Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evli değilim keşke evli olsaydımm olsun mutlaka erkek arkdsımdan cıkar birseyler l en ıyısı ona sormak ıns bulayım da yazcam :87::87::87:

hahahahahah buna çok güldüm

bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor

yazılanları okuyunca çok güldüm geçenlerde de ben bişey yaptım bu olay çok kısa 9,10 saniyede gelişti kocişle markete alışverişe gittik market kalabalık tabi alışveriş arabası alıp içeri giriyoruz derken ben kitapçık almak için 2 adım atıp geri döndüm ne indirim var diye inceliyorum bir taraftanda göz ucuyla siyah kabanlı eşiimin yanına gidiyorum ve yan yana gelip 1 adım ilerliyoruz derken arkadan bir ses 'hayatım burdayım' kafamı kaldırmamla nerdeyse koluna girmek üzere olduğum yabancı bir erkek eşimin yanına nasıl kaçtım bilemedimmeğerse ben geri dönünce oda yanıma gelmiş ama ben etrafıma dikkatli bakmadığım için ilerdeki kocam sandığım siyah kabanlı başka birine yönelmişim artık daha dikkatliyim...

kızlar tebrik ederim valla iş yerinde artık deli sanıyolar beni.
kendi kendime gülüyorum sürekli. tam teşekküllü devlet hastanesinden rapor isticekler bu topik yüzünden.

kızlar tebrik ederim valla iş yerinde artık deli sanıyolar beni.
kendi kendime gülüyorum sürekli. tam teşekküllü devlet hastanesinden rapor isticekler bu topik yüzünden.

benimki rezil bir durum ama kendi halimi ve kocişin şaşkın bakışlarını hatırladıkça gülüyorum çok komik hikayeler var inanılmaz eğlenceli bir topik olmuş

annene hayran kaldım koptum buna yaaaaa
benim tüm kupalarım annene kocasını bu kadar sevene az rastlanır

canım bu daha ne ki koyu beşiktaşlı babamın maç stresini evde çekemeyen maçı izlememezi için babama saatler önce uyku ilacı verip al grip ilacı bu iç diye yutturan bir anneye sahibim tabi nişanlımda bu olay sırasında bizde kendiside sağlıkçı olduğu için rahatladı en azından bana içeremezsin anlarım ne ilacı olduğunu dedi rahatladı bi nebze:)

evet sıkı durun bir bomba daha.

görümcemle hastaneye ğittik rutin meme kontrolüne ben ulrtasyon çekinecem tabi içeri bir girdim dolu görümcemi çağırdım çamaşırlarımı tut diye.benim saf görümcem ben içerdeyken sütyeni tut elinde sonra telofon gelsin.hemşire kızınca dışarı çık kendide emlakçı telofonda hararetli hararetli konuş ama bu sırada sinirlendikçe elindekini salla bütün hastane bizimkine bakıyor.bir çıktım şok oldum .tekrar odaya ğirdim hemşireye yalvarıyorum .

lütfen dışarda havada olan sütyenimi alın diye hemşire ğülüyor doktor ğülüyor.benim siyah dantelli sütyen havada. herkez bakıyor.

sonuç artık o hastaneye muayeneye ğitmiyorum.

kızlar 5,,6 sene önce babamın şekeri çıktı.hastaneye yattı.düzene soktular.ben babamın başında refakatçiyim.siğara içmek için dışarı çıkmıştım.babam uyuyordu.babamında uykusu ağırdır.bu arada benim yaygaracı ailem babamın çok hasta olduğunu yayarlar.bunun üzerine babamın uzun zamandır ğörmediği yiğenleri hastaneye koşarlar.babamın odasına gelip bir bakarlar babamın gözleri kapalı.bizimiler başlarlar dizlerine durup bağıra çağıra oy dayım dayım dayım diye ağlamaya.hastanede yaygara kopar.bu kadr sese artık babamda uyanır zavallı adam uyku semesi sağa sola ne oluyor der ğibi bakıyor.ama bizimkile susmuyor.dayım dayım diye ağlamaya devam.

sonuçmu hastanenin ğüvenlik ğörevlileri hepsini yaka paça dışarı attı.zavallı babamında şekeri tekarar yükseldi.ölmeyecek adamı öldürüyorlardı.nerdeyse.:84::84::118::118::118:

arkadaşlar hepinizin rezilliklerine göz attım ben yokken,hepiniz birbirinizle yarış halindesiniz,harikasınız...ben kitabımı şööle 100-150 sayfa bişi tasarlıyordum ama bu gidişte ansiklopedi filan yayınlamam lazım benim...daha nereden başlicamı bile bilmiyoken,bu gidişte işim baya bi zorlaşcak gibi...hay allah

inanmiyorumm..
ya bu sayfadan cikabildigimiz mi var sanki farkedeyim
burda birine mesaj yazmissin, hangi topigime yazdim bilmiyorum diye, ordan farkettim
hemen bi bakayim
aralarındaki favorim olanlar: annenizi küçükken nasıl bitkisel hayata sokardınız?başınızdan geçen ilginç kazalar ve benim komşum daha arıza diyenler...

ah şu unutkanlığım...intikamı illa soğuk mu yersiniz'i de çok severim...eklemeden geçmiiim.

flockecum bide çocuklarınız sizi nasıl bitkisel hayata sokuyor diye açsan eminim onda da rekor kırarız çünkü şimdiki çocuklar bizim en az 1500 katımız bu arada ii akşamlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…