- 14 Ağustos 2018
- 19.268
- 72.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklama yapmak zorunda değilimEski konulara baktım da çok sürrealsiniz maşallah tip mezunuyum demişsiniz ama gebelikle ilgili aşırı cahil seyler sormussunuz. Kesin eşiniz de japondur ve aileniz sizi esir alıyordur.
Sizin de eski mesajları okuyacak kadar boş vaktiniz varmışAçıklama yapmak zorunda değilim
Yalan soylememin bir faydası da yok
Kimliğime kadar göstereyim
Eşimi de görün, staj yaptığım yeri de ..
Biz klinik olarak çok ileri görmüyoruz, yüzeysel olarak geçiyoruz . Neden olmadığını,olup olmayacağıni bende biliyorum teorik olarak ama dertleşmek istediğim için seviyemi ayarlıyorum.
Yeni mezun bir doktor uzman kadar bilemez ve hastalar daha çok tecrübeli oluyor teorik olarak değil de klinik olarak bir doktor seviyesine ulaşıyor.
japon muYok ,japon :)
Türkiye de Ege de yaşıyor . Babası imamdı . Önce karşı çıkmıştı ama şimdi çok seviyorlar, iyi anlaşıyorlar.Ya ne guzel ,ailesinin tepkisi nasıl oldu .nerede yaşıyorlar
Ya ne güzel, din olarak da kati bir tutum sergilememis. Allah daim etsin mutluluklarınıTürkiye de Ege de yaşıyor . Babası imamdı . Önce karşı çıkmıştı ama şimdi çok seviyorlar, iyi anlaşıyorlar.
2 çocuğu var.
Ya ne güzel ,ne güzel bir ebeveynsinzi kızınız çok şanslıjapon mu
ahh benim kızım da japonca üzerine okuyor.. diyorlar etrafımda senin kız japon biriyle evlenir diye bir hoş oldum şimdi :)
siz nerede tanıştınız
ailenize güvenmiyorsunuz travmalarınız çok neden gitmek istiyorsunuz?
inşallah çok teşekkür ederimYa ne güzel ,ne güzel bir ebeveynsinzi kızınız çok şanslı
Umarım gönlünüze göre olur
Ailem konusunda vicdanen zayif hissediyorm
Evet ,kendi mutlulukları için benim üzülmemi hiç umursamadilar ve direkt söylediler. Keşke anlayisli olsalardiinşallah çok teşekkür ederim
vicdan.. peki onlar çok mu vicdanlı davrandılar bunu düşünün
Evet ,ve cok kibarlar .bir kere kızdığını kaba sesini duymadım. Din olarak istemiyorlar en baştaBence gitmeyin ya. Japon adamin neyini begenmemisler, japonlar akilli olur.