- 30 Aralık 2009
- 22.572
- 87.418
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yabancı dediğin eşin suriyeli falan mıNasıl açıklarım bilmiyorum belki çok eleştiri de alırım
Ailemin istemediği bir evlilik yaptım, eşim yabancı. Hiçbir şekilde kabul etmediler şiddet boyutuna ulaştılar bizi ayırmak için .10 ay önce evlendik, ve bir süreliğine turkiyeye döndük. Ailemi görmek istiyorum ama korkuyorum da . Ya bir şeyler ters giderse ya ben esir alirlarlarsa diye .ne yapacağımı bilmiyorum ama içimde bir korku var . Lütfen kötü düşünmeyin çok şeyler yaşadım o yüzden malesef ki aile kavramı benim için travma. Şimdi çok mutlu bir evliligim var bunu yikmalarindan korkuyorum .
Bence gitmeyin derim. Bir yıl önce sorsanız gidin derdim ancak şu son bir yılda kızını oğlunu acımadan öldüren ebeveyn haberlerinden sonra gitmeyin diyorum.Nasıl açıklarım bilmiyorum belki çok eleştiri de alırım
Ailemin istemediği bir evlilik yaptım, eşim yabancı. Hiçbir şekilde kabul etmediler şiddet boyutuna ulaştılar bizi ayırmak için .10 ay önce evlendik, ve bir süreliğine turkiyeye döndük. Ailemi görmek istiyorum ama korkuyorum da . Ya bir şeyler ters giderse ya ben esir alirlarlarsa diye .ne yapacağımı bilmiyorum ama içimde bir korku var . Lütfen kötü düşünmeyin çok şeyler yaşadım o yüzden malesef ki aile kavramı benim için travma. Şimdi çok mutlu bir evliligim var bunu yikmalarindan korkuyorum .
Sevilen bir aile buyuguyle haber yollayın, birlikte gidin. Yoksa da yok yapacak bir şey yok.Nasıl açıklarım bilmiyorum belki çok eleştiri de alırım
Haklısınız ,soruyu sorarken dalgindim sonra düzeltemedim deEvlenmişsin zaten nasıl evliliğine izin vermiyorlar ne alaka :)
Haklısınız, öyle anneler babalar cok varBence gitmeyin derim. Bir yıl önce sorsanız gidin derdim ancak şu son bir yılda kızını oğlunu acımadan öldüren ebeveyn haberlerinden sonra gitmeyin diyorum.
bence koreli. nickinden oyle bir cikarim yaptimYabancı dediğin eşin suriyeli falan mı
Yok ,japon :)Yabancı dediğin eşin suriyeli falan mı
Ah yok değilbence koreli. nickinden oyle bir cikarim yaptim
Çok güzel rol yapabiliyorlar ,hayatım boyunca inandım. Bu kez de inanmak üzereyimNeden esir alsınlar ki eşinizle birlikte gidin ellerini öpmeye. Gitmeden önce arayın nabız yoklayın belki yumuşamışlardır
Hayatları boyunca yanlarında yasamami istiyorlar tek çocuk benim ,haklı olabilirler ama benim isteklerimi hayallerimi düşüncelerimi hep bastirdilar ,psikolojik olarak da esir aldılargitmeyin ama neden seni esir alsınlar?
e kore dedim Japon cikmis . cok da uzak bir tahminde bulunmamisimAh yok değil
hic de haklari yok. kendileri nasil ailesini birakip yeni bir hayat kurduysa senin de kurman gerekiyor.Hayatları boyunca yanlarında yasamami istiyorlar tek çocuk benim ,haklı olabilirler ama benim isteklerimi hayallerimi düşüncelerimi hep bastirdilar ,psikolojik olarak da esir aldılar
Cok eski zamanda mugede çıkmıştı kiz kacarak evlenmiş ailesi sonra yakin iliski kurmus kız doğum yapmis, 40 çıkınca öldürmüşlerdiBir hinter Filminde kizin ailesi barisma bahanesi ile gelip kizinin gözü önünde kocasini ve bebegini yüksekten atip öldürmüstü. Aileniz bu tür katil potansiyeldeyse hic gitmeyin. Kararinizin arkasinda durun. Arkadaslarin da dedigi gibi önce nabiz ölcüp öyle ilerleyin. Arada siddet varsa pat diye gidilmez
Cok eski zamanda mugede çıkmıştı kiz kacarak evlenmiş ailesi sonra yakin iliski kurmus kız doğum yapmis, 40 çıkınca öldürmüşlerdi
Valla ne yapacak ,neden esir alsin demiyorum çünkü gercketen kötü ve değişik insanlar var. Ailenizi siz bilirsiniz eğer korktuğunuz şeylerin olabilir yani varsa görüşmeyin bir süre, yok kendiniz acaba böyle olur şöyle diye kuruyorsaniz. Arayıp konuşun sonra yolunuza bakin
bence koreli. nickinden oyle bir cikarim yaptim
Ya şimdi kötü bir şey demek istemiyorum ama kızım da istese asyalı birini ki kuvvetle muhtemel bu gruplar kdramalara özenti diye düşünürüm ve gidip asyalı bi incelle evlenmesini istemem artık tiktokta gördüğüm tiplere şok oluyorum herif cidden oranın incel i belli ama bizim barbi kızlarımız kore aşkından hoplaya zıplaya gidiyor korelilerle japonlar aynı değil biliyorum ama yine de altını deşerdimYok ,japon :)
bir yorumda bulunamayacagim. gönül sevdikten sonra japon endonez hintli afgan hic farketmiyor. demek ki konu sahibi de kocasi da sevmiş, tonla zorlukla evlenmisler.Ya şimdi kötü bir şey demek istemiyorum ama kızım da istese asyalı birini ki kuvvetle muhtemel bu gruplar kdramalara özenti diye düşünürüm ve gidip asyalı bi incelle evlenmesini istemem artık tiktokta gördüğüm tiplere şok oluyorum herif cidden oranın incel i belli ama bizim barbi kızlarımız kore aşkından hoplaya zıplaya gidiyor korelilerle japonlar aynı değil biliyorum ama yine de altını deşerdim