Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ay buna oldum yaaaaa

allah seni ne yapmasın hevuk sabah sabah gözümden yaşlar süzüldü...

ben nazlı123 e bayıldım yahu nasıl bir evlilik bu böyle, umarım benimki de sizinki gibi şen şakrak, esprili bir evlilik olurr

canım evlilikler bazen monotonlaşıyo bazen hareketlenip eğlenceli hal alıyo. 4-5 senelik hikayemiz bunlar eşimle. Aslında çok var ama hatırlayamıyorumki

evleneli 24 saat bile olmamış balayına amasyaya bir otele gitmişiz.ben korkuyorum.işi ne kadxar geciktirsem kar diye düşünüp hadi beraber banyo ya diyorum.ay demez olaydım.güzel bir duş alıyoruz ben önden çıkıp üstü ğiyiyorum.bir bakıyorum benim ki çıkıyor banyodan iş ğüzar ben tutup küvetten çıkmaya çalışan adamın ayağına otel terliğini ver adam yer basmasıyla sağ yanı küvette sol yanı yerde.ben o sırada adamı kaldıracağım yerde en az bir hafta olmaz o iş oh bee diyorum.işte o an eşimin yüzünü ve sırtını ğörmeliydiniz.değil bir hafta 1 ay el süremedi.ve herğün yüzüme sen yaptın dercesine baktı.tam bir rezillikti.

kaynanam bize gelmişti sabah kahvaltı hazırladım eşim yag olmazsa masada gider alır bende margarini yumuşattım peynirin yanına koydum neyse eşim kahvaltısını yaptı çıktı gitti bizde kaynanayla kahvaltı yapıyoruz bir ara reçelli ekmek yicektim bıcagımı yaga bir uzattım yag yok ortada aaaaa yag nerde ya deyince kaynanamın bana bir bakışı vardıı kızım o yagmıydı bende niye tadı tuhaf geldi deyince şok oldum ula tadına baktın farklı yemeseneeee bırak koca yagı yemiş

senin kaynanan da benimki gibi numunelikmiş

bundan komiği yoktur herhalde.koptum ya

yeğenimin 2.doğum günü ablam a gidiyoruz.
ev kalabalık..kayınpederi,kayınvalidesi,görümce,kayın..
babam,annem,ağbim kısacası doğum günü ya ev curcuna..
pastalar yeniyor herkez koltuklara kurulmuş kardelen (yeğenim) salonun ortasına oturtulmuş etrafına hediye paketleri boca edilmiş..
çocuk hediyelerini açıyor ev ahalisi onun mutluluğuna şahit olmak için dikmiş gözünü yavrucağa.
derken sıra ablamın hediyesine geliyor,bebek almış ablam.kafasında pembe bandana,beyaz bady,pembe eteği ile çok şık bir bebek..:78:
kardelenim bebeği görünce çok seviniyor,eviriyor,çaviriyor ve eteğinin altına bakınca donup kalıyor
sonra bebeğinin eteğini çıkartarak,babama doğru koşuyor dedeeeeeeee.....bunun burasındaki neyyyyyyyyy???diyor
babam bakınca:26::26:(babamın halini düşünün,ev kalabalıkk)
herkez aynen böyle
eniştem ablamı çekiyor kenara 'sen neden erkek bebek alıyorsun,delirdin mi..vs..'nasıl sinirli
ablam da zavallım 'bebeği gördün.dıştan hiç erkeğe benziyormuydu?'diye kendini savunuyor.
olan babama oluyor tabi canım babam..

Son düzenleme:
30 dk. önceki incim..

2 gündür geç yatıp geç kalkıyorum.
birde tembellik üstümde,koy vermişim kendimi.
pc başında çay,kahve,sigara derken bugün kahvaltı hazırladım,kahvaltı yaptık eşimle.
konuşuyoruz komik birşey oldu ben güldüm benim gülmemle adamın yüzündeki güller soldu
'hayatım dişlerin çok sararmış,gün ışığına çıkınca tabiiii...'
normalde eşim işe kalkar gider ben uyumaya devam ederim.erken saat te pek görmez beni.

Son düzenleme:

muhteşemmmm :62 :

Ay gözlerimden yaş geldi resmen
nasıl yemiş o margarini yaaaa

bir inci daha kayınvalidem anlattı babama demişki nejdet su soba borusunu düzelt bak ev is oluyo kokuyo adamcagız demişki hanım merdiveni getir çıkayım annemde amaaaan boşver sandalyenin üstüne iki minder koy çık neyse babamda aynen yapmış annem bahçeye çıktım diyor biri danalar gibi bagırıyor içeri bir girdim baban yerde yatıyodu dedi adam kancık b.k vardı demi merdiveni getirsen diye hala söyleniyor

birde benim başıma gelen olayı anlatayım köyde ineklerimiz var bende ineklere bakmayı çok severim ama uzaktan o günde nasıl olduysa ahırdan içeri girdim babamda gel gelin yaklaş bak yavru var burda derken ben haaaaaaaaaaannn diye b.ka basıp iki seksen yerdeeee o b.k kokusu 3 gün üstümden çıkmamıştı

bende yazım ıncılerımı ::)
yenı evlıyız daha 1 ay olmusdur belkıde ben delı yatarım ama bundan esımın haberı yok adam gece sarılıp yatıyor bana sabah kalkıor kadın yok ben yatakda done done yattıgım ıcın aksam yatıgım yerde bulamazsınız benı esım delı gıbı odalarda benı arıyor yukarı kayınvalıdeme cıkıyor yokum adam resmen delırmıs usenmıyor kalkıp markete gıdıyor duyuyorum ama ses vermekde usenıorum sonra gelıyor eve telefonla arıyor tel evde calıyor evde bus efer askımmm dıye bogurmeler duyuyorum ne var be dıye bagrınca benım adam korkuyor sen nerdesın bende yatak odasındayım dıyorum gelıyor yanıma benı hala bulamıor delıoluyor en sonunda kafamı yorgandan cıkarıorumda adam fark edıyor nerdesın sen be dıye bıde azar ısıtıorum .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…