kokusu zaten inanılmaz keskin,tadı artık nasıldır allah bilir (ve de eşin!)Eşim hastaydı ve gece uyurken iyi nefes alamıyordu iş güzar ben adamı rahatlatıcamya güya, niyetim burnunun altına sürüp burun deliklerini açmaktı ama karanlıkta bir parmak vikc si adamın ağzına soktum tüküre tüküre çığıra çığıra uyandı ayyy çok komikti yaa...
günaydıııııın....yok kız rölantideyim ben bi kaç gündür,arkadaşların matraklıklarını okuyom daha çok...flockecim günaydın canım döktürmüşsünüz gene ......
demek ki neymiiiş?flemenkçede kat etmen gereken daha çoook yol varmış!!!yilllar once hollandaca dili ogretmek icin okula gidiyorum yeni yeni.neyse birgun eltimle carsiya ciktik.oyeni gelmisti:)bende hava atacam ya dil ogrendim ya:)adamin biri geldi yanima adres soruyo bende evet dedim...adam geldi popoma dokundu oksadi ben sok.......... aldim cantami kafasina indirdim bagiriyorum ona nasil ama...adam demezmi siz evet dediniz ama meger adam bana poponuza dokunabilirmiyim demis hollandaca ...
bio+,size de günaydın....yok mu sizin de bizimle paylaşacağınız bi anınız...?
bazı filmler zaten insana ninni gibi geliyor resmen.benim eşim çok sever klasik filmeri...özellikle sırf küflü film yayınlayan bi kanal var,filmin başı ortası önemli değil,açar,trans halinde izler onlarıgünaydııınnnn
:44: :44: çalışamadım hocam
bunca harika anı okudum (aklınıza sağlık böyle bir konu açtığınız için ve herkesin de ellerine sağlık bu arada) sadece nişanlıyken abim ve yengemle birlikte sinemaya gittiğimiz ve çıkışta ben filmi beğenmediğimi söyleyince 3nün de bana bakması ve müstakbel eşimin "eh onu uyumandan anladık zaten" demesi geldi aklıma...bense bir kez ve birkaç saniyeliğine gözkapaklarım düştü sanmıştım :78:
bazı filmler zaten insana ninni gibi geliyor resmen.benim eşim çok sever klasik filmeri...özellikle sırf küflü film yayınlayan bi kanal var,filmin başı ortası önemli değil,açar,trans halinde izler onları.bazen içim bayılır,heleki hava da dışarıda somurtuyorsa!o zaman kendimi kaybedip tepki verdiğim olur:'adam 25-30sene önce öldü,gübre oldu artık...filmin eskiliğinden adamın suratı seçilmiyo değiştir şunu,fenalık bastı valla erken menepoza gircem senin yüzünden!'derim,bana tip bi bakış atıp:'sanat düşmanı!'der ve kızgınlıkla kanalı değiştirir o vakit!
valla western filmlerine hiç girmiim ben...bizde de westernler öyle... watson kalesinin arka girişinin anahtarı nereye gömülü ezbere bilir ama yine seyreder yine seyreder ulu manitu sevap yazıyo herhalde :44:
ulu manitu deyince eşime değil ama çocukluk rezilliğim var. ilkokuldayım 23 nisan dönemi konuk öğrenciler arasında kızılderililer var gazete de resimlerini basmış, bir tane tüylü şef şapkası giymiş amca yanında minik kızılderililer altında da "manitu'nun torunları" gibi bir başlık var... koştura koştura babama götürüp "baba bak bu amcanın adı manituymuş" demiştim (öyle bile olsa buna ne gerek vardı o da ayrı bir tartışma mevzuu tabii) adamcağız bayağı bir güldükten sonra manituyu anlatmıştı bana
valla western filmlerine hiç girmiim ben...clint eastwood amcamın oğlundan daha yakın bize!apaçiler,cherokee'ler artık yakın akrabalarımız sayılır!eşim mümkünse elini dirseğine kadar tv'nin içine sokup karıştırıp o filmleri bulur oturur izler!ben ne ediim,nerelere gidiim bilmem ki
olur,iyi fikir eşin,şimdi çoktan moruklamış olan her bir aktörün o zamanki filinta hallerini izleyip,zaman zaman tv'nin sesini kısıp kendi dublaj denemelerini yapadursun,biz karşılıklı içeriz kahvelerimizi ve sigaralarımızı...bize buyrun benim eşim de filmde ve gerçekte hikayenin sonunu bildiği halde kızılderilileri "tutar" biz de kahve-sigara yaparız balkonda :97:
utanç acıdan daha ağır basıyo o an di mi...lise sonda havalı olmaya çalışırdım.
böyle okul eteğimi azıcık katlamışımgömleği daraltmışım, kravatı azıcık gevşetmişim süzülüyorum merdivenlerde.
bi baktım karşıdan aşık oldugum çocuk geliyor.
artık nasıl heyecanlandıysam ayağım bi kaydı
oturur vaziyette popomdan kıvılcımlar çıka çıka merdivenleri indimtabi etek falan sıyrılmış o arada
herkes karşımda gülme krizine girmişti çok utanmıştım
çivi gibidir o su bea!geçmiş olsun....benim düşme hikayelerim çoktur.
birgün sevgilimle sahilde oturuyoruz.
oturdugumuz yer duvar gibi, yolla denizi ayıran hafif yüksek bir kaldırım.
biz esprilerle güldükçe gülüyoruz artık karnımıza ağrı girdi. o sırada ben arkaya doğru fazla gitmişim oturdugum yerde kıkırdamaktan
ve 3-4 sn sonra sırılsıklam bir şekilde sevgilimin beni denizden çıkardıgını hatırlıyorum hayal meyal aralığın 15inde
utanç acıdan daha ağır basıyo o an di mi...
çivi gibidir o su bea!geçmiş olsun....