anam hevuk ne etmişsin ya?!kızlar bide bu var saçlarım çok dökülüyordu kısa kestirdim yok hala dökülüyo bakım filan yaptırdım dökülmesi durmadı bende amcamın karısına gittim kazı bunları ya sinirlerimi bozuyolar diye kazıyo kafamı amcam kızlar orda ölüyolar gülmekten ben istifimi bozmadım hiç armut gibi minicik bi kafa çıktı saçın altından güldüler baya ...24 yasında kazıtıyorum bu arada..tesettürlüyüm..Bayburtlular baskın yapar kız görmeye giderken habersiz giderler..evde oturuyorum kel kafa zil çaldı yabancıda gelmez eve pek yengem açtı salonda kapıdan girerken sağda yengem işaret ediyo kaç kaç diye nasıl kaçım kadınlarda bir kokoşki ellerimi kafama koydum aralarından koştum odama ama artık çok geçti giyindim gittim kadın hiç suratıma bile bakmıyo çaylarını içip kaçtılar bir daha haberr alamadık ...
bizim eve hırsız girdiği vakit evde kürt çalıyo çingene oynuyordu resmene madem kimse anlatmıyor ben bitane daha anlatayım barii.
apartopar şehir dışına gitmem gerekmişti öyle ki yıkanmış çamaşırlar bir oda da yığın halinde dururken ve yatak odası perişan durumdayken çıkıp gittik 1-2 günlüğüne. döndüğümüz gibi misafir haberi geldi.. gelene gelme denmez. oturma odasını toparladım.. valizleri cantaları başka bir odaya tıktım (evim 3 odalı 3ü de bomba gibi).. mutfakta bişeyler hazırladım.. eşim de markete gitti bişeyler almaya. tam o sırada misafir gelmez mi, misafir dediğim de eşimin en yakın arkadaşlarından biri yalnız geldi.. tutturdu ben evi gezicem e peki dedim önce valizlerin olduğu odaya girdik diğer odaları düşününce oldukça düzenli.. sonra çamaşır odasına gittik iç çamaşırlarım bi yerde çoraplarım bi yerde.. en sonunda yatak odasına gittik orası beş beter her yer kıyafet dolu ve yatağımın üzerinde de kuzu gibi yatıyor benim kalıplı sütyen tam o sırada eşim gelmez mi.. biz yatak odasında en yakın arkadaşıyla duruyoruz fonda da bir adet sütyen var.. adam gidene kadar kızarıklığım geçmedi..hala yüzüne bakamam.. bir de acaba eşim bişi dermi stresi yaşadım :18: ama neyseki demedi..
evliliğimizin il kyıllarında eşimle çok acil bi işimiz vardı.eşim beni evden alıp,işimizi halletmeye gidecektik.tlf da 'hemen in,geldim' dedi.ben aceleyle hazırlandım .koşa koşa indim aşağıya..ço kkalabalık,ana cadde üzerinde oturuyoduk o zamanlar.indim yolun kenarında bizim araba duruyor.hemen atladım arabaya...!!off nerde kaldın,hadi geç kaldık !!derken baktım tlf çalıyor.açtım tlf da eşim.!!hadii bekliyorum!! demesiyle kafamı sola bi çevirdim.anaaammm oda neee...başka bi adamın yanına oturmuşum gidiyorum:18: adama bi sn ye bi dururmusun dememle kendimi arabadan atmam bir oldu yolda bizim arabayı arıyorum adamdaa yanımdaki yoldan yavaş yavaş ilerliyo arabada bide demesinmi 'inecektin ne diye bindin' diye sonra nihayet doğru arabayı bulup binebildim ama bindiğimde renk menk kalmamıştı tabi eşim soruyo iyimisin rengin bi tuhaf falan diye ben soluk soluğa,çıt yok bende:78:
2 ay kendime gelememiştim:78::95: o gü nbu gündür arabanın plakasına bakıp öyle biniyorum.neme lazım biner giderim birinin yanına ..şaşkın ben
bizim eve hırsız girdiği vakit evde kürt çalıyo çingene oynuyordu resmen.giden eşyalarıma üzüldükten sonra,eşime:'ay adama da ayıp oldu valla,keşke derleyip toplayıp ööle çıksaydık!'demiştim de eşim nah bööle bakakaldı:
anam hevuk ne etmişsin ya?!
Bu aralar saçlarıma taktım kafayı.uzatma çabası içindeyim. nerede uzun saç görsem bakakalıyorum.İmreniyorum.
geçen hafta bir avm'ye gittik geziyoruz.önümüzde saçları totosuna değen dalgalı saçlı bir kadın, bebek arabası sürüyor.o önde biz arkada aheste aheste geziyoruz.Kadını başladım tepeden tırnağa süzmeye.Yeni doğum yapmış herhalde kiloları duruyor diyorum içimden.Saçlarına bakıp iç geçiriyorum.
sonra pantalonu dikkatimi çekti.Eşime de bikaç gün önce pantalon almıştık.Spor tarz.Eşimin pantalonunun aynısıydı.eşim de onu giymişti o gün.Aaa aşkım bak senin pantalonun aynısından şu kadın da giymiş dememle birlikte o erkek demez mi?ben salak duruma düştüğümemi yanayım bir erkeğin saçlarını bu kadar imreneceğimemi yanayım.:78:inanmadım yine geçtim önüne çaktırmadan baktım.
Eşim de pis pis sırıtıyor. bir erkeğin saçlarını bu kadar özeneceğim aklıma gelmezdi. Bir de utanmasam saçlarına nasıl bakıyorsun diye sorardım:26:
bizim eve hırsız girdiği vakit evde kürt çalıyo çingene oynuyordu resmen.giden eşyalarıma üzüldükten sonra,eşime:'ay adama da ayıp oldu valla,keşke derleyip toplayıp ööle çıksaydık!'demiştim de eşim nah bööle bakakaldı:
annemi hatırladım bu mesajınladışarı çıkarken mutlaka heryeri gözden geçirir ,lavaboları falan ovar
bahanesi de 'eğer ölürsek dışarda ,eve gelenler ayıplamasın '
tövbe yarabbim kadın ne derdinde
kızlar bide bu var saçlarım çok dökülüyordu kısa kestirdim yok hala dökülüyo bakım filan yaptırdım dökülmesi durmadı bende amcamın karısına gittim kazı bunları ya sinirlerimi bozuyolar diye kazıyo kafamı amcam kızlar orda ölüyolar gülmekten ben istifimi bozmadım hiç armut gibi minicik bi kafa çıktı saçın altından güldüler baya ...24 yasında kazıtıyorum bu arada..tesettürlüyüm..Bayburtlular baskın yapar kız görmeye giderken habersiz giderler..evde oturuyorum kel kafa zil çaldı yabancıda gelmez eve pek yengem açtı salonda kapıdan girerken sağda yengem işaret ediyo kaç kaç diye nasıl kaçım kadınlarda bir kokoşki ellerimi kafama koydum aralarından koştum odama ama artık çok geçti giyindim gittim kadın hiç suratıma bile bakmıyo çaylarını içip kaçtılar bir daha haberr alamadık ...
offf süper rezil olmuşsunSüper hikayeler var ya valla benide iyi güldürdünüz ALLAH hepinizi her daim güldürür insallah
Konu basligini okuyunca aklima ilk gelen hikayemi bende paylasim sizinle
Ben almanyada yasiyorum sevgilim türkiyede gecen yaz türkiyeye vardigim ilk gece bizim deli asik gel bi delilik yapalim kac evden gezelim caddede dedi saat bu arada gecenin 3ü bizim memleketinde meshur bi caddesi vardir sabaha kadar insan doludur bendede bi cesaret tabiki geliyorum dedim ciktim ama nasil heycanliyim anama babama yakalanma korkusunu bile unuttum heycandan o kadar yani. Neyse caddeye vardik önce gel caybahcesinde birseyler icelim dedi peki dedim oturduk bi güzel...ben titriyom resmen heycandan 1senedir görmemisim bu oturdu karsima ha bire bakiyo gülümsüyor birseyler diyo bu aradada icecekler geldi...cola istemistim ama ben bardakta bekliyom ne bilim biz almanyada öyle aliskiniz oda sisede geldi icindede bir pipet sevdigim gözlerimin icine bakiyo hic ayirmiyo gözlerini ne yapacagimi sasirdim aldim bende colayi elime - hani heycandan baska seylerle ugrasacagi gelir ya insanin-pipeti aldim agzima -aptal kafa sanki hic pipetle su icmedim - colayi pipetle cekecegime sen o siseyi pipet agzindayken dik kafana allahimmm o ne andi ya cola burnuma agzima her yanima doldu bizimki bi gülüyo sonra dayanamadim bende güldüm o halime
Süper hikayeler var ya valla benide iyi güldürdünüz ALLAH hepinizi her daim güldürür insallah
Konu basligini okuyunca aklima ilk gelen hikayemi bende paylasim sizinle
Ben almanyada yasiyorum sevgilim türkiyede gecen yaz türkiyeye vardigim ilk gece bizim deli asik gel bi delilik yapalim kac evden gezelim caddede dedi saat bu arada gecenin 3ü bizim memleketinde meshur bi caddesi vardir sabaha kadar insan doludur bendede bi cesaret tabiki geliyorum dedim ciktim ama nasil heycanliyim anama babama yakalanma korkusunu bile unuttum heycandan o kadar yani. Neyse caddeye vardik önce gel caybahcesinde birseyler icelim dedi peki dedim oturduk bi güzel...ben titriyom resmen heycandan 1senedir görmemisim bu oturdu karsima ha bire bakiyo gülümsüyor birseyler diyo bu aradada icecekler geldi...cola istemistim ama ben bardakta bekliyom ne bilim biz almanyada öyle aliskiniz oda sisede geldi icindede bir pipet sevdigim gözlerimin icine bakiyo hic ayirmiyo gözlerini ne yapacagimi sasirdim aldim bende colayi elime - hani heycandan baska seylerle ugrasacagi gelir ya insanin-pipeti aldim agzima -aptal kafa sanki hic pipetle su icmedim - colayi pipetle cekecegime sen o siseyi pipet agzindayken dik kafana allahimmm o ne andi ya cola burnuma agzima her yanima doldu bizimki bi gülüyo sonra dayanamadim bende güldüm o halime
insan bazen boş bulununca stand-up vari vakalar çıkabiliyor işte ortayaKizlqr yeni gordum bu basligi sabahtan beri guluyorum katila katila siz cok yasayin emi uzun zamandir bu kadar cok gulmedim :))
Madem oyle bi tanede benden yeni evliyiz 2 3 aylik gezip tozuyoruz surekli orda burda ( ah ah ne guzeldi) bi gun sinemaya gittik yabanci bi filme oturduk bekliyoruz baslamasini onumuzdede iki tane yabanci insan ingilizce konusuyolar film basladi bizimki filme konsantre ben durdum durdum salaklar bu filmi simdi nasi anlicaklar turkce alt yazili film dedim bi de guluyorum esim bakakaldi askim filmin orjinali ingilizce zaten :)) com kotu oldum film bitene kadar durdu durdu guldu tabi bende
ayrıca bu bana çok ilginç bir olayı anımsattı paylaşmadan geçemicem. yazın bir gün annem denizden döndü ve bana şööle dedi: "flocke bu gün bir kadınla karşılaştım, oldukça da ii muhabbet ettik. kadın amerikalıymış ve bize bayrağımızın anlamını sordu. ben de gururlu bir şekilde bayrağımızın anlamını anlattım. kadında ne kadar güzel dedi sizin bayrağınız da bizim ki gibi çok anlamlı." başta uyanmamıştım ama daha sonra dumura uğramış bir şekilde anneme gidip beni aydınlatmasını istedim. "anne kadın türkçe biliyormuydu?" dedim. annem de "yooo" dedi. "e anne sen de ingilizce bilmiyosun sen bu kadınla böölesine karışık bir konu da nasıl muhabbet edebildin?" annem sırıttı ve geçiştirici bi şekilde : "eee anlaştık işte ne soruyon. el, kol işaretlerinle gayet güzel anlaştık" ben hala bu yaşıma geldim bayrak gibi manevi önemi olan bir konuyu el kol işaretleri ile nasıl anlattığını çözememişimdir. hadi bizimki şehit kanını temsilen yere uzanıpta anlatmış olabilir ama bre kadın sen bayrağındaki 50 eyaleti temsil eden yıldızları ve anlamını nasıl anlattın?:44:Kizlqr yeni gordum bu basligi sabahtan beri guluyorum katila katila siz cok yasayin emi uzun zamandir bu kadar cok gulmedim :))
Madem oyle bi tanede benden yeni evliyiz 2 3 aylik gezip tozuyoruz surekli orda burda ( ah ah ne guzeldi) bi gun sinemaya gittik yabanci bi filme oturduk bekliyoruz baslamasini onumuzdede iki tane yabanci insan ingilizce konusuyolar film basladi bizimki filme konsantre ben durdum durdum salaklar bu filmi simdi nasi anlicaklar turkce alt yazili film dedim bi de guluyorum esim bakakaldi askim filmin orjinali ingilizce zaten :)) com kotu oldum film bitene kadar durdu durdu guldu tabi bende
hyieettt topicten kız kaçırmak yassahhhtırayy cok güldüm buna
hepiniz alemsiniz.aklima gelsin bende yazicam..
sen Almanyada yasiyon demek bizim topikede ugrasana.
umarim burda sylememin bir mahsuru yoktur.
hyieettt topicten kız kaçırmak yassahhhtır