eşimle evleneli bikaç ay olmuş eşimle şakalaşıyoz işe gidicek benim elimde kemer peşinde koşuyorum gel buraya edepsiz di.ye eşim kapıyı açtı kaçarken karşıdaki komşu kavgamı ediyolar diye bizi gözetliyo elimde kemer elim havada kadın şok olmuş bakıyo kocam kaçmaya çalışıyo kadını görünce hıhıhıhı hadi hayatım hayırlı işler dedim kapadım kapıyı..bi kezde eşim işe giderken ben uyuyuyorum kalkmadım kaldırmaya çalışıyo yok kalkmıyorum 1 bardak su getir sen dök kafama o sinirle kalktım kovalamaç oynuyoz evde sen görürsün o kahkaha atarak koşuyo ben sinirden elime aldım suyu tam dış kapıdan kaçarken eşim bardaktaki suyla beraber bardagıda fırlatmışım o panikle kafaya...ahh kafamm kafaamm diye bagırıyo uyuz yine kadın çıktı şok bi vaziyette gittik doktora 2 dikiş attılar ...Annemi kadın görmüş demişki bacım yazık künak kızın uşagı sürekli dövüyo çok üzülüyorum çocuga...
Evlendiğimizin 2 haftası eşimin halasına gittim oturmaya oda kek yaptı sağolsun keki fırına koyucak kalp hastası kadın fırınıda üst dolaba koymuş.. dur hala ben alırım dedim yeni gelinim ya gözüne giricem bana verdi o lanet katlanan sandalyeden çıktım fırını tuttum bi çektim benim agırlığımda nerdeyse fırınla birlikte arkaya dogru sert bi düşüş yaptık fırın üstümde ben altta halanın kocası geldi gelini geldi ben yerde yatıyorum hala kendime gelmeye çalışıyorum halanın kalbinde pil var tik tak tik tak hızlıca ötüyo kuş gibi sanki baktım biraz etrafa sonra agzımı açtım başladım aglamaya rezil oldum çünki ağ hahahahha diye nerdeyse bir saat agladım herkes soruyo biyerin acıdımı kalk hastaneye gidlim dedikçe yükseliyo sesim yookk diye ama sırtım filan soyulmuştu bilegimde incindi..Çok utandım ilk izlenimim süperdi...
buda yenı bır ıncı ıkı gun oldu esım pc basında oturuyor adama az kur yapım dedım tabı ıstedıgımıde yaptım neyse benımkı lavaboda bende ole uyku bastırmıskı nerde bulursam uyucam kızıma cadır aldık onuda oturma odasında sobanın yanına koydum dırek oraya gırdım uyudum esım gelıyor bı bakıo yıne hatun yok gecenın busatınde nereye gıdrkı dıyor mutfaga bakıor yatak odasına bakıor adam belkı ılk zmankı gıbı yatak odasında bulamadım dıye yorganları talan edıor kızn yanına bakıor yokum evde karanlık ısıgı bı yakıor cadırın yanından gecerken golgemı goruyor askım napıorsun uyuyorum elleme demısım sonra kalksana burdan yataga yat dıyor uyku sersemı adamı azarlamısım nıye kaldırmadın benı burdan ufff omuzum tutulmus dıye azarı yapıstırmsıım
bu çok iyidi....buda yenı bır ıncı ıkı gun oldu esım pc basında oturuyor adama az kur yapım dedım tabı ıstedıgımıde yaptım neyse benımkı lavaboda bende ole uyku bastırmıskı nerde bulursam uyucam kızıma cadır aldık onuda oturma odasında sobanın yanına koydum dırek oraya gırdım uyudum esım gelıyor bı bakıo yıne hatun yok gecenın busatınde nereye gıdrkı dıyor mutfaga bakıor yatak odasına bakıor adam belkı ılk zmankı gıbı yatak odasında bulamadım dıye yorganları talan edıor kızn yanına bakıor yokum evde karanlık ısıgı bı yakıor cadırın yanından gecerken golgemı goruyor askım napıorsun uyuyorum elleme demısım sonra kalksana burdan yataga yat dıyor uyku sersemı adamı azarlamısım nıye kaldırmadın benı burdan ufff omuzum tutulmus dıye azarı yapıstırmsıım
bu çok iyidi....
kız adamı korkutma öyle yerlerde uyuyup bi gün karıcım evine dön diye ilan vermesin
evliliğimizin il kyıllarında eşimle çok acil bi işimiz vardı.eşim beni evden alıp,işimizi halletmeye gidecektik.tlf da 'hemen in,geldim' dedi.ben aceleyle hazırlandım .koşa koşa indim aşağıya..ço kkalabalık,ana cadde üzerinde oturuyoduk o zamanlar.indim yolun kenarında bizim araba duruyor.hemen atladım arabaya...!!off nerde kaldın,hadi geç kaldık !!derken baktım tlf çalıyor.açtım tlf da eşim.!!hadii bekliyorum!! demesiyle kafamı sola bi çevirdim.anaaammm oda neee...başka bi adamın yanına oturmuşum gidiyorum:18: adama bi sn ye bi dururmusun dememle kendimi arabadan atmam bir oldu yolda bizim arabayı arıyorum adamdaa yanımdaki yoldan yavaş yavaş ilerliyo arabada bide demesinmi 'inecektin ne diye bindin' diye sonra nihayet doğru arabayı bulup binebildim ama bindiğimde renk menk kalmamıştı tabi eşim soruyo iyimisin rengin bi tuhaf falan diye ben soluk soluğa,çıt yok bende:78:
2 ay kendime gelememiştim:78::95: o gü nbu gündür arabanın plakasına bakıp öyle biniyorum.neme lazım biner giderim birinin yanına ..şaşkın ben
buda benden olsun bakıyım.....
gece koçisle uyuyorum , gece yarısını geçmiş yani uykunun en derin yerindeyiz , solumdan sağıma dönemek istedim , tam dönüyom (nasıl kolumu kaldırdıysam) benim sol elimin parmakları kocanım gözünde( benim tırnaklarda uzun ), öyle hızlı dönmüşümki , benim koca tabi can hıraş bir şekilde gözünü tutarak panikle ve bağırarak uyandı bende onun bağırtısına zıplayarak uyandım ama ikimizde çok korkmuşduk ya , gülcem bir yandanda gülemiyorum, karanlıkda ses çıkarmadan kıskıs gülmüşdüm.
bide yine aynı şekilde gecenin bir yarını kocama kafa atmıtim ya dönerken , nasıl haraket ediyorsam ,tabi kocam korku , panikle bağırarak uyandı , hala vurma sesi kulaklarımda valla.
Kocama kask alsam daha iyi olucak herhalde
koptum wallahi süpersin:)))
:26::26: bir balayı kazam daha zaten adamın vücüdunun yarısı morarmış.zor yürüyor. neyse sabah kahvaltıya gidelim dedik. deniz kenarında bir yere oturduk tam benim ki sipariş verirken benden bir çığlık kopar ben masanın üstündeyim. bütün sahildekiler ban bakıyor. eşim anlamsız anlamsız ne oldu der ğibi bakıyor. cevap ?cevap neymi?
sıkı durun masanın altından kedi ğeçti ayağıma değdi.herkez ğülüyor.benimki kızğın kızğın bakıyor. bende yerin dibine geçtim.kaldığımız 15 ğün boyunca bir daha oraya hiç uğramadık bile......
:26::26: bir balayı kazam daha zaten adamın vücüdunun yarısı morarmış.zor yürüyor. neyse sabah kahvaltıya gidelim dedik. deniz kenarında bir yere oturduk tam benim ki sipariş verirken benden bir çığlık kopar ben masanın üstündeyim. bütün sahildekiler ban bakıyor. eşim anlamsız anlamsız ne oldu der ğibi bakıyor. cevap ?cevap neymi?
sıkı durun masanın altından kedi ğeçti ayağıma değdi.herkez ğülüyor.benimki kızğın kızğın bakıyor. bende yerin dibine geçtim.kaldığımız 15 ğün boyunca bir daha oraya hiç uğramadık bile......
e madem kimse anlatmıyor ben bitane daha anlatayım barii.
apartopar şehir dışına gitmem gerekmişti öyle ki yıkanmış çamaşırlar bir oda da yığın halinde dururken ve yatak odası perişan durumdayken çıkıp gittik 1-2 günlüğüne. döndüğümüz gibi misafir haberi geldi.. gelene gelme denmez. oturma odasını toparladım.. valizleri cantaları başka bir odaya tıktım (evim 3 odalı 3ü de bomba gibi).. mutfakta bişeyler hazırladım.. eşim de markete gitti bişeyler almaya. tam o sırada misafir gelmez mi, misafir dediğim de eşimin en yakın arkadaşlarından biri yalnız geldi.. tutturdu ben evi gezicem e peki dedim önce valizlerin olduğu odaya girdik diğer odaları düşününce oldukça düzenli.. sonra çamaşır odasına gittik iç çamaşırlarım bi yerde çoraplarım bi yerde.. en sonunda yatak odasına gittik orası beş beter her yer kıyafet dolu ve yatağımın üzerinde de kuzu gibi yatıyor benim kalıplı sütyen tam o sırada eşim gelmez mi.. biz yatak odasında en yakın arkadaşıyla duruyoruz fonda da bir adet sütyen var.. adam gidene kadar kızarıklığım geçmedi..hala yüzüne bakamam.. bir de acaba eşim bişi dermi stresi yaşadım :18: ama neyseki demedi..
ayyy koptum bunlara ben deli gibi gülüyorum evin içinde 3 yaşındaki çocuğumda anlamsız anlamsız bana bakıyo yavrumhevuk sen yaşa emi kocanın kafasını da yarmışssın
kızlar bide bu var saçlarım çok dökülüyordu kısa kestirdim yok hala dökülüyo bakım filan yaptırdım dökülmesi durmadı bende amcamın karısına gittim kazı bunları ya sinirlerimi bozuyolar diye kazıyo kafamı amcam kızlar orda ölüyolar gülmekten ben istifimi bozmadım hiç armut gibi minicik bi kafa çıktı saçın altından güldüler baya ...24 yasında kazıtıyorum bu arada..tesettürlüyüm..Bayburtlular baskın yapar kız görmeye giderken habersiz giderler..evde oturuyorum kel kafa zil çaldı yabancıda gelmez eve pek yengem açtı salonda kapıdan girerken sağda yengem işaret ediyo kaç kaç diye nasıl kaçım kadınlarda bir kokoşki ellerimi kafama koydum aralarından koştum odama ama artık çok geçti giyindim gittim kadın hiç suratıma bile bakmıyo çaylarını içip kaçtılar bir daha haberr alamadık ...
aaa adama bak eşini bekleseymiş ya acelesi neymişeşini beklerken sende toplayıverirdin