Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

flockecum bide çocuklarınız sizi nasıl bitkisel hayata sokuyor diye açsan eminim onda da rekor kırarız çünkü şimdiki çocuklar bizim en az 1500 katımız bu arada ii akşamlar cnm
ii akşamlaaaar....onu da sen aç ben katıliim

o unutkanlık bendede var biliosun bence unutkanlıklarımız diye açsanda güzel olur.... katılımın fazla olacağını düşünüyorum başlık da " hiç unutmadığımız unutkanlıklarımız "

ama ya yazana kadar unutursak???topic'te yeller eser o vakit...

yaaani...!!!4.mesajtan sonna topiği de unuturlar büyük bi olasılıkla,sen iisimi çocuklar üzerine aç topiği...

Doğru diosun mantıklı insanları severim her ne kadar ben arada mantıklı olamasamda

bu arada ben mutfağı yarım saattir toplayamadım buraya bakmaktan dur ben bi toplayıp geliyom anacııım

tv de libyadan gelen acılı haberler;ben bunları okuyarak kahkaha atıyorum.eşimçok utandım

eşim diyorki seni soranlara diyeceğim ki; ''kimse kulüpte

Hoşbulduk Selam herkese, topiği okuyorum da biraz olsun güldürebildi beni bu akşam burası, sağolun varolun kızlar

gelmene sevindim canım.
burası fena bir yer,hep gel..

gittiğin topigleri geziyorum ''gel diye not bırakıyorum peşinden''

her paylaşım ayrı bi inci niteliğinde...bence böyle yorumlanmamalı....

yok bitanem tabii öylede yeni gelen biri için hani dannn diye konu ortasına düştü.
o yüzden öyle dedim.rahat ol buranın iyi olması aşşağıdan belli zaten

yok bitanem tabii öylede yeni gelen biri için hani dannn diye konu ortasına düştü.
o yüzden öyle dedim.rahat ol buranın iyi olması aşşağıdan belli zaten
benlik bir sorun yok zati,ama aramıza yeni katılan arkadaşlar var son sayfalarda,ya da hepsinden ziyade kendine has olan matrakçana anısını paylaşmış olanlar var gene,onlara biraz haksızlık olur bu şekilde ifade edilirse...başı sonu yok bu topiğin o yüzden....

benim oğlumda teyzemin kocasının yanında annem kağıda bişey sürüyo sonra da bacağına yapıştırıp çekiyo demişti.millet duymazlıktan geldikçe aynı şeyi tekrarlamıştı velet 3 kere

benim oğlumda teyzemin kocasının yanında annem kağıda bişey sürüyo sonra da bacağına yapıştırıp çekiyo demişti.millet duymazlıktan geldikçe aynı şeyi tekrarlamıştı velet 3 kere
ısrarla susmazlar bi de böyle anlarda...

HAAA HAAA ANNE HARİKAA
Bu gün ençok buna güldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…