- 8 Ağustos 2017
- 26
- 57
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bende asıl komik olan iki kere ve sevgililerime denk gelmesi ya. İkincide bi esinti hissetim dötümde ama yok canım olamaz dedim.Ben de patlattım böyle bu sonbahar ya Allahtan tesettürlüyüm de üstüm uzundu. Bacağa inmek üzereyken yırtık artık eve gelmiştim.
Bende anlatayım bir tane rezil olmak değil sadece anı:))Eski eş ile ceyiz yerleştirmeye gidiyoruz ablamlar ile,neyse yerleştirdik felan karnımız acıktı,gelin dedi size döner ısmarlayayım neyse girdik bize üç tane döner söyledi kendine söylemicekmisin dedik yok dedi ben aç değilim sadece çorba içeceğim.Meğerse yetrli parası yokmuş:)))ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Ya biz bi restoranda yemek falan yedik ben tuvalete gittim o zaman fark ettimde pantolonun yırtıldığını aslında ama diyemedim diyo mal. İyiki ayrılmışımBen de patlattım böyle bu sonbahar ya Allahtan tesettürlüyüm de üstüm uzundu. Bacağa inmek üzereyken yırtık artık eve gelmiştim.
Allah ım çatlıyorum gülmektenBen de anlatayim. Şu takma tırnaklardan dolayi rezil olmustum yilllar önce, yani bu mevzu olali 10 seneden fazla oluyor.
Tirnagim kirildiginda tüm tırnaklarimi kisacik keserdim dolayisiyla o arada biraz uzayana kadar o takma tirnaklari kullanirdim özel zamanlarda.
Bir gün flort ettigim cocuk buluşmak istemişti ve beni almaya geliyordu acele hazirlanmam lazimdi ve tirnaklarimmm minnacikti öyle cikamazdim hemeeen acele şekilde yapistirdim vs neyse aldi beni gidiyoruz bi yandan sohbet vs. Konusurken benim tirnagim çikti uçtu, cocuk bi dondu tirnagin koptu diye. Gercek sanmiş cunku tirnagik cikti sanmis.
Bi de sigara yakarken mesafeyi ayarlamamişim tirnagim tutuşmuştu resmen plastik büzüşmüştü. Bu cikmasindan daha beterdi simsiyah olmustu ucu.
Hadi senden beklerizkızlaaaarrr böyle bir başlığa denl geldim. canlandıralım mı başlığı
Serinlemişsinizdir :))) geçmiş olsun bu aradaBen de anlatayım bir tane… gecen sene yazın yeni hamileyken erenköyde pazara gittim öncesinde eşim gelme yağmur yağıyor ıslanırsın demişti ben de o pazarı sevdiğim için umursamadım gittim neyse pazarda dolasıyoruz esimle kuzenleri falan bir anda başımdan aşağıya tenteden bir leğen su döküldü ama donuma kadar ıslandım öyle söyleyim ve o sıra şoka girdim bi 2 dk kıpırdayamadım.. tam o sıra basımdan asagıya su dökülürken kadının biri Aaaaa yaptı sonra Hahahahaha diye gülmez mi hala aklımdan çıkmaz o kadının gülüşü… sonra eşim pazardan bir sürü kılık kıyafet aldı Allahtan kuaför hemen arkadaydı kurulamıslardı beni.. çok utanmıstım o zaman durup durup anlatıp güler kendisi
ben de yok ki :)Hadi senden bekleriz
bacım ne d.t varmış sende:)))shshhsbir hafta tutulu mu yaBen şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)
Ama çok b.ktan bir konu. O yüzden spoiler koyuyorum. Sonra tiksindim , yemek yiyordum falan demesin kimse
Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Kol gibi derler ya, bir haftanın bekleyeni tüm heybetiyle duruyordu.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım
Eskı konuymuş ama bastan okumalık. Yorum atayımda adını unutmayayaım. 1den baslayıp gelıyoreebacım ne d.t varmış sende:)))shshhsbir hafta tutulu mu ya