Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

zavallı yaaaa tutamadı demekki

allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tühhhhhhhhhhhhhh

mevzu rezillikse lise yıllarıma inip 2 anımı anlatacağm.

1-Biz iki kanka okulu kırıcaz. normal bi gün değil 19 mayıs. okulun sicili kabarıklarındanız. hocaların gözü üzerimizde. törenden kaçıp sınıflara sıgınıyoruz. okulumuzun belli sınıflarının camı diğer okulun bahcesine bakıyor. 1. kat (şu an atlamayı göze alamıycam bişi ve ayağımda topuklu kalın topuk apartman mı ne diyolar,o zamanlar moda). Serde kadınlık var,korkmam ben hiçbirşeyden. BEn atlıyorum.Kolumu bacagımı üstümü topluyorum. ARkadasımı bekliyorum atlasın, bizim cengaverin korkacağı tuttu. Atlamıyor.
Kızım atlasana,atlayamam,atla,atlayamam.
Yukardan soldan ses geliyor.
KAfamı kaldırıyorum.Yan lisenin müdürü Sizi gidi siziler okulu mu kırdınız. HEmen Dursun hocayı arıyorum (psikopat müdürümüz).
BEnim korkudan dizlerimin bağı çözülüyor. Okuldan atılmama ramak kalmış zaten.
Ağzımdan inciler dökülüyor.
''Lütfen siz aramayın gerekirse ben geri tırmanırım'' (üstümde süper mini daracık formam,topuklular nasıl düz duvara tırmanacaksam)
Adam kopuyor. Hadi görmedim gidin diyor. Benim cengaver atlıyor. ve biz ışık hızıyla yok oluyoruz.

2-Müdür alıkoydu bigün beni formam yüzünden, eve telefon açıldı,formam değiştirildi (3yıllık okul hayatımda sanırım 5forma değiştim bu yüzden). 36 beden olan bana 42 beden nerdeyse ayaklarımda etekli forma alındı.
Ben rahat durur mu?
Onu bedenime endekslemem lazım.
Annem bizim terziyi tembihlemiş yaptıramıyorum,para vermiyor.
Bana asılan bi konfeksiyoncu var. Onu kafaya alıyorum veriyorum formayı ama vücud ölçülerimi aldırmıyorum
öbür gün alıyorum formayı, zar zor giriyorum içine (gene süper mini ama nefes alamıyorum) Biniyorum servise ,okulun oraya varıyoruz. Kalkıcam. KAlktımm kalkıyorum ve caaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttt benim etek arkadan dikiş yerinden mefta. Ayakta öylece kalıyorum,ağlamaklı. Şöförümüze sesleniyorum abiiiiiiii ben okula gidemem
Beni arkadasımın evinin önünde bırakıyor,arkadasımda kıyafetleri giyiyorum,eteği o hale getirenin yüzüne fırlatıyorum
Ve kalma sınırımda oldugum için rapor için koşturmaya gidiyorum

oo kızlar şenlik var 32 olmuşuz .

bu rada bu nebiçim bir duygudur reziliğime birileri ğüldü yorum yaptı diye seviniyorum.normalde biri bunu yapsa vay haline.

elmi ALÇO yine mi sen? ben ne zaman etrafta olmazsam sen geliyon bizim mahalleye... ne iş?
sen yokken bi iki kiz kandirrim didim belkim.
ama yapamadim senden korkmusum birazcik galiba.:26:

olmazmi hayatim al

Bu rezil olmak değilde gıcıklık.
En sevmediğim şey cimciklenmek.
Erkek arkadaşım ben kuzenim yürüyoruz, beyfendi niye kızdı bilmiyorum. Kolumu cimciriyo. Lanet cildim hemen tepki verir ve morarır. Bir yapma iki yapma üç yapma. Bak dedim bi daha yaparsan bağırır rezil ederim seni. Hadi ordan diye güldü cimcirdi. Adam bildiğin dozer ben binek oto.
Sen misin cimciren.
Benim replik şu bağırarak '' Beyfendi utanmıyor musun iki saattir bizi takip edip taciz etmeye. Ayıp değil mi ? Sizin kardeşiniz, anneniz yok mu ? Size insan giibi hayır dedik anlamıyor musunuz ? Lütfen rahat bırakın bizi'' Şok olan bir dozer ,insanlara ben bişi yapmadım valla billa bakışıyla bakıyor,kücük emraha baglamış boynunu bükmüş durumda. TEyzem ayıplıyor. Cık cık cık ayıp oğlum. Binek oto yoluna devam ediyor. Yollarda süzülüyor. Yüzünde hain bir gülümseme ve ben kazandım ifadesi :78:

süper yaa hepsine çok güldümm
ben hemen bir rezaletimi anlatayım 5 6 sene önce sevgile terasta oturuyoruz annemde aşagıda yemek yapıyor.. neyse gel gelelim biz otur otur yakınlaşmaya başladık tam öpüşüyorduk gözlerimi bir açtım annem Allah ım annemin o suratının ifadesini benim surat ifademi sevgilimin tipini görmeniz lazım dı .. rezaletin dik alası.. annem söylene söylene gitti...1 haftamı da zehir etti.. :)

Sabah sabah çok güldüm yaaaa , teşekkürler paylaşımın için

düşünürken aklıma fenalığım geldi:):)(annem yazdığımı duysa gebertir beni)

bir gün salon da tv izliyorum orda tv izlemek pek adetim değildir ışıklar gitti o esnada da yengem aradı neyse ben karanlıkta yengemle konuşuyorum kapadım teli ışıklarda gidip gidip geliyor çok sık aralıkla bende sigortayı attırdım elektronik aletlere bişey olmasın diye sonra odama geçiyordum banyoya uğrayacaktım bide ne göriyiim annem çığlık atıyor sen nerden çıktın diye (çırılçıplak)(benim yattığımı ve ışıkların olmayışından faydalanıp kapı açık çıplak bi şekilde wc de gece 2 yada 3)ben hem gülüyorum hem salondaydım diyorum annem sadece gitsene ya diye bağırıyor ben gitmicem diye kahkaha atıyorum sonra aklıma şartelleri açıp annemi dımdızlak ortada bırakmak aklıma geldi koştum açtım döndüğümde babama bağırmıştı babam kapıyı tuttu annem kaçmıştı epey rezil etmiştim:) nişanlım gelecekti haftasına anne tabela asalım dikkat çıplak çıkabilir diyede çocuğun psikoloji bozulmasın diyordum herkese de bu evde çıplak dolaşıyor benim psikolojimi bozuyor diye anlatıp rezil etmiştim kadını:):)

Son düzenleme:
Hepiniz harikasınız yarın yeni bir günde yeni maceralarda buluşmak üzere...
Yarın 20 kişilik misafirim gelicek 4 gündür misafir agırlıyorum OFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇIKMAM LAZIM İNCİLERİM VARDI AKLIMA GELEN YARIN DİZERİM İPE ONLARIDA.. :86:

PİS KURBAĞALAR ELMİ ŞU KURBAĞALARADA GOZOZ İÇİRİP Bİ EL AT BELKİ YAKIŞIKLI PRENSE DÖNÜŞÜRLER... :82: iyi uçan bir ninja gibi bir karaltı geçmedi gözünün üstünden LAGRİMA

Sağol canım yaşamak farklı komik ama anlatınca kadınlar korkmuyomusun ben ölürdüm korkudan diyorlar ...
Günaydın bu arada ..

Korkmak kişiden kişiye değişir de ; asıl eğlenceli olan , senin olaya eklediğin müthiş yorumun :))
Teşekkür ederim canım , sana da iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…