Esinizi nasil karsilarsiniz?

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Esiniz calisiyor. Aksam eve gelme saatinde sizde evdesiniz. Esinizi nasil karsilarsiniz? Onu pencerede beklermisiniz, kapisini acarmisiniz, opermisiniz, yoksa fazla birsey yapmazmisiniz?? Neler neler yaparsiniz merak ettim..paylasirsaniz sevinirim:nazar:a.s.

Ben gelecegi saati biliyorum ve pencerede beklerim, kapiyi acar öperim. Gününün nasil gectigini sorarim...

eğer eşimden önce gelmisem eve oda zaten aşağida arabamı gördüğü için hiç anahtar kullanmaz aşağıdan zile basar
bende otomatiğe basar onu kapıda karşılarım, hoşgeldin derim, sarılır öpüşürüz
beni kapıda görünce çok mutlu oluyor yüzünde güller açıyor resmen kapıda karşılanmaktan çok hoşlanıyor.

geldiği saat belli olduğu için balkondan bakar,kapıyı açar,hoşgeldin der,sarılır öperim....halini hatırını sorarım....

benimde eşimin eve geleceğ saat bellidir.. kendi anahtarı var aşağı kapıyı acar ama yukarı kapının gelince zile basar benim açmamı istiyor sanırım bende gülümser öperim sarılırım hoşgeldin canım derim nasılsın fealn öylee

güleryüzle kapıyı açarım.hoşgeldin derim oda hemen sarılır öper.

eğer o gün ona gıcık olduysam kapıyı suratına bile bakmadan açar hiçbişey olmamış gibi yerime otururum ...
normal günümüzse hoşgeldin derim eşimde yapışır hemen bana öper... naber falan filan hemen eşim karnım aç aşkım ne yemek var der.......
öyle işte

ben pencerede beklerim
sonra kapıyı açar kapıda beklerim
kapıya gelincede boynuna atlarımmm
ben atlamazsam o atlar zaten

sevdiğim aadam eşim olsaydı aahhh olsaydı kapıları her halükarda minnettarlıkla açardım..
çünkü bana haatını feda etii.
belki ona en sevdiği pastayı yapardım hergün en sevdiği yemekleri..senağlamasenağlama
yatarken ona masal bile okrdum.. yada uyuyana kadar masaj yaprdım..senağlama

bizde karsılama töreni olmuyor maalesef
aynı yerde calıstığımız için beraber gidip beraber geliyoz :kahve:

kapıyı çarım hoşgeldin hayatım derim gülümseyerek sonra öpüşürüz üstünü değiştirir ben yemeği hazırlarım yeriz eğer o gün olumsuz bişi olmuşsa yemeği yiyene kadar bişi sölemem sonra sölerim sofrada tadımızın kaçmasını hiç istemem çünkü

balkonun korkuluklarına başımı yaslar en sevimli gülümsememi yerleştiririm yüzüme...
aciiiip hoşuna gidiyor...aciiipppp...

Esim kendi acar kapiyi...anahtari var...

Kapiyi acar acmaz oturdugum yerden "Hallo Schatz" derim
bu kadar....özel bi karsilama merasimi yapmayiz yani...

aramız açık bile olsa anahtarı ile kapıyı açmaz ben evde isem.
mutlaka zile basar..bende açarım.
kapıdan girerken mutlaka beni öper.küssek de ben açar içeri dalarım..

Esiniz calisiyor. Aksam eve gelme saatinde sizde evdesiniz. Esinizi nasil karsilarsiniz? Onu pencerede beklermisiniz, kapisini acarmisiniz, opermisiniz, yoksa fazla birsey yapmazmisiniz?? Neler neler yaparsiniz merak ettim..paylasirsaniz sevinirim:nazar:a.s.

Açarım tabii, gülümserim...
Hoşgeldin derim...
Öperim onu...Şeniz
Seyahatten geldiyse ne getirdin derim...kaydirigubbakcemile2
Biliyorumdur nasıl geçtiğini o nedenle vakit geçirmeden ana soruya geçerim yani...
Küsmüşsem de aynı şeyi yaparım yine öperim...hihoyyyt
Yüzsüzüm ne edeyim...:lepi:
Pencerede beklemem pek ama gelicem demişse kontrol ederim geliyor mu diye...

Asla anahtar ve kapı zili kullanmaz manyak kocem...
Evin yakınındaki marketten arar,ne istediğimi sorar,sonra da apartman kapısının önünden arar kapıyı açmam için...:lepi:
Eğer keyfimiz yerindeyse, ben ilk önce koşar,kültablasını boşaltırım,akşamki konumuz sigara olmasın diye..
Kapıdan içeri girer girmez hemen alnımdan öpmek ister,ben de keyfim yerindeyse şarkılar söylerim ,sarılırız,öpüşürüz..:icecream:
Moralim bozuksa kuru bir hoşgeldin ile saçlarımı savurarak salona geçerim,dolu kültablasını göz göre göre bir sigara daha yakarım..:dilcikar::nazar:
Ayyy ne artistmişim be!!!kaydirigubbakcemile3

Aramız iyiyse kapıya gider karşılarım.Uzattığı yanağını Öperim.:eek:
Aramız limoniyse tıkır tıkır anahtar sesini duysam da oralı olmam,hiç istifimi bozmam.hihoyyyt

X