Merhaba arkadaşlar 2 yıldır evliyim. Eşimin yemeğe düşkünlüğü var evlenmeden önce hiç yemek yapmadım bilmiyordum yapma isteğimde hiç olmadı sadece aç kalmıcak ölmicek kadar beslenmeyi seviyorum ağırlıklı da sebzeyle yapılan yemekleri seviyorum. Eşimle nişanlıyken ailesine bu kız yemek yapmayı bilmiyor evliliğimde sorun olur mu diye herkese danışmış. Sonra evlendikten sonra internetten açarak yemek yaptım canım şunu istiyor dediğinde yapmadığım olmadı hatta lahmacunundan pizzasına kadar herşeyi denedim yaptım bu sefer dünya mutfaklarından yemekler yapmamı istedi. evlendiğimiz ilk zamanlar çalışıyordum misafirimiz de oluyordu işten gelip misafirlere kadar yemek yaptım eşim bu zamanlarda bana destek verdi tabi. Lakin yemek yapmaktan hiçbir zaman zevk almadım bu yüzden eşim hep beni suçladı “yok yemek yapmak sana yük” “çocuğun olunca da böyle yapabilecek misin” gibi bir sürü laf yedim hatta annemler bile kızım yemek yapmak zorundasın diye eşimin tarafını tutuyordu. Kimseye laf anlatamasamda ben bu güne kadar evime gelen kendi ailemden eşime eşimin ailesine kadar yemek yapmadığım kimse olmadı en hasta halimle bile. Şimdi eşim yurt dışında gelince 3 öğün yemek istiyor. Ciğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor. Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim. “Bir kadın eşi gelicem canım şunları çekti dediğinde yapmak için can atar sen benimle kavga ediyorsun “ diyor. Peki ben gün içinde bu sayılan yemekleri yapsam saçımı ne zaman tarayacağım ne zaman oturacağım kahve içeceğim . Ya gerçekten hayatım boyunca eşimi memnun etmek için yemek mi yapacağım ? Belki hata bendedir ben bunu yapmaktan her kadın gibi zevk almam gerekiyordur bilmiyorum. En sonunda artık çok bunaldım hiçbir kadın senin boğazına çalışamaz sadece senin boğazını düşünemez dedim yapar dedi herkes kocasına yemek yapmak için can atıyormuş