evet bi tek parmak uçlarında yürüyemiyo, evdeki kanaryayı ezip geçiyo
hala üzülür ama "çikiyi ben öldürdüm, kıyamam, gitti çiki neyse sofrayı kurun da yemek yiyelim"Ay ya çok güldüm..minik kuş kaynanana...akrep nalan bir programda aglıyodu köpegim öldü diye bende izliyorum yazık kadına diye meger otur köpeğin üstüne vıcıgını çıkar....
hala üzülür ama "çikiyi ben öldürdüm, kıyamam, gitti çiki neyse sofrayı kurun da yemek yiyelim"[/QUOTE
Ayyy kıyamamam şimdi boğazındanda geçmez yemekler vicdan azabından
yooo iştahı yerinde maşallahhala üzülür ama "çikiyi ben öldürdüm, kıyamam, gitti çiki neyse sofrayı kurun da yemek yiyelim"[/QUOTE
Ayyy kıyamamam şimdi boğazındanda geçmez yemekler vicdan azabından
Bu ara havalarda soğuk içimden gelmiyo hiç kıl almak. Göbeğimde 3 tane siyah kıl var. Bacaklarım orman gibi. Kaşlarımda öyle. Geçen gün eşortmanın bacağı toplanmış dizime kadar açılmış bizde eşimle kağıt oynuyoduk. Bacağım onun burnunda nerdeyse kılları bi gördü yakından, kağıtları bıraktı yere kendi paçasını açıp bide kendi bacağına baktı. Erkekliğimden utanıyorum dedi.
20 gün öncede bıyıklarımı tutup burkmuştu ve senin o kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime dedi. Ertesi günde permatik almış banaAşkım bak sana ne aldım dedi.:86:
Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo
iyi de yaptın...cidden gülünesi aksyon dolu bir vaka olmuşkızlar burası çok eğlenceli tuttum ben burayı.
Bir tane de ben anlatayım.Daha 2 yıllk evliydik.Gece uyuyorduk.uyandım birden.Bir de baktım.koridorda ışık var.Eşime;'kalk evde hırsız var' dedim. yazık eşim de bir hışımla fırladı yataktan. Gitti koridora.ama ben o sırada korkudan ölüyorum.Kalbim fırlayacak yerinden.Ya eşime birşey olursa hırsız eşime ya birşey yaparsa diye 2dk da herşey gözümün önünden geçiyor.Bir de bu durumlarda donar kalırım.Hiçbirşey yapamam.Kıpırdayamıyorum.Yataktan çıkamıyorum.
Sonra eşim 2 dk. sonra geldi odaya.'ya git, hırsız hiç ışık yakarmı ' dedi.Annemmiş dedi.Ben derin bir oh çektim.O anda bastı benim kafa:) biz şehir dışında oturuyoruz.Kayınvalidem ve kız kardeşim bizdeydi. Kadıncağız gecenin bir yarısı tuvalete kalkayım demiş.Tam klozete oturmuş çişini yaparken 'dan' diye eşim kapıyı vurarak içeri dalmış. tabi düşünün artık o sahneyi
kayınvalidem 'oğlum noldu' demiş ama ödü kopmuş.
Ertesi gün de gülmekten koptuk.Kadıncağız ertesi gün de çişi gelmiş ama tuvalete gidememiş yine dalarlar diye.
ya kız kardeşim olsaydı tuvalette.Hadi yine o annesi.Zaten sonra oraya anahtar koydu bizimkiler.siz gelirsiniz mazallah diye.Kilitleyip de giriyorlar.O yıldan beri
işte biz bunu yıllardır anlatır anlatır güleriz.Daha geniş kitlelere duyulmasını istedim.
yaa ben de anlatıcam.. herhalde benimki kadar rezil bir durum yaşayan yokturüniversite yılları, dönemin erkek arkadaş adayıyla sinemaya gidiyoruz.. salona girip yerimize oturuyoruz. tam o anda benim lavabo ihtiyacım geliyor.. şimdi film uzun, gitmez tutarsam çatlicam. kalkıp gidiyorum.. o dönemde de düğmeli pantolonlar yeni çıkmış ama ben özel günlere sakladığım, çok sevdiğim fermuarlı pantolonumu giymişim . normalde düğmeli pantolonlarda düğmeleri en alttan başlayarak iliklersin son düğmeyi iliklediğinde işin biter, ama fermuarlı pantolonlarda önce düğmeyi ilikleyip sonra fermuarı çekersin.. ben düğmeli pantolon alışkanlığıyla fermuarı kapatmadan salona dönmüşüm.. neyseki ortam karanlık.. ara oldu "hadi bişiler alalım" diyor bizimki önden kalkıyor, ben tam kalkarken fermuarı farkediyorum.. ya şimdi ya hiç diyerekten, can havliyle ZART diye kapatıyorum fermuarı ama nasıl bir panikle kapattıysam resmen salonda yankılanıyor ses.. arkasını dönüp bana bakıyor benim elim hala fermuarda ve bir pancar turşusu kadar kızarmış durumdayım.. herşeye ramen çıkıyoruz ama aylar sonra nihayet salak olduğumu anlayıp benden ayrılıyor
Adetim bitiyo son günü zaten öyle çok kanamam yok diye peçete koydum çamaşırıma üstünede çıtçıtlı badimi kapadım ayağımda eşortmanım var. Tvde kız dans ediyo onda ne var diyorum, başlıyorum kendimi titretmeye. O kanlı peçete sen paçamdan süzül. En son göbek dansının sonunu yaptıktan snra ayağımla bitirişi yapıp sarsmamla eşimin önünde o peçete. Baktı uzun uzun. Ve bana kıskandığın için o kızı küçümsiycen diye için dışına çıktı otur dinlen. Kırmızı peçetenide al terini silersin dedi.
keşkem karşılaştığında:'dur gitme,o bi kerelik bi olaydı.'deseydin...gençken bir cocuktan hoşlanıyordum oda benden ama ben gururuma b.k sürdürmediğim için hoşlanmıyomuş gibi davranıyordum bir gece annem uyurken baktım dışardan ıslık sesi geliyor cama çıktım aşagıda beni çagırıyor neyse hemen aynaya koşup kendime çeki düzen verdim indim konuşuyoruz baktım çocuk acılacak tabi heyecanlıyım ama belli etmiyorum yukardan kız kardeşim bize laf atıyo salaklar ne yapıyosunuz diye cocuk ıkınıyor sıkınıyor söyleyemiyor sonra kızkardeşim sen adamın başından aşagı kaynar suyu dökallahtan kıştı ve üzerinde kalın bir mont vardı ve başına degil sadece sırtına gelmişti ilk ilişkim başlamadan bitmişti çocuk beni gördükçe yolunu ceviriyordu
Bir incide benden....
Bizde eşimle o zamanlar çıkıyorduk daha, tavla oynayalım dedik gittiğimiz cafede neyse oynamaya başladık ben yeniliyorum hemde 5.0. eşim tabi hemen başladı kızdırmaya ama ne kızdırmak kahkaha üstüne kahkaha bide benim tepkisiz kaldığımı görünce, kızdırmaya parmağını karşıdan sallayarak eee eeee seni nasıl yendim ama diyerek devam etti arkama yaslandım gülüyorum evet sen kazandın yeter diyorum adam burnuma sokacak nerdeyse parmağını tabi o an gözlerimden alev fışkırırcasına adamın parmağını bir ıssırdım ama ne ıssırmak gözlerinden yaş geldi kopmasına az kalmış :))))) off ahh çok acıdı falan bir görseniz halini dedimki hadi yine devam etsene, sonra parmağını görünce ben başladım ağlamaya o ayrı konu tabi özür dileriiiiiiimmm demeye...
....duy canom bak kaynar su kadar uç bu da...
arkadaşım bu nası bi fevri hareket olmuş öyle yaaa....ama tahminimce o parmak 2.kez sallanmamıştır...Uvvv utandırmıyın beni kuzum...