- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.135
- Konu Sahibi maviboncugumm
Boyle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya hahhaSimdi buraya yazsam banlanirim
Ben bunu dışarda yapamam . Garajimiz yok ,kocam topuklarima sıkar .evde kızların akülü arabasına yapsam aynı etki olur muDikkat edin etrafta kimse görmesin dalga konusu olmayın
İyi taktik gerçekten ben bile şaşırdım kendime burası beni değiştirdi
Dikkat edin etrafta kimse görmesin dalga konusu olmayın
İyi taktik gerçekten ben bile şaşırdım kendime burası beni değiştirdi
ay sen çok yaşa emi olur mu olur valla ama cilveli olur mu bilmemBen bunu dışarda yapamam . Garajimiz yok ,kocam topuklarima sıkar .evde kızların akülü arabasına yapsam aynı etki olur mu
Ben bunu dışarda yapamam . Garajimiz yok ,kocam topuklarima sıkar .evde kızların akülü arabasına yapsam aynı etki olur mu
Koca yok ki yapalım ama aklımda tutacağım ahaha. Aşk Doktoru diye bir adamın köşesi vardı, böyle benzer yazılar yazardı. Size verilse onun köşesi sollarsınız :)
Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.
Akülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diyeay sen çok yaşa emi olur mu olur valla ama cilveli olur mu bilmem
Filmlerde hep köpük,ıslak kıyafet,eğilen kadın çekici olarak yansıtılıyor denemek lazım
Ağız burun dümdüz etmiş,geberesice pislik,öküz.
Her yerini de mosmor etmiş
Kadın hastanede kalmış bir süre,o derece.
He ya bende öyle düşünmüştüm
Cekin arabayi banyoya yatin ustune
Kırmızı dondan nerelere geldikAkülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diye
Akülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diye
Ben de çok üzüldüm duyunca.Ay gülmüştüm üzüldüm öküz demek çok görüyor öyle kadın pislik