salıver gıtsın.. salmıssın salacagın kdr zaten..
hadı bı de benden ...
yenı evlıyız daha 3 gunluk ... gecenın bı yarısı popomdan cıkan sese uyandım... hıc kıpırdamadım.. ama kulaklarımın yandıgını suratımın yandıgını hıssedıorm... cok utandım ... esım hala serpil serpil serpil dıoo allahım yaases vermedım arkamı dondum uyumuusum tekrardan...
Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?14 yaşındayken adı tutti olan bir kızla kavga etmiştim saçından tutup yerde sürüklemiştim oda bana küfretmeye başladı kaçarak neyse tam ona bagırıp cevap verecektim kiiiiiiiiiii bir tugla parçası sen gözüme yapış pislik nasıl nişan aldıysa direk gözümden vurdu beniama varya o taşın gözüme gelecegini hissetmiştim
birde lisede bir kız beni hiç sevmiyodu nedense sınıfta bana çelme taktı bende nasıl hiddetlendiysem kızın saçından tutup kara tahtaya çarpmıştımresmen jackie chan gibiydim sene sonunda çok iyi arkadaş olduk
anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?
taş gibiyim taaaaaaaaaaşşşş
benim doktor korkum vardı kardeşimin gözlerini muayene ettirmek için hastaneye gittik doktor amca kardeşimin gözüne damla damlattı sıra bana geldi gel kızım sanada damlatalım dediben koltuga usulca oturdum sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık bayılmışım uzaktan cano cano diye birisi bagırıyoo bir kendime geldim doktorun yüzü bembeyaz anneme dediki hanım ne olursa olsun bu cocugu bana getirme aklımı aldı öldü sandım dedi
madem rezillikler konusunda önce kendimiz sonra eşimiz oldu, ben üçüncü bi boyut katarak kayınvalidemi de eklemek istiyorum...evliliğimizin ilk yılında oturmuşuz albümlere bakıyoruz. kayınvalidem kendisinin ne kadar güzel olduğundan, ne kadar narin ve zayıf olduğundan bahsedip hayıflanmıştı "ahhh ahhh ben evlendiğimde inceciktim, dal gibi, fidan gibiydim" işaret parmağını yukarı doğru kaldırarak: "nah bööleydim işte..." ama eşim ve ben resimlerde farklı bi şey görüyorduk o ise ısrarla fotocu objektifi tam ayarlayamamışta ondan bööle diyordu ben bozuntuya vermedim ama eşim benim kadar sabırlı değil ve nihayeyinde sordu "valide sultan sen evlenirken kaç kiloydun?" gururulu bi r edayla kayınvalidem cevap verdi:" tam 75 kiloydum (bu ara boy 155 cm.) eşim boş boş baktı bi yutkundu ve "o kadar zayıfta diilmişsin be anne" dedi kayınvalide buna çok kızarak: "hadi be zevzek!" diyip hışımla albümü toparladı ve küs bir küçük kız edasıyla odayı terk etti
canom gözler açık bayılma işi nası oluyo beyaz ışığı yakalamış olmayasın o sırada?
evet bi tek parmak uçlarında yürüyemiyo, evdeki kanaryayı ezip geçiyoheheh 75 demek banu alkan cinsinden senin kayınvalide desene...
vallahi bravo
flocke bence kupayı hakeder bu bomba[/QUOT
BENCEDE FLOCKEM TAM KUPALIK...
ha unutmadan torunlarınada günah çıkarıyo ucundan azıcık basmıştın ağlamayın minik kuzularımevet bi tek parmak uçlarında yürüyemiyo, evdeki kanaryayı ezip geçiyo
vallah da billah da sen tünele girmişsin :18::18::18: anlamadın mı kız öbür tarafa gidip geldiğiniya bende anlamadım ayılmışım ama frekans yok gözlerimi dikmişim doktora belirti yok elini falan sokmuş gözüme tık yokama bir beyazlık vardı yaniiii
vallah da billah da sen tünele girmişsin :18::18::18: anlamadın mı kız öbür tarafa gidip geldiğini
Bi tane daha
ben uykudan hemen uyanamam bi şapşallık vardır üstümde hep. Eşim benden yaklaışık 15 dk erken işe gider. Her sabah kahvaltısını yaptıktan sonra beni uyandırır. Yataktan kalktıktan sonra ilk işim klozete oturup uykuma orda devam etmektir. Eşim üzerini giyinip dişlerini fırçalayana kadar da uyurum orda en son beni klozetten alıp yüzümü yıkayıp öyle gider işe .
Valla hayatım birgün seni klozet tepesinde unutup işe gitcem diye korkuyorum hep der..
Bi tane daha
ben uykudan hemen uyanamam bi şapşallık vardır üstümde hep. Eşim benden yaklaışık 15 dk erken işe gider. Her sabah kahvaltısını yaptıktan sonra beni uyandırır. Yataktan kalktıktan sonra ilk işim klozete oturup uykuma orda devam etmektir. Eşim üzerini giyinip dişlerini fırçalayana kadar da uyurum orda en son beni klozetten alıp yüzümü yıkayıp öyle gider işe .
Valla hayatım birgün seni klozet tepesinde unutup işe gitcem diye korkuyorum hep der..