Daha çıkıyoruz eşimle. Bostancıya deniz gittik, eşim çok iyi yüzer. Yani dizime gelen suya dalar yüzer gider. Bununla el ele tutuştuk azıcık gittik su daha dizime gelmiyo, bu bana atla dedi ve kendi suya daldı. Bende bi an boşlukta bulundum bi atladım. Gümmmm kayaya çaıldım. Kalktım dudağım patlamış burnum kanıyo ağzımın içi falan patlamış. Hemen kıyıya doğru koşarak çıktım eşimde geldi yanıma. O gün dalga geçmedi benle ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen o burnum dahada bi köprüleşiyo ve o çakılmamla gün geçtikçe dahada çok dalga geçiyo.
ayyy eşin ikizler burcumuuu bizde ev hazırlıgındaykeneve gittik baktım salonun kapısını kitlemiş ben gelince gözlerimi kapattı içeri soktu beni süprizzzzzzzzz diyerek LCD yi gösterdigerçi herşeyimiz tamdı ama yapacak başka süpriz yokmuş gibi pehhh kendileri maç izleyecek süprizi bize yapıyolar
eşim tam bir beşiktaş fanatiği,bende futboldan hiç anlamama rağmen tek başına izlemek zevkli olmaz diye ,pazar akşamı beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken eşlik edeyim dedim..eşim sevinirse ben de yuppi diye bağırıyorum,abuk subuk tepkiler veriyorumm felan :)sonrasında kendimi o kadar kaptırmışım ki her her golde göbek atıyorum,saçmasapan sevinç gösterileri yapıyorum....veee bir ara eşimle gözgöze geldik ,o anda beni öldürceğini sandım,gözlerinden alev çıkıyooo...meğer se fenerbahçe 4 gol atmış,ve ben o gollere göbek atıyomuşumm
Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo
kesinlikle haklısın melek: and the flocke kupa goessssss toooooooo "nazli123"vallahi bravo
flocke bence kupayı hakeder bu bomba
Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo
okudum baya bi çok güldüm hepinize
ben eşime sık sık rezil oluyorum uyurgezerlik hatta uyurişerlik var bende
bi gece yine kalkmışım(hatırlamıyorum bile) eşimin uykusu çok hafiftir yataktan doğrulsam uyanır. neysem bu düşmüş peşime. uykulu uykulu dolaşıp bütün evi sonra banyoya klozete gidip oturmuşum bi de ışığı kapat ayıppp diye bağırmışım kocişime bi güzel işimi bitirim elimi yıkamış yatağa geri dönmüşüm.
aynı gece camları silcem diye uyanıp eşimi bütün gece gülme krizine sokmuşum. hala uyurgezerlik konusu açılınca gülüyo bana :78:
Son bomba
amaaaannnn nazar değmesinToplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 4 ziyaretçi)
canom_14,kirmizzi,aReLi,Katreee,_deryaw_,selva2009,_zeynep,sampuan,nymph_d,meryus,gulse84,melsss,fstklkurabye,niyyan,askbocugum,soulfly_eu,linda08,mehlika86,cennet35,aydemir_15,
heyyy maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh