- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.141
Sana yazmıyorum ki o cevapları .seni mi alintiliyorum acaba yanlisliklaDaughter sen siyirdin bacım valla git uyu biz bir saattir ne konusuyoz bu öküzlük değilde nedir acaba ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana yazmıyorum ki o cevapları .seni mi alintiliyorum acaba yanlisliklaDaughter sen siyirdin bacım valla git uyu biz bir saattir ne konusuyoz bu öküzlük değilde nedir acaba ????
Beni alıntıladın kizzzSana yazmadım bu cevabı ama esinin ağzı kötü mü
Evettttt ilahi sen güldürdün beni yahuSana yazmıyorum ki o cevapları .seni mi alintiliyorum acaba yanlislikla
Aaa bizde ağız için söylenir :) hani bukersin ya yada ne bileyim üzülünce ters parantez falan yaparsınAma bizde surat için diyorlar.
Hatta şöyler derler asti munzurlarini oturdu aşa
Hayır önceki mesaja karşılık sen yazınca herhalde esinin ağzı da bozuk diye sana yazdım ama diğerlerini kurksuze yazdimBeni alıntıladın kizzz
Demek ki köyden köye değişiyorAaa bizde ağız için söylenir :) hani bukersin ya yada ne bileyim üzülünce ters parantez falan yaparsın
Evettttt ilahi sen güldürdün beni yahu
Ama beni alıntıladın çünkü ona ben eşime yarın soylucem dedim sende hayırdır dedin baksana ayolHayır önceki mesaja karşılık sen yazınca herhalde esinin ağzı da bozuk diye sana yazdım ama diğerlerini kurksuze yazdim
Olabilir :) esin bizden değil herhalde :) nereliDemek ki köyden köye değişiyor
Yok kurksuz bana dedi ki eşime fuşki Muncur diycem bende dedim ki hayırdır senin ne derdin var kocisle :)yani o manada ona hayırdır dedimAma beni alıntıladın çünkü ona ben eşime yarın soylucem dedim sende hayırdır dedin baksana ayol
Köküne kadarOlabilir :) esin bizden değil herhalde :) nereli
Ben demedim sibel dedi eşime dicem diyeYok kurksuz bana dedi ki eşime fuşki Muncur diycem bende dedim ki hayırdır senin ne derdin var kocisle :)yani o manada ona hayırdır dedim
Wuuuuu kiz o zaman bilir ,deme ona öyleKöküne kadar
Yaaaa ben demicem zaten,sibel dedi eşime dicem diye ayyyWuuuuu kiz o zaman bilir ,deme ona öyle
Ayyy ortalık karıştı ,yada benim tel kafayı yediBen demedim sibel dedi eşime dicem diye
Aynen oyleeeeeAyyy ortalık karıştı ,yada benim tel kafayı yedi
Olaylar şimdi açıklığa kavuştu .demek ki kurksuzun kocası masum :) sibelinki fuşki Sibel sory
ahahahAyyy ortalık karıştı ,yada benim tel kafayı yedi
Olaylar şimdi açıklığa kavuştu .demek ki kurksuzun kocası masum :) sibelinki fuşki Sibel sory
Offf gülmeyin vallahi sinirli sinirli gülesim.geliyorrahahah
Ben mevzuyu bilmiyorum , masumumOfff gülmeyin vallahi sinirli sinirli gülesim.geliyorr