- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.121
Işte bunlar benim canımı sıkıyor yaaaa vallahi catlayacamSenin bu söylediklerini ben çalışmadığım halde eşime yaptırıyorum .
Aaayyy canım fuşkiValla ilk defa duydum
Bide bizimkiler rumca söyler bu tarz şeyleri.
Ama içinde fuşki geçen herşey bizdendir inanırım
Hiç canın yanmasın ,senin suçun .gereğinden fazla sorumluluk almışsın .Işte bunlar benim canımı sıkıyor yaaaa vallahi catlayacam
Evet hata yaptım ama bitti nereye kadar giderse oraya kadar uzatıcamHiç canın yanmasın ,senin suçun .gereğinden fazla sorumluluk almışsın .
Aaayyy canım fuşki
Babamın halası çok söylerdi bu cümleyi :) birine kızacaksa önce Bunu derdi , s.çtı köpek üstünegül gül geberirdim, aklıma geldi :)
Bu ne demek yarın ilk fırsatta benim öküze soylucem anlamaz nasilsafavorim fuşki munzurli
Muncurlifavorim fuşki munzurli
Hepsi odun vallahi iki kişi var cevremde bir erkek kardeşi bir arkadaşı inan bir çiviyi bile eltim kaybını bekler çakmaz her is kaybında ekmeği bile inip almaz getirmeyince de laf söyler arkadaşıda 5 yıldır 3 ev değişti kadın ev hanımı olmasına rağmen adam koliledi her eşyayı taşıdı yerleştirdi bide kadını görseniz vallahi hiç bir is yapmaz evde nasil beceriyor bilmiyorum sinirimden çatlıyorum biri daha var yakın bir tanıdık kadın kocasının akciğerinde nodül var böbrekte falan ama adam hastaneye sonuç almaya gidiyor kadın alışveriş yapmaya düşünebiliyor musun benimki olsa gözüm ev falan alışveriş görmeZ peşinden ayrılmam ama millet benden daha kiymetli
Senin ki niye öküzBu ne demek yarın ilk fırsatta benim öküze soylucem anlamaz nasilsa
Ayy çok pardon ama .ok suratlı demekBu ne demek yarın ilk fırsatta benim öküze soylucem anlamaz nasilsa
Şahsen ben evde pek bir işe yaramam ama kocam iyidirAslinda hakkaten niyeyse kiymetli olanida oylesi oluyor el ustunde tutuluyor
Bi tanidigimiz vardi yakin inanin kocasini tek bir gun kahvaltiyla ugurladigini bilmem utu ev isi hep kizinda zaten adam ise giderken bile kadin uyyodur yani ozel hayati bilemem ama pnun disinda kadinin kocasina bir bardak su vermisligine sahit ddgilimdir ama kocasina her istedigini yaptirir
Bi baska tanidigimizda yillardir kocasinin herseyini dort dortluk yapar ama kocasina yarandiginida gormus bi Alkahin kulu yoktur
Işte tam o yüzden ağzı yüzünden kizzzz ben bi saattir ne anlatiyom sanaa şaşırdım galibaSenin ki niye öküz
B.k ağızlı demek sanırım
Zc arası işte anladın sen, akzaabat hesabıMuncurli
Yok yok olsun yarın söylemeyi düşünüyorum aynisiniAyy çok pardon ama .ok suratlı demek
Kız ,Muncur ağız demekAyy çok pardon ama .ok suratlı demek
HayirdirYok yok olsun yarın söylemeyi düşünüyorum aynisini
Işte sanırım bu akşamdan sonra bende o ikinci kadının grubundayim salakligima doymayimAslinda hakkaten niyeyse kiymetli olanida oylesi oluyor el ustunde tutuluyor
Bi tanidigimiz vardi yakin inanin kocasini tek bir gun kahvaltiyla ugurladigini bilmem utu ev isi hep kizinda zaten adam ise giderken bile kadin uyyodur yani ozel hayati bilemem ama pnun disinda kadinin kocasina bir bardak su vermisligine sahit ddgilimdir ama kocasina her istedigini yaptirir
Bi baska tanidigimizda yillardir kocasinin herseyini dort dortluk yapar ama kocasina yarandiginida gormus bi Allahin kulu yoktur
Sana yazmadım bu cevabı ama esinin ağzı kötü müIşte tam o yüzden ağzı yüzünden kizzzz ben bi saattir ne anlatiyom sanaa şaşırdım galiba
Daughter sen siyirdin bacım valla git uyu biz bir saattir ne konusuyoz bu öküzlük değilde nedir acaba ????Hayirdir
Ama bizde surat için diyorlar.K
Kız ,Muncur ağız demek