Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kimse yanlış anlamasın beni..

son sayfalar bildiğiniz gibi normal sohpet gibi ilerledi ben onu kast ettim.

zaten burada hepimiz birbirimizin yüzünü güldürmek için rezillikleri döküyoruz ortalığa.

Son düzenleme:
elmi ALÇO yine mi sen? ben ne zaman etrafta olmazsam sen geliyon bizim mahalleye... ne iş?

mrh arkadaşlarr size bir rezilliğimi daha anlatayım .bekarım öğretmenliğe başlıyacam.dedimki bir koaföre gideyim saçlarımı kestirip boyatayım.neyse gittim koaföre kestirdim saçimı boyattım işim bitti çıktım.saçlar falan güzel oldu.cadde boyu yürüyorum haani su simsiyah ayna gibi camlar varya için göstermeyen.ben bu camın önunde durdum saçlarıma bakıyorum düzeltiyorum içimdende ay negüzel oldu diyorum bi yandanda birden bi ses camı içerden birisi tıkkalattı ben kaldım böylebirileri cıktı dısarı 3kişi ikisi amca bıyıklı mıyıklı biriside genç serseri tipli. genç olan sıratarak demezmi buyrun bayan içerde ayna var orda bakın bu arada saçlarınızda cok güzel olmuşay ben yerlerin diplerindeyim:78: yine ordan bi topukladım.adamlar arkamdan gülüşüyo.iişin vahim tarafı o caddeyide işe giderken kulllanmak zorunda kalmam.ben hergun sabah ordan geçerken genç olan çocuk çıkıp bana sırıtıyordu.bir ay peşimde koştu manyak yüz bulamayınca vaz geçti.simdi nezaman koaföre gitsem aklıma gelir.cama mama bakmam dogru eve giderim

bunlar harikaa çok güldümm

buda harikaa

kızçe staj yapmaya çalışmış belkim

bayaaa güldüm ya:)) alçomuz var, sen tecavüzcü coşkunmuşsun da haberimiz yokmuş
ben de zamanını geçirdiysem sevgili kocam kapıdan "ülkücü gençlik naber?" diye girer :76:

eşin çok güzel yaklaşmış olaya koptumm resmen
huu huuuu kizlar nuri alconuz geldi.
icecek biseyler ister misiniz

çok yaşayın siz emii alçomuuz gazoz kaldıysa ben aliyim

ya kptum gulmekten... benım eşime rezil olmadıgım an yoktur.. çıkmaya başladıgımız ilk gunlerdı.. eşim benım elımı tutmek için bahane arıyor.. bana uzun sure spordan falan bahsettı.. sonra elimi bır tutarmısın dedi tuttum ve sıkmaya başladım.. sıkarken de şekılde şekıle gırıyorum. benımkıde gulumsuyor.. sonra dan anladım benım elımı tutmak için bahane ettıgını.. hala söyler.. elımı tut dedım sende sıktın, bır daha hıç bırakmadın dıye :))

ay canım be hala tırsıyom ya çünkü bağırıyoda hele ilk zamanlarda korkudan aglardım

ben kimseye değil ama birgün işten çıktım yürüyorum kafamdan aşağı 1 kova su boşalmasınmı
yaz günü saçlarımda fönlü koskoca apartman daireleri biri kovayla dökmüş girmiş içeri
neye uğradımı şaşırdım
sonra durduğum yerde bağırınıyorum allah sizi kahretsin kimsen çık dışarı gerizekağlı bas bas bağırdım çıkan olmadı :44:

off cok guldum ya..

hani yuksek topuk ayakkabi giydigimiz zaman, hafiften kalcalar sallanirya, sag sol sag sol
bende birgun sinifta giymistim taki ogrencimin teki (1.sinif), ogretmene bak poposu sallaniyo dedi arkamdan, dumur oldum gulsemmmi kizsammi. bacaksiz

Cok güldüm yaaa
sinir olurum o veletlere benmde basıma cok geldi ama öyle bi kova su olmamıstı hic

deliiiiiiiiiiiiiii

oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy yapma ggızzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…