Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Ay buna oldum yaaaaa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

eşimle evleneli bikaç ay olmuş eşimle şakalaşıyoz işe gidicek benim elimde kemer peşinde koşuyorum gel buraya edepsiz di.ye eşim kapıyı açtı kaçarken karşıdaki komşu kavgamı ediyolar diye bizi gözetliyo elimde kemer elim havada kadın şok olmuş bakıyo kocam kaçmaya çalışıyo kadını görünce hıhıhıhı hadi hayatım hayırlı işler dedim kapadım kapıyı..bi kezde eşim işe giderken ben uyuyuyorum kalkmadım kaldırmaya çalışıyo yok kalkmıyorum 1 bardak su getir sen dök kafama o sinirle kalktım kovalamaç oynuyoz evde sen görürsün o kahkaha atarak koşuyo ben sinirden elime aldım suyu tam dış kapıdan kaçarken eşim bardaktaki suyla beraber bardagıda fırlatmışım o panikle kafaya...ahh kafamm kafaamm diye bagırıyo uyuz yine kadın çıktı şok bi vaziyette gittik doktora 2 dikiş attılar ...annemi kadın görmüş demişki bacım yazık künak kızın uşagı sürekli dövüyo çok üzülüyorum çocuga...

allah seni ne yapmasın hevuk sabah sabah gözümden yaşlar süzüldü... :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben nazlı123 e bayıldım :KK9::KK9: yahu nasıl bir evlilik bu böyle, umarım benimki de sizinki gibi şen şakrak, esprili bir evlilik olurr :KK66::KK66:

canım evlilikler bazen monotonlaşıyo bazen hareketlenip eğlenceli hal alıyo. 4-5 senelik hikayemiz bunlar eşimle. Aslında çok var ama hatırlayamıyorumki:KK17:

evleneli 24 saat bile olmamış balayına amasyaya bir otele gitmişiz.ben korkuyorum.işi ne kadxar geciktirsem kar diye düşünüp hadi beraber banyo ya diyorum.ay demez olaydım.güzel bir duş alıyoruz ben önden çıkıp üstü ğiyiyorum.bir bakıyorum benim ki çıkıyor banyodan iş ğüzar ben tutup küvetten çıkmaya çalışan adamın ayağına otel terliğini ver adam yer basmasıyla sağ yanı küvette sol yanı yerde.ben o sırada adamı kaldıracağım yerde en az bir hafta olmaz o iş oh bee diyorum.işte o an eşimin yüzünü ve sırtını ğörmeliydiniz.değil bir hafta 1 ay el süremedi.ve herğün yüzüme sen yaptın dercesine baktı.tam bir rezillikti.

Bir incide benden....
Bizde eşimle o zamanlar çıkıyorduk daha, tavla oynayalım dedik gittiğimiz cafede neyse oynamaya başladık ben yeniliyorum hemde 5.0. eşim tabi hemen başladı kızdırmaya ama ne kızdırmak kahkaha üstüne kahkaha bide benim tepkisiz kaldığımı görünce, kızdırmaya parmağını karşıdan sallayarak eee eeee seni nasıl yendim ama diyerek devam etti arkama yaslandım gülüyorum evet sen kazandın yeter diyorum adam burnuma sokacak nerdeyse parmağını tabi o an gözlerimden alev fışkırırcasına adamın parmağını bir ıssırdım ama ne ıssırmak gözlerinden yaş geldi kopmasına az kalmış :))))) off ahh çok acıdı falan bir görseniz halini dedimki hadi yine devam etsene, sonra parmağını görünce ben başladım ağlamaya o ayrı konu tabi özür dileriiiiiiimmm demeye...

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kaynanam bize gelmişti sabah kahvaltı hazırladım eşim yag olmazsa masada gider alır bende margarini yumuşattım peynirin yanına koydum neyse eşim kahvaltısını yaptı çıktı gitti bizde kaynanayla kahvaltı yapıyoruz bir ara reçelli ekmek yicektim bıcagımı yaga bir uzattım yag yok ortada aaaaa yag nerde ya deyince kaynanamın bana bir bakışı vardıı :KK53:kızım o yagmıydı bende niye tadı tuhaf geldi deyince şok oldum :KK60::KK60::KK60::KK60:ula tadına baktın farklı yemeseneeee bırak koca yagı yemiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kaynanam bize gelmişti sabah kahvaltı hazırladım eşim yag olmazsa masada gider alır bende margarini yumuşattım peynirin yanına koydum neyse eşim kahvaltısını yaptı çıktı gitti bizde kaynanayla kahvaltı yapıyoruz bir ara reçelli ekmek yicektim bıcagımı yaga bir uzattım yag yok ortada aaaaa yag nerde ya deyince kaynanamın bana bir bakışı vardıı :KK53:kızım o yagmıydı bende niye tadı tuhaf geldi deyince şok oldum :KK60::KK60::KK60::KK60:ula tadına baktın farklı yemeseneeee bırak koca yagı yemiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
senin kaynanan da benimki gibi numunelikmiş:KK1:

bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye :KK52::KK52::KK1:

bundan komiği yoktur herhalde.koptum ya:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yeğenimin 2.doğum günü ablam a gidiyoruz.
ev kalabalık..kayınpederi,kayınvalidesi,görümce,kayın..
babam,annem,ağbim kısacası doğum günü ya ev curcuna..
pastalar yeniyor herkez koltuklara kurulmuş kardelen (yeğenim) salonun ortasına oturtulmuş etrafına hediye paketleri boca edilmiş..
çocuk hediyelerini açıyor ev ahalisi onun mutluluğuna şahit olmak için dikmiş gözünü yavrucağa.
derken sıra ablamın hediyesine geliyor,bebek almış ablam.kafasında pembe bandana,beyaz bady,pembe eteği ile çok şık bir bebek..:78:
kardelenim bebeği görünce çok seviniyor,eviriyor,çaviriyor ve eteğinin altına bakınca donup kalıyor:KK53:
sonra bebeğinin eteğini çıkartarak,babama doğru koşuyor dedeeeeeeee.....bunun burasındaki neyyyyyyyyy???diyor
babam bakınca:26::26::KK53::KK53::KK52::KK52:(babamın halini düşünün,ev kalabalıkk)
herkez aynen böyle:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
eniştem ablamı çekiyor kenara 'sen neden erkek bebek alıyorsun,delirdin mi..vs..'nasıl sinirli
ablam da zavallım 'bebeği gördün.dıştan hiç erkeğe benziyormuydu?'diye kendini savunuyor.
olan babama oluyor tabi :KK37::KK37:canım babam..

Son düzenleme:
30 dk. önceki incim..

2 gündür geç yatıp geç kalkıyorum.
birde tembellik üstümde,koy vermişim kendimi.
pc başında çay,kahve,sigara derken bugün kahvaltı hazırladım,kahvaltı yaptık eşimle.
konuşuyoruz komik birşey oldu ben güldüm benim gülmemle adamın yüzündeki güller soldu:KK53:
'hayatım dişlerin çok sararmış,gün ışığına çıkınca tabiiii...':KK37:
normalde eşim işe kalkar gider ben uyumaya devam ederim.erken saat te pek görmez beni.

Son düzenleme:
yeğenimin 2.doğum günü ablam a gidiyoruz.
ev kalabalık..kayınpederi,kayınvalidesi,görümce,kayın..
babam,annem,ağbim kısacası doğum günü ya ev curcuna..
pastalar yeniyor herkez koltuklara kurulmuş kardelen (yeğenim) salonun ortasına oturtulmuş etrafına hediye paketleri boca edilmiş..
çocuk hediyelerini açıyor ev ahalisi onun mutluluğuna şahit olmak için dikmiş gözünü yavrucağa.
derken sıra ablamın hediyesine geliyor,bebek almış ablam.kafasında pembe bandana,beyaz bady,pembe eteği ile çok şık bir bebek..:78:
kardelenim bebeği görünce çok seviniyor,eviriyor,çaviriyor ve eteğinin altına bakınca donup kalıyor:KK53:
sonra bebeğinin eteğini çıkartarak,babama doğru koşuyor dedeeeeeeee.....bunun burasındaki neyyyyyyyyy???diyor
babam bakınca:26::26::KK53::KK53::KK52::KK52:(babamın halini düşünün,ev kalabalıkk)
herkez aynen böyle:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
eniştem ablamı çekiyor kenara 'sen neden erkek bebek alıyorsun,delirdin mi..vs..'nasıl sinirli
ablam da zavallım 'bebeği gördün.dıştan hiç erkeğe benziyormuydu?'diye kendini savunuyor.
olan babama oluyor tabi :KK37::KK37:canım babam..

muhteşemmmm :62 :

Ay gözlerimden yaş geldi resmen
nasıl yemiş o margarini yaaaa:KK53: :KK1::KK1:

bir inci daha kayınvalidem anlattı babama demişki nejdet su soba borusunu düzelt bak ev is oluyo kokuyo adamcagız demişki hanım merdiveni getir çıkayım annemde amaaaan boşver sandalyenin üstüne iki minder koy çık neyse babamda aynen yapmış annem bahçeye çıktım diyor biri danalar gibi bagırıyor içeri bir girdim baban yerde yatıyodu dedi adam kancık b.k vardı demi merdiveni getirsen diye hala söyleniyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

birde benim başıma gelen olayı anlatayım köyde ineklerimiz var bende ineklere bakmayı çok severim ama uzaktan o günde nasıl olduysa ahırdan içeri girdim babamda gel gelin yaklaş bak yavru var burda derken ben haaaaaaaaaaannn diye b.ka basıp iki seksen yerdeeee :KK53:o b.k kokusu 3 gün üstümden çıkmamıştı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK51::KK70: bende yazım ıncılerımı ::)
yenı evlıyız daha 1 ay olmusdur belkıde ben delı yatarım ama bundan esımın haberı yok :KK70: adam gece sarılıp yatıyor bana sabah kalkıor kadın yok :KK70: ben yatakda done done yattıgım ıcın aksam yatıgım yerde bulamazsınız benı esım delı gıbı odalarda benı arıyor yukarı kayınvalıdeme cıkıyor :KK70: yokum adam resmen delırmıs :KK70: usenmıyor kalkıp markete gıdıyor duyuyorum ama ses vermekde usenıorum :KK70: sonra gelıyor eve telefonla arıyor tel evde calıyor evde bus efer askımmm dıye bogurmeler duyuyorum ne var be dıye bagrınca benım adam :KK52: korkuyor sen nerdesın bende yatak odasındayım dıyorum gelıyor yanıma benı hala bulamıor delıoluyor en sonunda kafamı yorgandan cıkarıorumda adam fark edıyor nerdesın sen be dıye bıde azar ısıtıorum :KK70: .....

X