eşinizi aileniz kabul etmesi için ne çılgınlıklar yaptınız? fikirlerinize ihtycm var

sustum sadece.....
ilk duyduklarında istiyomusun dediler '' evet '' dedim...
sonra sürekli başımda annem,babam,amcam,teyzem, konuşup durdular....
ben sadece sustum tek kelime dahi etmedim...
vazgeçmiceğimi anlayıca tamam dediler...
ama ben ne kadar doğru yaptım orası meçhul......

susmak da bir işe yarıyormuş demek
tabi kararlılığını gösterirsen ...

"ama ben ne kadar doğru yaptım orası meçhul" demişsin de neden öyle düşündün canım ?

eşinizi ailenizin kabul etmesi için ne çılgınlıklar yaptınız sorusuna yanıtımdı, belirttiğim gibi bir çılgınlık değildi, ağlamıştım...:)))))))))

kaydirigubbakcemile5ok anladim simdi:eek: izmirlisin su anda orda olmak isterdim güzel havasini icime cekmek:çok üzgünüm:

canım ya bu konuyu acman guzel olmus bende okudum butun yorumları
ama kelın ılacı olsa kendı basına surermıs
yanı sana yardımcı olamıcam bılıyosun:1no2:
bızım yapıcagımız tek sey dua etmek bence canım :Saruboceq:
ben herseyı yaptım agladım olmadı sustuım olmadı
kustun olmadı
sevıyorum vazgecmıcem dedım yıne olmadı olmadı olmadı senağlama

ben birtürlü inanamiyorum ya bende anneyim büyük konusmak istemiyorum ama cocuklarimin hep mutlu olmalarini isterim neden böyle seylere karsi cikiyorlar ki hele ki sen yasini almis olgun bir kizsin senin hayatin bu aslinda karari senin verebilmem gerekiyor onlarin da senin yaninda olmalari. allah seni sevdigine kavustursun

canım ondan başka hiç kimseyle olmıycagını söle ve buna inandır evde herkeze cok aksi davran madem guzellıkten anlamıyorlar sande kımseyle konusma aslında aklıma bısıler gelıo amamaaa yalandan intıhat etmıs gıbı yapsan kesın kabul ederler:)

Arkadaşlar eşinizi ailenize kabul ettirmek için ne kadar süre geçti...
Bu süre içinde neler yaptınız kabul etmeleri için.................
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Tecrübelerinizi , fikirlerinizi , yaşadıklarınızı yazın lütfen :ecrin_bebek:

herhangı bır sure beklemedım:lepi:
ben ıstıyorum dedım okadarrrrrkötükedihüso
nasıl bır kararlılıkla soyledıysem ıkıncı bır soz soylenemedı:sm_cool:
esım ıcınde aynısı gecerlıydı sanırım oda ben ıstıyorum dedı ve olay bıtmıstır:hooray:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ben eşimle ilk çıkmaya başladığımda zaten en büyük çılgınlığı yapmıştım
çünkü daha önceden aileler tanıyor ve hiç hoşlanmıyorlardı neyse
birkaç zaman çıktık gezdik evlenmeye karar vedik ama nasıl olacaktı benim ailemden nasıl onay olacaktı
ben dedim bizimkiler hemen hav olurlar aracı koyalım ve sanki görücü üsülüyle oluyormuş gibi bir deneyelim
5-6 defa arcı geliyor ne diyorsunuz neye karar verdiniz herkezin inadı kırıldı ağabeycim olmaz diyor
ama ben bu safhada hep sessiz taraftayım hiç yorum bile yapmıyorum siz bilirsiniz siz ne derseniz vs
ablamda annele konuşup evlensin çok iyi insanlar hem tanıdık bildik gibi alt yapılarda yapıyor

ve sonuç 9 yıllık evliyim ama şimdi herkeze bangır bangır söylüyorum ben severek evlendim diye

ben kocamı hiç zor olmadı kabul ettirmem ama ona ilk görüşte aşk derlerya ondan ben onla evlenicem dedim vede evlendim iyikide evlenmişim 10 senelik evliyim ilkgünki gibi devam ediyo 2tane oğlumuz var seviyosan ama ailede çok önemli eğer bi problem yoksa mücadele etmen gerekmez bi sorun varsa engel çıkar

ben hiç bişey yapmadım hatta şöyle bişey oldu eşimle evlenmeden önce aynı yerde çalışıyoduk iş gereği bi akşam çok geç çıkmak zorunda kaldım benide eve o zamn arkadaşım olan eşim bırakmıştı annem gördüğü gibi kızım bu çocuk ne hoş aranızda bişeyler olma olasılığı varmı falan demişti :dance:

X