Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ayran öyle degil böyle icilir!!!!

Evliligimize bir gün kala hatta nikah islemleriyle ugrastigimiz gün,kosturmadan aciktigmizi hissetigimiz an, mustakbel esim (karu sen acikmadinmi ben acikiverdim dedi)ve benimde ac olup olmadigmi sordu..

Bende cekingen bi ses tonuyla evet bende aciktim dedim....

Ve akabinde güzel bi restauranta girdik,iki tane dürüm siprais ettik,garson ne icersiniz diye sorunca tabiki tercihimiz ayran oluverdi.....

Hikaye basliyor Ayran 1 ayrani salladim ve actim sizce ne olmus olmus olabilir?daha bir yudum icmeden elimin tersiyle ayran ucuverdi......(nikah günü heyecaniyla)
Ayran 2..... onuda sallayip actim mustakbel esim dediki ins, bunu dökmeden icersin.

Bende dedimki yok daha neler derken,,,,,pecete almak icin uzanirken ikinci ayranda uctu...

garson yanima gelerek sorun degil abla temizleriz yeni getiriz hemen dedi ve ücüncü ayran geldi...
Ayran 3.....(burayi cok dikkatli okuyun) yine ayrani salladim ve bundada kapagindaki jelatini acarken nasil bastiysam acarken elimle ortalik masa sandelye benim üzerim hatta esimin bile uzeri ayran oldu.o günden bugüne ayran yasaklandiii

birsencim nerelerdesin sen ya, uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyo?!

Flocke , çok düşünüyorum yazacak birşeyler bulamıyorum.. Nişanlımıda sıkıştırıyorum yok çıkmıyor.. Ama inat ettim ya bulacağım ya da böyle bir vakam olsun diye zorla gaf yapacağım. Çok monotonmuşuz be. Hareket lazım.

Bu arada burayı hergün keyifle okuyorum.

flocke seni öncelikle tebrik ediyorum, harika bir konu olmus. son sayfaya kadar tüm anilari tek tek okudum, ilk okudugumda saat baktim gece 3 olmus, ara ara gülme krizine girdim Allah#tan duyan olmadi.
evlenince bende anilarimi paylasicam söz ama simdilik etraftan anilari düsüneyim ne var ne yok diye, ileriki günlerde paylasirim insallah.
simdi aklima gelen bir taneyi paylasayim. bizim kahramanlar bir kac yillik evliler, tatilde denize gitmisler yüzüyorlar. bayan yüzmeyi pek (yani hic) bilmediginden esinin elini sikica tutmus. epey denizde ilerledik diyor ama ben yüzme bilmiyorum diye arkama bakmiyorum sahildekiler yüzme bilmedigimi anlamasinlar diye. sonra esi bir ara elini birakmasiyla bizimki ciglik cigliga bagiriyor, bogulucam elimi tut diye. esi de gülüyor tabi. ya bu adam niye gülüyor diyor, anlam veremiyor. tamam diyor benden kurtulmak icin beni denizin ortasina getirdi simdi de ben bogulurken gülüyor. can havliyle sahile dogru dönüyorki yardim istesin, bakiyorki sahildekilerde gülüyor. meger suyun icinde metrelerce ilerledim hissine kapilmisya bizimki, ayaga bir kalkmiski su belininin hizasini gecmiyor
ve sahildekilerde aralarinda birkac metre ya var ya yok

iki gecede anca bitirdimmmmmmm
süpersiniz
cok güldüm ya ne aksiyonlu iliskileriniz evlilikleriniz varmis öyle bayildim..
gözlerim yasardi resmen:86: artik benimde basima bu denli komik seyler gelirse ilk sizinle paylasacagim

flocke ne iyi etmissinde acmissin:81:

Bir rezillik de kuzenimden geliyooor:

Her dinlediğimde gülerim

Şimdi hikayemizin başrolü nişanlısıyla beraber dolmuşa biner. Dolmuş da tam dolmuş yani... Tıka basa. Nişanlısıyla biraz uzak düşmüşler. Bizimki de dolmuşta bulduğu yere tutunmuş. Sonradan bindiğim halde tutunacak yer buldum diye kendi kendine gurur kabartıp ölesiye tutunuyor bulunduğu yere..
Sonra hemen yanındaki adam "Müsait bi yerde inebilir miyim" demiş. Dolmuş durmuş, ama adamda tık yok, inmiyor, kıza bakıyor dik dik. Kuzenim de hiç bozuntuya vermiyor nişanlısının da yanında olmasının verdiği artistlikle. Sonra adamdan gelen cümle kuzenimin tüm karizmasını, artistliğini alıyor götürüyor.
"Hanımefendi pardon borumu alabilir miyim"
Meğer kuzenimin tutunduğu şey adamın dik bi şekilde tuttuğu pimapen borusuymuş:26:
Nişanlısının yüzüne bakamamış uzunca bi süre

öğğğkk peynirmi sanmış canom ayy ne donmuştur o yağ damarlarında onun...

Son düzenleme:
Bizde amca kızıyla gezmeye çıktık minübüse bindik dönerken amca kızı alışkın değil münübüse şöfer abi nasıl döndüyse kızcagızın eli avucu diyim öndeki çocugun totosunu kavradı çocuk dehşetle dönüp baktı amca kızı surat kıpkırmızı çocuk yan döndü önünde yanındada arkadaşı var çocugun elini omuzuna vurup çekiyo çocuk amca kızına bakıyo herdefasında daha bir öfkeyle amca kızı farkında değil arkada oturuyorum izliyorum çocuk daha yolunu bitirmeden çıglık attı minübüste amcaa kızına bakarak yeter yaaa yeter amma taciz ettin beni diye dur abi dur ya bırak beni çingenemidir nedir diye bagıra bagıra indi gribim çok aglamıştı öbür cocugun omuzuna vurduğunu görmedi bide...

topluca çıktığımız bi yolculuk var bide 7 kişi otobüsün ortası fazla kalabalık değil parayı ödedim cüzdanıma geri koyarken amca nasıl durduysa uçtum ben öndeki kel adamın kafaya şakkk diye bi geçirdim istemeden çok özür diledim ama adam beni elinden gelse bogucaktı inene kadar ters ters baktı...

Afedersin (altıma işedim)

Eşim hastaydı ve gece uyurken iyi nefes alamıyordu iş güzar ben adamı rahatlatıcamya güya, niyetim burnunun altına sürüp burun deliklerini açmaktı ama karanlıkta bir parmak vikc si adamın ağzına soktum tüküre tüküre çığıra çığıra uyandı ayyy çok komikti yaa...

:) Trabzon'un neresindensiniz?Bian ayni köyden miyiz diye düsündüm,cünkü babam da bu olayi anlatip durur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…