıp eş, baba yapıyorsunuz. Sonuç bu işte. Erkek olduğu için her zaman haklı olduğunu sanan zavallı ego yumakları.

Hahahha :D nasılda gerçekleri dan dan söylemiş :D

Hugh jackman ne istediğini bilen, isteklerini toplumun beğenilerine göre sınırlamayan, sırf karşısındaki insanın fiziksel puanı daha düşük diye ona yansıtmayacak kadar karakteri oturmuş, alçakgönüllü bir adam. Genel olarak beğenilen erkekler alçakgönüllü oluyor. Nerede eşine/sevgilisine hödük gibi davranan erkek varsa kavruk vitaminsiz göbekli kıllı bişey oluyor.

Sakin olun, aynı taraftayız sizinle :)
Kendi adıma konuşacak olursam; eşim hamileliğimden beri elinden gelen her şeyi yapıyor. Evime zaten yardımcı alıyorum, ev işi vs eşime ihtiyacım olmuyor. Onun dışında ufak tefek her şeyde kendisini öne atmaya çalışıyor ama malesef beceremiyor, gene de göz yumuyorum yapmasına :)
Bahsettiğim şeyler evliliğimizin hamileliğime kadar olan kısmı, hala o huy az çok var ama onu da yumuşatmaya başladı çünkü bunun için tatlı tatlı çok savaştım.
Ancak lütfen her erkeği aynı kefeye koyarak yola getirebileceğinizi düşünmeyin, öyle bi dünya yok. Siz evli misiniz bilmiyorum, umarım uyumlu sakin bi eşiniz vardır. İçinde olmadan, hani yabancıların bi sözü var ya “önce benim ayakkabılarımda yürü”, sözle konuşmak gibi olmuyor. Her şey zaman alıyor, olmuyorsa da zaten evlilik yürümüyor.

Ben her erkek ayni demedim ki. Zaten kadinlar başta bile hata yapiyor. Evde iş bölümü olmasi için savaş verilmemeli. Bu zaten olmasi gereken birşey.

Ama kadinlar ne yapiyor? Gidip en kiro erkekler ile evleniyorlar. "Ben karimi çaliştirmam" diyen tipler. Yada ana kuzusu olan tipler. Bunun üstüne bide iş bölümü yapmiyorlar. Ilk evlendikleri zaman hizmetçi olarak davraniyorlar. Yillar sonra artik dank ediyor ama tabi artik aliştirmişlar eşlerini.

Ben evliyim ve eşim mesela bügün sabah erken kalkti kizimiz ile ilgilendi ki ben biraz daha uyuyum diye. Ki bu mesela kendi istediği birşey. Ve evde temizlikte yapar, yemekte. Ha bide söyleyim, eşimde bekarken hiçbir iş yapmazdi. Yani sadece sorun evdeki eğitim değil, bakiş açisidir.

Back