esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Boyle:

20170413_185531.png

Yine gelmişler içinde olacak yoksa eğreti dururcu'lar.

Hiç bıkmadan her cilve konusuna bunu yazarlar ve enteresandır ki kendilerine de kocaları aşkım sen çok cilvelisin derler.Bundan olacak ki cilve sadece onlara yakışıyor başkalarında kötü duruyor:KK50:

Dikkat edin etrafta kimse görmesin dalga konusu olmayın :dondurma:

İyi taktik gerçekten ben bile şaşırdım kendime burası beni değiştirdi :olamaz:
Ben bunu dışarda yapamam . Garajimiz yok ,kocam topuklarima sıkar .evde kızların akülü arabasına yapsam aynı etki olur mu :rolleyes:

Dikkat edin etrafta kimse görmesin dalga konusu olmayın :dondurma:

İyi taktik gerçekten ben bile şaşırdım kendime burası beni değiştirdi :olamaz:

Koca yok ki yapalım ama aklımda tutacağım ahaha. Aşk Doktoru diye bir adamın köşesi vardı, böyle benzer yazılar yazardı. Size verilse onun köşesi sollarsınız :)

Ben bunu dışarda yapamam . Garajimiz yok ,kocam topuklarima sıkar .evde kızların akülü arabasına yapsam aynı etki olur mu :rolleyes:
:KK70: ay sen çok yaşa emi olur mu olur valla ama cilveli olur mu bilmem :-)
Filmlerde hep köpük,ıslak kıyafet,eğilen kadın çekici olarak yansıtılıyor denemek lazım :rolleyes:

Koca yok ki yapalım ama aklımda tutacağım ahaha. Aşk Doktoru diye bir adamın köşesi vardı, böyle benzer yazılar yazardı. Size verilse onun köşesi sollarsınız :)

Olunca yaparsın birgün :KK45:

Cilvenin kitaplaştırılmış halini yazayım ben en iyisi :KK66:

Kitabımın ismi de '' Gırgırın Gücü Adına'' olur :KK70:

Her erkek aynı şeyden hoşlanıyor diye bir durum yok.
Eşinizi iyi tanıyın ona göre.Çünkü;
Bir arkadaş anlattı.Yeni evliler akşam eşi evi gelmeden hatun süsleniyor,yemek yapıyor ve hoş bir gecelikle sanırım kapıyı açıyor.
Adam onu öyle görünce sen başıma or,,pu mu olacaksın diye kadının her yerini parçalıyor.
Eşini tanımadan girme o işlere.
Kimi kırmızı don der,kimi başka şey.

Yemin ediyorum gülmekten öldüm ya başıma o.. olacaksın falan hhahah

Kızlar hadi ben anlatayim bari eşim işten geldiği an daha ayakkabılarını indirmeden öpücük yağmuruna tutuyorum:KK60: ikinci olarak boynunu kokluyorum yada ufacık bir öpücük sonrasinda yilan gibi sarilmam ufak bir göğüs dekoltesi dar bir eşofman kıyafetlerini değiştirirken onun yerine benim onu soymam yeterli oluyor :KK54::p:KK59:

:KK70: ay sen çok yaşa emi olur mu olur valla ama cilveli olur mu bilmem :-)
Filmlerde hep köpük,ıslak kıyafet,eğilen kadın çekici olarak yansıtılıyor denemek lazım :rolleyes:
Akülüyü banyoya park ederim . Suyu yanlışlıkla üstüme tutar sonra arabaya tutarım .köpük falan olma mı :KK70: beyimi de çağırırım ,bir el ativer yalnız zor oluyor diye :rolleyes:

X