- 20 Temmuz 2010
- 6.333
- 817
birsencim nerelerdesin sen ya, uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyo?!Muhafızlar tez başı vurula..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birsencim nerelerdesin sen ya, uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyo?!Muhafızlar tez başı vurula..
hyieettt topicten kız kaçırmak yassahhhtır
birsencim nerelerdesin sen ya, uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyo?!
arkadaşım bu nası bi fevri hareket olmuş öyle yaaa....ama tahminimce o parmak 2.kez sallanmamıştır...
kaynanam bize gelmişti sabah kahvaltı hazırladım eşim yag olmazsa masada gider alır bende margarini yumuşattım peynirin yanına koydum neyse eşim kahvaltısını yaptı çıktı gitti bizde kaynanayla kahvaltı yapıyoruz bir ara reçelli ekmek yicektim bıcagımı yaga bir uzattım yag yok ortada aaaaa yag nerde ya deyince kaynanamın bana bir bakışı vardıı kızım o yagmıydı bende niye tadı tuhaf geldi deyince şok oldum ula tadına baktın farklı yemeseneeee bırak koca yagı yemiş
bir inci daha kayınvalidem anlattı babama demişki nejdet su soba borusunu düzelt bak ev is oluyo kokuyo adamcagız demişki hanım merdiveni getir çıkayım annemde amaaaan boşver sandalyenin üstüne iki minder koy çık neyse babamda aynen yapmış annem bahçeye çıktım diyor biri danalar gibi bagırıyor içeri bir girdim baban yerde yatıyodu dedi adam kancık b.k vardı demi merdiveni getirsen diye hala söyleniyor
birde benim başıma gelen olayı anlatayım köyde ineklerimiz var bende ineklere bakmayı çok severim ama uzaktan o günde nasıl olduysa ahırdan içeri girdim babamda gel gelin yaklaş bak yavru var burda derken ben haaaaaaaaaaannn diye b.ka basıp iki seksen yerdeeee o b.k kokusu 3 gün üstümden çıkmamıştı
Bizde amca kızıyla gezmeye çıktık minübüse bindik dönerken amca kızı alışkın değil münübüse şöfer abi nasıl döndüyse kızcagızın eli avucu diyim öndeki çocugun totosunu kavradı çocuk dehşetle dönüp baktı amca kızı surat kıpkırmızı çocuk yan döndü önünde yanındada arkadaşı var çocugun elini omuzuna vurup çekiyo çocuk amca kızına bakıyo herdefasında daha bir öfkeyle amca kızı farkında değil arkada oturuyorum izliyorum çocuk daha yolunu bitirmeden çıglık attı minübüste amcaa kızına bakarak yeter yaaa yeter amma taciz ettin beni diye dur abi dur ya bırak beni çingenemidir nedir diye bagıra bagıra indi gribim çok aglamıştı öbür cocugun omuzuna vurduğunu görmedi bide...
evliliğimizin il kyıllarında eşimle çok acil bi işimiz vardı.eşim beni evden alıp,işimizi halletmeye gidecektik.tlf da 'hemen in,geldim' dedi.ben aceleyle hazırlandım .koşa koşa indim aşağıya..ço kkalabalık,ana cadde üzerinde oturuyoduk o zamanlar.indim yolun kenarında bizim araba duruyor.hemen atladım arabaya...!!off nerde kaldın,hadi geç kaldık !!derken baktım tlf çalıyor.açtım tlf da eşim.!!hadii bekliyorum!! demesiyle kafamı sola bi çevirdim.anaaammm oda neee...başka bi adamın yanına oturmuşum gidiyorum:18:adama bi sn ye bi dururmusun dememle kendimi arabadan atmam bir olduyolda bizim arabayı arıyorum adamdaa yanımdaki yoldan yavaş yavaş ilerliyo arabada bide demesinmi 'inecektin ne diye bindin' diyesonra nihayet doğru arabayı bulup binebildim ama bindiğimde renk menk kalmamıştı tabi eşim soruyo iyimisin rengin bi tuhaf falan diye ben soluk soluğa,çıt yok bende:78:
2 ay kendime gelememiştim:78::95:o gü nbu gündür arabanın plakasına bakıp öyle biniyorum.neme lazım biner giderim birinin yanına ..şaşkın ben
Yaa kiz inan gülmekten gözlermden yaslar geliyo..Uyku falan kalmadi :)bayılıcam gülmekten yaa
Eşim hastaydı ve gece uyurken iyi nefes alamıyordu iş güzar ben adamı rahatlatıcamya güya, niyetim burnunun altına sürüp burun deliklerini açmaktı ama karanlıkta bir parmak vikc si adamın ağzına soktum tüküre tüküre çığıra çığıra uyandı ayyy çok komikti yaa...
:) Trabzon'un neresindensiniz?Bian ayni köyden miyiz diye düsündüm,cünkü babam da bu olayi anlatip durur..Bide bu var köyde yaşıyomuş babamlar bi traktör almışlar ama kimsede yok ozaman bi tane teyze gelmiş sırtında bir balye ot traktöre oy gurban olayim o yiri gözlere al habularıda ye yoruldun ballim demiş babam anlattı kadına zar zor ot yiyemiycegini anlattımış traktörün...
Bizde amca kızıyla gezmeye çıktık minübüse bindik dönerken amca kızı alışkın değil münübüse şöfer abi nasıl döndüyse kızcagızın eli avucu diyim öndeki çocugun totosunu kavradı çocuk dehşetle dönüp baktı amca kızı surat kıpkırmızı çocuk yan döndü önünde yanındada arkadaşı var çocugun elini omuzuna vurup çekiyo çocuk amca kızına bakıyo herdefasında daha bir öfkeyle amca kızı farkında değil arkada oturuyorum izliyorum çocuk daha yolunu bitirmeden çıglık attı minübüste amcaa kızına bakarak yeter yaaa yeter amma taciz ettin beni diye dur abi dur ya bırak beni çingenemidir nedir diye bagıra bagıra indi gribim çok aglamıştı öbür cocugun omuzuna vurduğunu görmedi bide...