güzel teyzemin tüm karizmasını çizmişsin yaaa,yazık kadına...düşünürken aklıma fenalığım geldi:):)(annem yazdığımı duysa gebertir beni)
bir gün salon da tv izliyorum orda tv izlemek pek adetim değildir ışıklar gitti o esnada da yengem aradı neyse ben karanlıkta yengemle konuşuyorum kapadım teli ışıklarda gidip gidip geliyor çok sık aralıkla bende sigortayı attırdım elektronik aletlere bişey olmasın diye sonra odama geçiyordum banyoya uğrayacaktım bide ne göriyiim annem çığlık atıyor sen nerden çıktın diye (çırılçıplak)(benim yattığımı ve ışıkların olmayışından faydalanıp kapı açık çıplak bi şekilde wc de gece 2 yada 3)ben hem gülüyorum hem salondaydım diyorum annem sadece gitsene ya diye bağırıyor ben gitmicem diye kahkaha atıyorum sonra aklıma şartelleri açıp annemi dımdızlak ortada bırakmak aklıma geldi koştum açtım döndüğümde babama bağırmıştı babam kapıyı tuttu annem kaçmıştı epey rezil etmiştim:) nişanlım gelecekti haftasına anne tabela asalım dikkat çıplak çıkabilir diyede çocuğun psikoloji bozulmasın diyordum herkese de bu evde çıplak dolaşıyor benim psikolojimi bozuyor diye anlatıp rezil etmiştim kadını:):)
Yine süpersiniz can'lar
Ben evli olmadığım için bu tarz rezilliklerim de olmadı ama bende de telefon ve sms rezilliği çoktur.
Aklıma geldikçe yazayım.
Lisedeyken.. Sms kampanyaları daha yeni başlamıştı. Deli gibi mesajlaşıyoruz tabi. O sıralar kib'ler, aeo'lar, grşrz'ler gibi kısaltmalar moda. Ben de her mesajımın sonuna fix yapıştırıyorum "kib"i.
O zamanlar konuştuğum biri vardı. Bi gün mesajlaşıyoruz yine. Ben mesajları T9'la çok hızlı yazar yollarım.
Neyse bi gün mesajı yazdım yazdım sonuna da "kib görüşürüz" yazdım bitirip yolladım. Ardından mesajı tekrar okuyunca ben şokMeğer 'kib' yerine 'kıç' yazmışım. Mesajın sonunda resmen "hadi kıç görüşürüz" yazıyodu. Mesajı okuyunca devekuşu misali kafamı bi yerlere gömesim gelmişti ama iş işten gecmişti tabi. O da cevaben "tamam kıçım görüşürüz" yazmıştı eşşek
ne o seni de mi uyku tutmuyo????yarın çocuklar canıma ot tıkicaklar....
ben bunları başka topiğe daha yazmıştım ama burayada yazaım.. evli değilim ben ama yazmak istedim:)
Sevgilimle otobüs durağına doğru yürüyorduk..
Baktım otobüs hareketlendi kaçırmayalım diye durağa doğru koşmaya başladık derken küt diye bişeye çarptım..Çarpmakta değil yapıştım=) Meğersem durağın etrafı camla çevriliymiş.. ben farketmemişim..Etrafımdaki herkes gülmeye başladı bende dahil..
Bide arkadaşımın başına geleni anlatayım..Arkadaşım kafede sevgilisiyle çay içiyomuş.. arkadaşım bardağı eline almış yan tarafından geçen biri tökezlemiş arkadaşımda refleks olarak sevgilisinin üstüne eğilmiş çay sevgilisinin malum yerine dökülmüş çocuk yandım fln bağırmış benim akıllı arkadaşım eline peçete almış panikle orayı silcem diye uğraşıyormuş çocuk millet bakıyo diye bunu eliyle uzaklaştırıyomuş arkadaşım kızdığı için uzaklaştırıyor sanıp hala daha silcem diye uğraşıyomuş affettirmek için.. sonra dank etmiş kafasına milletin ortasında nereyi silmek için uğraştığı
birde yukarda bir arkadaş yazmış okuyunca aklıma geldi sms lerde bende çok hata yapmışımdır
eski sevgilimle 7/24 mesajlaşan bi çiftik.. buluştuk falan neyse otobüse bindirdi.. bende romantizm yapıp senle birlikte olmak dünyanın en güzel şeyi.. yazcakken benim otobüste zarzor yazdığım mesaj aynen şöylee...
seninle birlikte olmak dünyanın en güzel sexi..
birde cicim günlerindeyiz çok utanmıştım.. dikkatli ol bence aşkım yazdı ben tabi kırmızı
parolam iyi geceler.......
valla benim 5saatim var...uyudum,uyudum....uyumadım,benim küçük flocke ayakta....o zaman vay bana...iyi geceler flocke sagolasin canim...
insan uyku tutmayinca üstüne üstlük karni agriyana kadar gülüyorsa hic uyuyamaz
ne olacagiz hic bilmiyorum valla
Sen de bendensin, çak ortak :13:
ne o seni de mi uyku tutmuyo????yarın çocuklar canıma ot tıkicaklar....
yok kısss uyku var yatsam bi güzel uyucam da bi bakayım rezilliklere de gülüp öyle yatem dedim.... hadi öptüm.....