eşimle evleneli bikaç ay olmuş eşimle şakalaşıyoz işe gidicek benim elimde kemer peşinde koşuyorum gel buraya edepsiz di.ye eşim kapıyı açtı kaçarken karşıdaki komşu kavgamı ediyolar diye bizi gözetliyo elimde kemer elim havada kadın şok olmuş bakıyo kocam kaçmaya çalışıyo kadını görünce hıhıhıhı hadi hayatım hayırlı işler dedim kapadım kapıyı..bi kezde eşim işe giderken ben uyuyuyorum kalkmadım kaldırmaya çalışıyo yok kalkmıyorum 1 bardak su getir sen dök kafama o sinirle kalktım kovalamaç oynuyoz evde sen görürsün o kahkaha atarak koşuyo ben sinirden elime aldım suyu tam dış kapıdan kaçarken eşim bardaktaki suyla beraber bardagıda fırlatmışım o panikle kafaya...ahh kafamm kafaamm diye bagırıyo uyuz yine kadın çıktı şok bi vaziyette gittik doktora 2 dikiş attılar ...Annemi kadın görmüş demişki bacım yazık künak kızın uşagı sürekli dövüyo çok üzülüyorum çocuga...
Evlendiğimizin 2 haftası eşimin halasına gittim oturmaya oda kek yaptı sağolsun keki fırına koyucak kalp hastası kadın fırınıda üst dolaba koymuş.. dur hala ben alırım dedim yeni gelinim ya gözüne giricem bana verdi o lanet katlanan sandalyeden çıktım fırını tuttum bi çektim benim agırlığımda nerdeyse fırınla birlikte arkaya dogru sert bi düşüş yaptık fırın üstümde ben altta halanın kocası geldi gelini geldi ben yerde yatıyorum hala kendime gelmeye çalışıyorum halanın kalbinde pil var tik tak tik tak hızlıca ötüyo kuş gibi sanki baktım biraz etrafa sonra agzımı açtım başladım aglamaya rezil oldum çünki ağ hahahahha diye nerdeyse bir saat agladım herkes soruyo biyerin acıdımı kalk hastaneye gidlim dedikçe yükseliyo sesim yookk diye ama sırtım filan soyulmuştu bilegimde incindi..Çok utandım ilk izlenimim süperdi...
ayyy koptum bunlara ben deli gibi gülüyorum evin içinde 3 yaşındaki çocuğumda anlamsız anlamsız bana bakıyo yavrum hevuk sen yaşa emi kocanın kafasını da yarmışssın