Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

flockecum bide çocuklarınız sizi nasıl bitkisel hayata sokuyor diye açsan eminim onda da rekor kırarız çünkü şimdiki çocuklar bizim en az 1500 katımız bu arada ii akşamlar cnm :KK71::KK71::KK71:
ii akşamlaaaar:KK3:....onu da sen aç ben katıliim:KK9:

o unutkanlık bendede var biliosun bence unutkanlıklarımız diye açsanda güzel olur....:KK3: katılımın fazla olacağını düşünüyorum başlık da " hiç unutmadığımız unutkanlıklarımız :KK66:"

o unutkanlık bendede var biliosun bence unutkanlıklarımız diye açsanda güzel olur....:KK3: katılımın fazla olacağını düşünüyorum başlık da " hiç unutmadığımız unutkanlıklarımız :KK66:"
ama ya yazana kadar unutursak???topic'te yeller eser o vakit...

yaaani...!!!4.mesajtan sonna topiği de unuturlar büyük bi olasılıkla,sen iisimi çocuklar üzerine aç topiği...

Doğru diosun :nazar:mantıklı insanları severim her ne kadar ben arada mantıklı olamasamda :KK9::KK9:

bu arada ben mutfağı yarım saattir toplayamadım buraya bakmaktan dur ben bi toplayıp geliyom anacııım:KK37:

:21:evet sıkı durun bir bomba daha.

görümcemle hastaneye ğittik rutin meme kontrolüne ben ulrtasyon çekinecem tabi içeri bir girdim dolu görümcemi çağırdım çamaşırlarımı tut diye.benim saf görümcem ben içerdeyken sütyeni tut elinde sonra telofon gelsin.hemşire kızınca dışarı çık kendide emlakçı telofonda hararetli hararetli konuş ama bu sırada sinirlendikçe elindekini salla bütün hastane bizimkine bakıyor.bir çıktım şok oldum .tekrar odaya ğirdim hemşireye yalvarıyorum .
:KK1::KK1::KK1:
lütfen dışarda havada olan sütyenimi alın diye hemşire ğülüyor doktor ğülüyor.benim siyah dantelli sütyen havada. herkez bakıyor.

sonuç artık o hastaneye muayeneye ğitmiyorum.

kızlar 5,,6 sene önce babamın şekeri çıktı.hastaneye yattı.düzene soktular.ben babamın başında refakatçiyim.siğara içmek için dışarı çıkmıştım.babam uyuyordu.babamında uykusu ağırdır.bu arada benim yaygaracı ailem babamın çok hasta olduğunu yayarlar.bunun üzerine babamın uzun zamandır ğörmediği yiğenleri hastaneye koşarlar.babamın odasına gelip bir bakarlar babamın gözleri kapalı.bizimiler başlarlar dizlerine durup bağıra çağıra oy dayım dayım dayım diye ağlamaya.hastanede yaygara kopar.bu kadr sese artık babamda uyanır zavallı adam uyku semesi sağa sola ne oluyor der ğibi bakıyor.ama bizimkile susmuyor.dayım dayım diye ağlamaya devam.

sonuçmu hastanenin ğüvenlik ğörevlileri hepsini yaka paça dışarı attı.zavallı babamında şekeri tekarar yükseldi.ölmeyecek adamı öldürüyorlardı.nerdeyse.:84::84::118::118::118:

tv de libyadan gelen acılı haberler;ben bunları okuyarak kahkaha atıyorum.eşim:KK53::KK53:çok utandım:KK17:

eşim diyorki seni soranlara diyeceğim ki; ''kimse kulüpte:KK1::KK1:

Hoşbulduk :KK1: Selam herkese, topiği okuyorum da biraz olsun güldürebildi beni bu akşam burası, sağolun varolun kızlar :KK1:

gelmene sevindim canım.
burası fena bir yer,hep gel..

gittiğin topigleri geziyorum ''gel diye not bırakıyorum peşinden'':KK1:

her paylaşım ayrı bi inci niteliğinde...bence böyle yorumlanmamalı....

yok bitanem tabii öylede yeni gelen biri için hani dannn diye konu ortasına düştü.
o yüzden öyle dedim.rahat ol buranın iyi olması aşşağıdan belli zatenEn Büyük KK

yok bitanem tabii öylede yeni gelen biri için hani dannn diye konu ortasına düştü.
o yüzden öyle dedim.rahat ol buranın iyi olması aşşağıdan belli zatenEn Büyük KK
benlik bir sorun yok zati,ama aramıza yeni katılan arkadaşlar var son sayfalarda,ya da hepsinden ziyade kendine has olan matrakçana anısını paylaşmış olanlar var gene,onlara biraz haksızlık olur bu şekilde ifade edilirse...başı sonu yok bu topiğin o yüzden....

harbiden kıl tüy hikayesi benimde vardı bak daha bir hafta önce yaşanmış taza sayılır hane
benim büyük oğlan henüz 7 yaşındadır kendisi yüzüme doğru yaklaştı yaklaştı bende zannediyorum ki öpecek tuttu dudaklarımı wayyy annemin bıyıklarına bakın beee diye bir oda dolusu insanın içinde beni yerlere soktu ahh ben ne edem nerelere gidemmm:26::KK25::KK37: bilemedim gari
ertesi sabah ilk işim bir sir salonu aramaktı :KK53:

benim oğlumda teyzemin kocasının yanında annem kağıda bişey sürüyo sonra da bacağına yapıştırıp çekiyo demişti.millet duymazlıktan geldikçe aynı şeyi tekrarlamıştı velet 3 kere

benim oğlumda teyzemin kocasının yanında annem kağıda bişey sürüyo sonra da bacağına yapıştırıp çekiyo demişti.millet duymazlıktan geldikçe aynı şeyi tekrarlamıştı velet 3 kere
ısrarla susmazlar bi de böyle anlarda...:KK9:

bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor

HAAA HAAA ANNE HARİKAA :KK60::KK60: :KK60: :KK60::KK60::KK60:
Bu gün ençok buna güldümm

X