Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evet bi tek parmak uçlarında yürüyemiyo, evdeki kanaryayı ezip geçiyo

Ay ya çok güldüm..minik kuş kaynanana...akrep nalan bir programda aglıyodu köpegim öldü diye bende izliyorum yazık kadına diye meger otur köpeğin üstüne vıcıgını çıkar....

Ay ya çok güldüm..minik kuş kaynanana...akrep nalan bir programda aglıyodu köpegim öldü diye bende izliyorum yazık kadına diye meger otur köpeğin üstüne vıcıgını çıkar....
hala üzülür ama "çikiyi ben öldürdüm, kıyamam, gitti çiki neyse sofrayı kurun da yemek yiyelim"

Evlendiğimizin 2 haftası eşimin halasına gittim oturmaya oda kek yaptı sağolsun keki fırına koyucak kalp hastası kadın fırınıda üst dolaba koymuş.. dur hala ben alırım dedim yeni gelinim ya gözüne giricem bana verdi o lanet katlanan sandalyeden çıktım fırını tuttum bi çektim benim agırlığımda nerdeyse fırınla birlikte arkaya dogru sert bi düşüş yaptık fırın üstümde ben altta halanın kocası geldi gelini geldi ben yerde yatıyorum hala kendime gelmeye çalışıyorum halanın kalbinde pil var tik tak tik tak hızlıca ötüyo kuş gibi sanki baktım biraz etrafa sonra agzımı açtım başladım aglamaya rezil oldum çünki ağ hahahahha diye nerdeyse bir saat agladım herkes soruyo biyerin acıdımı kalk hastaneye gidlim dedikçe yükseliyo sesim yookk diye ama sırtım filan soyulmuştu bilegimde incindi..Çok utandım ilk izlenimim süperdi...

perùmatik alma disindaki seyleri ben de yasiyorum hehe

kızlar burası çok eğlenceli tuttum ben burayı.
Bir tane de ben anlatayım.Daha 2 yıllk evliydik.Gece uyuyorduk.uyandım birden.Bir de baktım.koridorda ışık var.Eşime;'kalk evde hırsız var' dedim. yazık eşim de bir hışımla fırladı yataktan. Gitti koridora.ama ben o sırada korkudan ölüyorum.Kalbim fırlayacak yerinden.Ya eşime birşey olursa hırsız eşime ya birşey yaparsa diye 2dk da herşey gözümün önünden geçiyor.Bir de bu durumlarda donar kalırım.Hiçbirşey yapamam.Kıpırdayamıyorum.Yataktan çıkamıyorum.
Sonra eşim 2 dk. sonra geldi odaya.'ya git, hırsız hiç ışık yakarmı ' dedi.Annemmiş dedi.Ben derin bir oh çektim.O anda bastı benim kafa:) biz şehir dışında oturuyoruz.Kayınvalidem ve kız kardeşim bizdeydi. Kadıncağız gecenin bir yarısı tuvalete kalkayım demiş.Tam klozete oturmuş çişini yaparken 'dan' diye eşim kapıyı vurarak içeri dalmış. tabi düşünün artık o sahneyi
kayınvalidem 'oğlum noldu' demiş ama ödü kopmuş.
Ertesi gün de gülmekten koptuk.Kadıncağız ertesi gün de çişi gelmiş ama tuvalete gidememiş yine dalarlar diye.
ya kız kardeşim olsaydı tuvalette.Hadi yine o annesi.Zaten sonra oraya anahtar koydu bizimkiler.siz gelirsiniz mazallah diye.Kilitleyip de giriyorlar.O yıldan beri
işte biz bunu yıllardır anlatır anlatır güleriz.Daha geniş kitlelere duyulmasını istedim.

Son düzenleme:

yaa ben de anlatıcam.. herhalde benimki kadar rezil bir durum yaşayan yoktur üniversite yılları, dönemin erkek arkadaş adayıyla sinemaya gidiyoruz.. salona girip yerimize oturuyoruz. tam o anda benim lavabo ihtiyacım geliyor.. şimdi film uzun, gitmez tutarsam çatlicam. kalkıp gidiyorum.. o dönemde de düğmeli pantolonlar yeni çıkmış ama ben özel günlere sakladığım, çok sevdiğim fermuarlı pantolonumu giymişim . normalde düğmeli pantolonlarda düğmeleri en alttan başlayarak iliklersin son düğmeyi iliklediğinde işin biter, ama fermuarlı pantolonlarda önce düğmeyi ilikleyip sonra fermuarı çekersin.. ben düğmeli pantolon alışkanlığıyla fermuarı kapatmadan salona dönmüşüm.. neyseki ortam karanlık.. ara oldu "hadi bişiler alalım" diyor bizimki önden kalkıyor, ben tam kalkarken fermuarı farkediyorum.. ya şimdi ya hiç diyerekten, can havliyle ZART diye kapatıyorum fermuarı ama nasıl bir panikle kapattıysam resmen salonda yankılanıyor ses.. arkasını dönüp bana bakıyor benim elim hala fermuarda ve bir pancar turşusu kadar kızarmış durumdayım.. herşeye ramen çıkıyoruz ama aylar sonra nihayet salak olduğumu anlayıp benden ayrılıyor

iyi de yaptın...cidden gülünesi aksyon dolu bir vaka olmuş

ayy canım yaa kendisi salakmış şekerim

gençken bir cocuktan hoşlanıyordum oda benden ama ben gururuma b.k sürdürmediğim için hoşlanmıyomuş gibi davranıyordum bir gece annem uyurken baktım dışardan ıslık sesi geliyor cama çıktım aşagıda beni çagırıyor neyse hemen aynaya koşup kendime çeki düzen verdim indim konuşuyoruz baktım çocuk acılacak tabi heyecanlıyım ama belli etmiyorum yukardan kız kardeşim bize laf atıyo salaklar ne yapıyosunuz diye cocuk ıkınıyor sıkınıyor söyleyemiyor sonra kızkardeşim sen adamın başından aşagı kaynar suyu dökallahtan kıştı ve üzerinde kalın bir mont vardı ve başına degil sadece sırtına gelmişti ilk ilişkim başlamadan bitmişti çocuk beni gördükçe yolunu ceviriyordu

keşkem karşılaştığında:'dur gitme,o bi kerelik bi olaydı.'deseydin...

Bir incide benden....
Bizde eşimle o zamanlar çıkıyorduk daha, tavla oynayalım dedik gittiğimiz cafede neyse oynamaya başladık ben yeniliyorum hemde 5.0. eşim tabi hemen başladı kızdırmaya ama ne kızdırmak kahkaha üstüne kahkaha bide benim tepkisiz kaldığımı görünce, kızdırmaya parmağını karşıdan sallayarak eee eeee seni nasıl yendim ama diyerek devam etti arkama yaslandım gülüyorum evet sen kazandın yeter diyorum adam burnuma sokacak nerdeyse parmağını tabi o an gözlerimden alev fışkırırcasına adamın parmağını bir ıssırdım ama ne ıssırmak gözlerinden yaş geldi kopmasına az kalmış :))))) off ahh çok acıdı falan bir görseniz halini dedimki hadi yine devam etsene, sonra parmağını görünce ben başladım ağlamaya o ayrı konu tabi özür dileriiiiiiimmm demeye...

....duy canom bak kaynar su kadar uç bu da...

ben nazlı123 e bayıldım yahu nasıl bir evlilik bu böyle, umarım benimki de sizinki gibi şen şakrak, esprili bir evlilik olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…