- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
emin ol hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz ama flocke un tavsiyesi eşine sorabilirsin sana seve seve yardımcı olur hatta büyük zevkle
ya da diğer arkadaşların paylaşılarını okurken genelde benim aklıma gelir her an tetikte ol. Anılarını sabırsızlıkla bekliyoruz.. Gülmeye programlıyız yanii.
hahahahahah buna çok güldümve hatırladım!!!
balayındayız bütün gün mayışıyoruz, takılıyoruz vs... bir ara kalktım üzerimde iççamaşırım salına salına (hani böyle de kendime güvenim var bak senden de çekinmiyorum modunda) tuvalete gittim. oturdum ve "hiiiiiiiiiiiiii" diye bir çığlık atmamla eşim fırladı yanıma geldi... bu arada ben kahkahayı bastım, adam salak oldu "demin çığlık atmıyor muydun bu kahkaha ne alaka noluyoruz" vaziyetinde (tahminen beyninden eyvahlar olsun bu dengesizle nasıl ömür geçer diye geçiriyor)... bir şey diyemedim sadece parmağımla işaret edebildim
nasıl hafif bir çamaşır seçmişsem varlığını unutup indirmeden oturup şoooooorrrrr
yazılanları okuyunca çok güldümgeçenlerde de ben bişey yaptım bu olay çok kısa 9,10 saniyede gelişti kocişle markete alışverişe gittik market kalabalık tabi alışveriş arabası alıp içeri giriyoruz derken ben kitapçık almak için 2 adım atıp geri döndüm ne indirim var diye inceliyorum bir taraftanda göz ucuyla siyah kabanlı eşiimin yanına gidiyorum ve yan yana gelip 1 adım ilerliyoruz derken arkadan bir ses 'hayatım burdayım' kafamı kaldırmamla nerdeyse koluna girmek üzere olduğum yabancı bir erkek eşimin yanına nasıl kaçtım bilemedim meğerse ben geri dönünce oda yanıma gelmiş ama ben etrafıma dikkatli bakmadığım için ilerdeki kocam sandığım siyah kabanlı başka birine yönelmişim artık daha dikkatliyim...
kızlar tebrik ederim valla iş yerinde artık deli sanıyolar beni.
kendi kendime gülüyorum sürekli. tam teşekküllü devlet hastanesinden rapor isticekler bu topik yüzünden.
bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor
bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor
bi sürü var fark etmedin mi???flockee senin baska topiginde mi var???? cabuk adresini ver
canım bu daha ne ki koyu beşiktaşlı babamın maç stresini evde çekemeyen maçı izlememezi için babama saatler önce uyku ilacı verip al grip ilacı bu iç diye yutturan bir anneye sahibim tabi nişanlımda bu olay sırasında bizde kendiside sağlıkçı olduğu için rahatladı en azından bana içeremezsin anlarım ne ilacı olduğunu dedi rahatladı bi nebze:)
bi sürü var fark etmedin mi???
aralarındaki favorim olanlar: annenizi küçükken nasıl bitkisel hayata sokardınız?başınızdan geçen ilginç kazalar ve benim komşum daha arıza diyenler...inanmiyorumm..
ya bu sayfadan cikabildigimiz mi var sanki farkedeyim
burda birine mesaj yazmissin, hangi topigime yazdim bilmiyorum diye, ordan farkettim
hemen bi bakayim