Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

asıl rezillik suan gülerek hatırladığımız erkek arkadasım la ilk cıkmaya basladıgımız gün oldu yazıyım mı bilemedim ilk ama hamama giren terler duysa keser beni hala cok utanıyor
2004ün 17 ekimi sevgilim teklifini yapmış beni iknaya ugrasıyor okulun arka bahcesinde çimlere uzanmış rahat davranabilirmiyim die izin aldı öncesinde ttabi bende yanında oturuyorum binbirtane güzel söz ikna edici bi kabiliyet mükemmel bir ses tonu hersey harika büyük bir zevkle evet dedim nasıl vvvvvveeeeeee ohh dedi artık rahatlayabilirim :KK62: ben yüzümde gülücükler tabi ve bı ses geldi bizimki fazla rahatlamış:KK1::KK1::KK1:ne olduguma ugradım tabii kalakaldık öle sonra birden ben gülmeye başladım baktım bu iice bozuldu cok kastın heralde üzülme dedim ndense birden oda gülmeye başladı ama hala özür dilerr o gün için yani onlarda unutuyo sanırım

bana cok kızcak payaştıgım için :KK69:

zavallı yaaaa tutamadı demekki:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

o zaman daha beteri geliyor..
kuzenimin düğünü var..
sözlümden ayrıldım aradan 1 ay geçti akrabaların karşısına yeni yeni çıkıyorum yıkılmadım ayaktayım çok güçlüyüm imajı vericem herkese..
güzel güzel kurtlarımı döktüm gülüyorum eğleniyorum düğünde bir sürü potansiyel damat adayları var tabi..
gece bitti herkes dağılacak nedense aklıma son hamle geldi..
kuzenime seslendim çiçeğini at yakalıcam umudum bitmedi evlenicem ben dedim..
yanıma da kuzenimin görümcesi geldi oda bekar..
ayakkabılarımı çıkardım kıyafetimde uzun kuyruklu..
kuzenim çiçeği attı atmasına ama hemen arkasına düştü..
ben onu yakalıcam diye hamle yaparken ayağım kaydı ve kuyruğuma dolandım..
resmen havada kaldığımı hissettim bi süre zaman yavaşladı..
Fukara sümüğü gibi yapıştım yere.. herkes başımda canım yanıyo ama gülüyorum çok rezil olmamak için.. koşarak kuzenim geldi çiçeği elime tutuşturmaya çalışıyo..

Sonra kameraman geldi yanıma kendini izlemek istermisin dedi izledim rezilliğim maksimuma ulaştı..

Yakında komik videolar olarak gelin çiçeği peşinde heba olan kızı izlerseniz bilin o benim ::KK76: :KK53:

allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tühhhhhhhhhhhhhh

mevzu rezillikse lise yıllarıma inip 2 anımı anlatacağm.

1-Biz iki kanka okulu kırıcaz. normal bi gün değil 19 mayıs. okulun sicili kabarıklarındanız. hocaların gözü üzerimizde. törenden kaçıp sınıflara sıgınıyoruz. okulumuzun belli sınıflarının camı diğer okulun bahcesine bakıyor. 1. kat (şu an atlamayı göze alamıycam bişi ve ayağımda topuklu kalın topuk apartman mı ne diyolar,o zamanlar moda). Serde kadınlık var,korkmam ben hiçbirşeyden. BEn atlıyorum.Kolumu bacagımı üstümü topluyorum. ARkadasımı bekliyorum atlasın, bizim cengaverin korkacağı tuttu. Atlamıyor.
Kızım atlasana,atlayamam,atla,atlayamam.
Yukardan soldan ses geliyor.
KAfamı kaldırıyorum.Yan lisenin müdürü :KK53: Sizi gidi siziler okulu mu kırdınız. HEmen Dursun hocayı arıyorum (psikopat müdürümüz).
BEnim korkudan dizlerimin bağı çözülüyor. Okuldan atılmama ramak kalmış zaten.
Ağzımdan inciler dökülüyor.
''Lütfen siz aramayın gerekirse ben geri tırmanırım'' (üstümde süper mini daracık formam,topuklular nasıl düz duvara tırmanacaksam)
Adam kopuyor. Hadi görmedim gidin diyor. Benim cengaver atlıyor. ve biz ışık hızıyla yok oluyoruz.

2-Müdür alıkoydu bigün beni formam yüzünden, eve telefon açıldı,formam değiştirildi (3yıllık okul hayatımda sanırım 5forma değiştim bu yüzden). 36 beden olan bana 42 beden nerdeyse ayaklarımda etekli forma alındı.
Ben rahat durur mu?
Onu bedenime endekslemem lazım.
Annem bizim terziyi tembihlemiş yaptıramıyorum,para vermiyor.
Bana asılan bi konfeksiyoncu var. Onu kafaya alıyorum veriyorum formayı ama vücud ölçülerimi aldırmıyorum :KK60:
öbür gün alıyorum formayı, zar zor giriyorum içine (gene süper mini ama nefes alamıyorum) Biniyorum servise ,okulun oraya varıyoruz. Kalkıcam. KAlktımm kalkıyorum ve caaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttt benim etek arkadan dikiş yerinden mefta. Ayakta öylece kalıyorum,ağlamaklı. Şöförümüze sesleniyorum abiiiiiiii ben okula gidemem :KK14:
Beni arkadasımın evinin önünde bırakıyor,arkadasımda kıyafetleri giyiyorum,eteği o hale getirenin yüzüne fırlatıyorum :KK14:
Ve kalma sınırımda oldugum için rapor için koşturmaya gidiyorum:KK14:

oo kızlar şenlik var 32 olmuşuz .

bu rada bu nebiçim bir duygudur reziliğime birileri ğüldü yorum yaptı diye seviniyorum.normalde biri bunu yapsa vay haline.:KK1::KK1:

elmi ALÇO yine mi sen? :KK51: ben ne zaman etrafta olmazsam sen geliyon bizim mahalleye... ne iş?:KK33:
sen yokken bi iki kiz kandirrim didim belkim.:KK51:
ama yapamadim senden korkmusum birazcik galiba.:26:
kızçe staj yapmaya çalışmış belkim :KK53: :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bayaaa güldüm ya:)) alçomuz var, sen tecavüzcü coşkunmuşsun da haberimiz yokmuş :KK53::KK36::KK53::KK36::KK53::KK36:

eşin çok güzel yaklaşmış olaya koptumm resmen :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

çok yaşayın siz emii :KK64::KK60::KK60::KK60: alçomuuz gazoz kaldıysa ben aliyim :KK4::KK9:

olmazmi hayatim al:KK51::nazar::nazar::nazar:

Bu rezil olmak değilde gıcıklık.
En sevmediğim şey cimciklenmek.
Erkek arkadaşım ben kuzenim yürüyoruz, beyfendi niye kızdı bilmiyorum. Kolumu cimciriyo. Lanet cildim hemen tepki verir ve morarır. Bir yapma iki yapma üç yapma. Bak dedim bi daha yaparsan bağırır rezil ederim seni. Hadi ordan diye güldü cimcirdi. Adam bildiğin dozer ben binek oto.
Sen misin cimciren.
Benim replik şu bağırarak '' Beyfendi utanmıyor musun iki saattir bizi takip edip taciz etmeye. Ayıp değil mi ? Sizin kardeşiniz, anneniz yok mu ? Size insan giibi hayır dedik anlamıyor musunuz ? Lütfen rahat bırakın bizi'' Şok olan bir dozer ,insanlara ben bişi yapmadım valla billa bakışıyla bakıyor,kücük emraha baglamış boynunu bükmüş durumda. TEyzem ayıplıyor. Cık cık cık ayıp oğlum. Binek oto yoluna devam ediyor. Yollarda süzülüyor. Yüzünde hain bir gülümseme ve ben kazandım ifadesi :78:

süper yaa hepsine çok güldümm:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
ben hemen bir rezaletimi anlatayım 5 6 sene önce sevgile terasta oturuyoruz annemde aşagıda yemek yapıyor.. neyse gel gelelim biz otur otur yakınlaşmaya başladık tam öpüşüyorduk gözlerimi bir açtım annem Allah ım annemin o suratının ifadesini benim surat ifademi sevgilimin tipini görmeniz lazım dı .. rezaletin dik alası.. annem söylene söylene gitti...1 haftamı da zehir etti.. :)
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

yeni evlenmiştik, colleziona girdik bişeyler almaya bende salına salına kıyafetlere bakıyorum derken önüme biri çıktı kafamı kaldırıp bakmıyorum kim diye, bi taraftanda sinir oldum direk gibi dikiliyo önümden diye ama çokta gururluyum yüzümü kaldırıp bakmıyorum ben dikiliyorum o dikiliyor, sonra sinirle kafamı bi kaldırdım kim ? BEN meğersem 2 dakkadan beri aynanın önünde kendi aksime sinirleniyormuşum, eşimle tezgahtarda beni izliyor koptular gülmekten. o günden beri eşim "cam güzeli" der bana.

kızlar harikasınız güldürdünüz beni akşam akşam :KK60:
bende size bu yaz başında yaşadığım olayı anlatayım.eşimle dolaşmaya çıktık gezdik dolaştık eve dönüyoruz kapısının önünde çelenkler olan bir dükkan gördüm.eşime bak burada bugün açılış olmuş çelenkler falan var dedim.eşim burası çiçekçi zaten olması normal değilmi dedi koptu....tabi bende ...çiçekçi sipariş çelenklerini hazırlamış kapıya koymuş :KK52::KK64::90:eek:rdan her geçtiğimizde hatırlatıyor gülüyoruz

Eşim süper koca :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: hahah gece bagırıyo alllaaahüekber alllllahükber hızlı nefes alıyo kaç hayatım kaççç yakalarlarsa fena yapıcaklar seni diye dalga geçip gülüyorum sonra sakinleşince uyandırıyorum ne oldu bagırıyodun diye hayaletler kovalıyomuş :KK60: :KK60: Ya benim kocamı bi yakalarlarsa çok fena edcekler tecavüz etmek içinmi kovalıyolar seni diyorum çüüüş nebiliyiim diyo...

Sabah sabah çok güldüm yaaaa , teşekkürler paylaşımın için :KK60:

düşünürken aklıma fenalığım geldi:):)(annem yazdığımı duysa gebertir beni)

bir gün salon da tv izliyorum orda tv izlemek pek adetim değildir ışıklar gitti o esnada da yengem aradı neyse ben karanlıkta yengemle konuşuyorum kapadım teli ışıklarda gidip gidip geliyor çok sık aralıkla bende sigortayı attırdım elektronik aletlere bişey olmasın diye sonra odama geçiyordum banyoya uğrayacaktım bide ne göriyiim annem çığlık atıyor sen nerden çıktın diye (çırılçıplak)(benim yattığımı ve ışıkların olmayışından faydalanıp kapı açık çıplak bi şekilde wc de gece 2 yada 3)ben hem gülüyorum hem salondaydım diyorum annem sadece gitsene ya diye bağırıyor ben gitmicem diye kahkaha atıyorum sonra aklıma şartelleri açıp annemi dımdızlak ortada bırakmak aklıma geldi koştum açtım döndüğümde babama bağırmıştı babam kapıyı tuttu annem kaçmıştı epey rezil etmiştim:) nişanlım gelecekti haftasına anne tabela asalım dikkat çıplak çıkabilir diyede çocuğun psikoloji bozulmasın diyordum herkese de bu evde çıplak dolaşıyor benim psikolojimi bozuyor diye anlatıp rezil etmiştim kadını:):)

Son düzenleme:
Hepiniz harikasınız yarın yeni bir günde yeni maceralarda buluşmak üzere...
Yarın 20 kişilik misafirim gelicek 4 gündür misafir agırlıyorum OFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇIKMAM LAZIM İNCİLERİM VARDI AKLIMA GELEN YARIN DİZERİM İPE ONLARIDA.. :86:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
mevzu rezillikse lise yıllarıma inip 2 anımı anlatacağm.

1-Biz iki kanka okulu kırıcaz. normal bi gün değil 19 mayıs. okulun sicili kabarıklarındanız. hocaların gözü üzerimizde. törenden kaçıp sınıflara sıgınıyoruz. okulumuzun belli sınıflarının camı diğer okulun bahcesine bakıyor. 1. kat (şu an atlamayı göze alamıycam bişi ve ayağımda topuklu kalın topuk apartman mı ne diyolar,o zamanlar moda). Serde kadınlık var,korkmam ben hiçbirşeyden. BEn atlıyorum.Kolumu bacagımı üstümü topluyorum. ARkadasımı bekliyorum atlasın, bizim cengaverin korkacağı tuttu. Atlamıyor.
Kızım atlasana,atlayamam,atla,atlayamam.
Yukardan soldan ses geliyor.
KAfamı kaldırıyorum.Yan lisenin müdürü :KK53: Sizi gidi siziler okulu mu kırdınız. HEmen Dursun hocayı arıyorum (psikopat müdürümüz).
BEnim korkudan dizlerimin bağı çözülüyor. Okuldan atılmama ramak kalmış zaten.
Ağzımdan inciler dökülüyor.
''Lütfen siz aramayın gerekirse ben geri tırmanırım'' (üstümde süper mini daracık formam,topuklular nasıl düz duvara tırmanacaksam)
Adam kopuyor. Hadi görmedim gidin diyor. Benim cengaver atlıyor. ve biz ışık hızıyla yok oluyoruz.

2-Müdür alıkoydu bigün beni formam yüzünden, eve telefon açıldı,formam değiştirildi (3yıllık okul hayatımda sanırım 5forma değiştim bu yüzden). 36 beden olan bana 42 beden nerdeyse ayaklarımda etekli forma alındı.
Ben rahat durur mu?
Onu bedenime endekslemem lazım.
Annem bizim terziyi tembihlemiş yaptıramıyorum,para vermiyor.
Bana asılan bi konfeksiyoncu var. Onu kafaya alıyorum veriyorum formayı ama vücud ölçülerimi aldırmıyorum :KK60:
öbür gün alıyorum formayı, zar zor giriyorum içine (gene süper mini ama nefes alamıyorum) Biniyorum servise ,okulun oraya varıyoruz. Kalkıcam. KAlktımm kalkıyorum ve caaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttt benim etek arkadan dikiş yerinden mefta. Ayakta öylece kalıyorum,ağlamaklı. Şöförümüze sesleniyorum abiiiiiiii ben okula gidemem :KK14:
Beni arkadasımın evinin önünde bırakıyor,arkadasımda kıyafetleri giyiyorum,eteği o hale getirenin yüzüne fırlatıyorum :KK14:
Ve kalma sınırımda oldugum için rapor için koşturmaya gidiyorum:KK14:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

süper yaa hepsine çok güldümm:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
ben hemen bir rezaletimi anlatayım 5 6 sene önce sevgile terasta oturuyoruz annemde aşagıda yemek yapıyor.. neyse gel gelelim biz otur otur yakınlaşmaya başladık tam öpüşüyorduk gözlerimi bir açtım annem Allah ım annemin o suratının ifadesini benim surat ifademi sevgilimin tipini görmeniz lazım dı .. rezaletin dik alası.. annem söylene söylene gitti...1 haftamı da zehir etti.. :)

:63: :63: :63: PİS KURBAĞALAR ELMİ ŞU KURBAĞALARADA GOZOZ İÇİRİP Bİ EL AT BELKİ YAKIŞIKLI PRENSE DÖNÜŞÜRLER... :82: :KK60: iyi uçan bir ninja gibi bir karaltı geçmedi gözünün üstünden LAGRİMA

Sağol canım yaşamak farklı komik ama anlatınca kadınlar korkmuyomusun ben ölürdüm korkudan diyorlar ...
Günaydın bu arada .. :nazar:

Korkmak kişiden kişiye değişir de ; asıl eğlenceli olan , senin olaya eklediğin müthiş yorumun :))
Teşekkür ederim canım , sana da iyi geceler :KK70:

X