Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy hemde 3 günlük ertesi gün bişey dedi mi peki eşin

bir_kadın hoş geldin, cevabınla beni aydınlattığın için teşekkür ederim

anammmm :18: çok kötü bi durum yaaa ayyy allah kimseye yaşatmasın öyle bişey

14 yaşındayken adı tutti olan bir kızla kavga etmiştim saçından tutup yerde sürüklemiştim oda bana küfretmeye başladı kaçarak neyse tam ona bagırıp cevap verecektim kiiiiiiiiiii bir tugla parçası sen gözüme yapış pislik nasıl nişan aldıysa direk gözümden vurdu beni ama varya o taşın gözüme gelecegini hissetmiştim

birde lisede bir kız beni hiç sevmiyodu nedense sınıfta bana çelme taktı bende nasıl hiddetlendiysem kızın saçından tutup kara tahtaya çarpmıştımresmen jackie chan gibiydimsene sonunda çok iyi arkadaş olduk

anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?

anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?

taş gibiyim taaaaaaaaaaşşşş

benim doktor korkum vardı kardeşimin gözlerini muayene ettirmek için hastaneye gittik doktor amca kardeşimin gözüne damla damlattı sıra bana geldi gel kızım sanada damlatalım dediben koltuga usulca oturdum sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık bayılmışım uzaktan cano cano diye birisi bagırıyoo bir kendime geldim doktorun yüzü bembeyaz anneme dediki hanım ne olursa olsun bu cocugu bana getirmeaklımı aldı öldü sandım dedi

canomgözler açık bayılma işi nası oluyo beyaz ışığı yakalamış olmayasın o sırada?

evlendim ilk kez jinekolojik muayene olucam saat 13:00 de gittim hastaneye heyecanlıyım ama varya titriyorum resmen girdim kimliğimi verdim düşüp bayılmışımayıldım 1 saat sonra muayene oldum ama alttan ama hala korkuyorum sonra doktorun elini sıktım kapıdan çıktım gene düşüp bayılmışım ama kısa sürdü sonra kendime geldim iyiyim ben kusura bakmayın dedim çantamı aldım 4 adım attım bu sefer kötü bir şekilde düşüp bayılmışım bir gözümü acildeyim kolumda serum var doktor başımda bana bakıyor hastaneden çıktıgımda saat 8 olmuştu

heheh 75 demek banu alkan cinsinden senin kayınvalide desene...

hevuk iki gözüm ööle kapı arasından bakma sen de katıl aramıza

canom gözler açık bayılma işi nası oluyo beyaz ışığı yakalamış olmayasın o sırada?

ya bende anlamadım ayılmışım ama frekans yok gözlerimi dikmişim doktora belirti yok elini falan sokmuş gözüme tık yok ama bir beyazlık vardı yaniiii

ya bende anlamadım ayılmışım ama frekans yok gözlerimi dikmişim doktora belirti yok elini falan sokmuş gözüme tık yok ama bir beyazlık vardı yaniiii
vallah da billah da sen tünele girmişsin :18::18::18: anlamadın mı kız öbür tarafa gidip geldiğini

hazır kayınvalidemden konu açılmışken bu anıyı da eklemeden geçemicem. geçen yaz kızım illa ördek isterim diye tutturmuştu bir dediğini iki etmeyen dedesi ona pazardan bir ördek yavrusu alıverdi kızm onu aldı masanın üstüne koydu ve kendi elleri ile beslemeye başladı. bir baktım o esnada kayınvalidem hafiften yalanarak :"yılbaşında da bu iicene olur!" diyiverdi. kızmın gözleri dehşetle babaannesine dönüverdi

çok güldüm yaaa

eşimle evleneli bikaç ay olmuş eşimle şakalaşıyoz işe gidicek benim elimde kemer peşinde koşuyorum gel buraya edepsiz di.ye eşim kapıyı açtı kaçarken karşıdaki komşu kavgamı ediyolar diye bizi gözetliyo elimde kemer elim havada kadın şok olmuş bakıyo kocam kaçmaya çalışıyo kadını görünce hıhıhıhı hadi hayatım hayırlı işler dedim kapadım kapıyı..bi kezde eşim işe giderken ben uyuyuyorum kalkmadım kaldırmaya çalışıyo yok kalkmıyorum 1 bardak su getir sen dök kafama o sinirle kalktım kovalamaç oynuyoz evde sen görürsün o kahkaha atarak koşuyo ben sinirden elime aldım suyu tam dış kapıdan kaçarken eşim bardaktaki suyla beraber bardagıda fırlatmışım o panikle kafaya...ahh kafamm kafaamm diye bagırıyo uyuz yine kadın çıktı şok bi vaziyette gittik doktora 2 dikiş attılar ...Annemi kadın görmüş demişki bacım yazık künak kızın uşagı sürekli dövüyo çok üzülüyorum çocuga...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…