Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

salıver gıtsın.. salmıssın salacagın kdr zaten..

hadı bı de benden ...

yenı evlıyız daha 3 gunluk ... gecenın bı yarısı popomdan cıkan sese uyandım... hıc kıpırdamadım.. ama kulaklarımın yandıgını suratımın yandıgını hıssedıorm... cok utandım ... esım hala serpil serpil serpil dıoo allahım yaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ses vermedım arkamı dondum uyumuusum tekrardan...

ayy hemde 3 günlük ertesi gün bişey dedi mi peki eşin :KK1:

bir_kadın hoş geldin, cevabınla beni aydınlattığın için teşekkür ederim

Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.

Rezillik sınırlarını aşan bir olay.:KK52:

Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.:KK23:
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten:KK37:
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa":KK37:
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!:KK53:
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:

anammmm :18: çok kötü bi durum yaaa ayyy allah kimseye yaşatmasın öyle bişey

14 yaşındayken adı tutti olan bir kızla kavga etmiştim saçından tutup yerde sürüklemiştim oda bana küfretmeye başladı kaçarak neyse tam ona bagırıp cevap verecektim kiiiiiiiiiii bir tugla parçası sen gözüme yapış pislik nasıl nişan aldıysa direk gözümden vurdu beni :KK53:ama varya o taşın gözüme gelecegini hissetmiştim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

birde lisede bir kız beni hiç sevmiyodu nedense sınıfta bana çelme taktı bende nasıl hiddetlendiysem kızın saçından tutup kara tahtaya çarpmıştım:KK9:resmen jackie chan gibiydim:KK9::KK9::KK9:sene sonunda çok iyi arkadaş olduk :KK9::nazar:

14 yaşındayken adı tutti olan bir kızla kavga etmiştim saçından tutup yerde sürüklemiştim oda bana küfretmeye başladı kaçarak neyse tam ona bagırıp cevap verecektim kiiiiiiiiiii bir tugla parçası sen gözüme yapış pislik nasıl nişan aldıysa direk gözümden vurdu beni :KK53:ama varya o taşın gözüme gelecegini hissetmiştim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

birde lisede bir kız beni hiç sevmiyodu nedense sınıfta bana çelme taktı bende nasıl hiddetlendiysem kızın saçından tutup kara tahtaya çarpmıştım:KK9:resmen jackie chan gibiydim:KK9::KK9::KK9:sene sonunda çok iyi arkadaş olduk :KK9::nazar:
anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?

anam iiki gözün çıkmamış fonksiyonu tam dimi hala ?

taş gibiyim taaaaaaaaaaşşşş

benim doktor korkum vardı kardeşimin gözlerini muayene ettirmek için hastaneye gittik doktor amca kardeşimin gözüne damla damlattı sıra bana geldi gel kızım sanada damlatalım dedi:KK9:ben koltuga usulca oturdum sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık bayılmışım uzaktan cano cano diye birisi bagırıyoo bir kendime geldim doktorun yüzü bembeyaz anneme dediki hanım ne olursa olsun bu cocugu bana getirme:KK9::KK9::KK9:aklımı aldı öldü sandım dedi:KK9::KK9:

taş gibiyim taaaaaaaaaaşşşş

benim doktor korkum vardı kardeşimin gözlerini muayene ettirmek için hastaneye gittik doktor amca kardeşimin gözüne damla damlattı sıra bana geldi gel kızım sanada damlatalım dedi:KK9:ben koltuga usulca oturdum sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık bayılmışım uzaktan cano cano diye birisi bagırıyoo bir kendime geldim doktorun yüzü bembeyaz anneme dediki hanım ne olursa olsun bu cocugu bana getirme:KK9::KK9::KK9:aklımı aldı öldü sandım dedi:KK9::KK9:
:KK60::KK60:canomgözler açık bayılma işi nası oluyo :KK60:beyaz ışığı yakalamış olmayasın o sırada?:KK53:

evlendim ilk kez jinekolojik muayene olucam saat 13:00 de gittim hastaneye heyecanlıyım ama varya titriyorum resmen girdim kimliğimi verdim düşüp bayılmışım:KK1:ayıldım 1 saat sonra muayene oldum ama alttan ama hala korkuyorum sonra doktorun elini sıktım kapıdan çıktım gene düşüp bayılmışım ama kısa sürdü sonra kendime geldim iyiyim ben kusura bakmayın dedim çantamı aldım 4 adım attım bu sefer kötü bir şekilde düşüp bayılmışım bir gözümü acildeyim kolumda serum var doktor başımda bana bakıyor :KK1::KK1::KK1:hastaneden çıktıgımda saat 8 olmuştu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

madem rezillikler konusunda önce kendimiz sonra eşimiz oldu, ben üçüncü bi boyut katarak kayınvalidemi de eklemek istiyorum... :KK9: evliliğimizin ilk yılında oturmuşuz albümlere bakıyoruz. kayınvalidem kendisinin ne kadar güzel olduğundan, ne kadar narin ve zayıf olduğundan bahsedip hayıflanmıştı "ahhh ahhh ben evlendiğimde inceciktim, dal gibi, fidan gibiydim" işaret parmağını yukarı doğru kaldırarak: "nah bööleydim işte..." ama eşim ve ben resimlerde farklı bi şey görüyorduk o ise ısrarla fotocu objektifi tam ayarlayamamışta ondan bööle diyordu ben bozuntuya vermedim ama eşim benim kadar sabırlı değil ve nihayeyinde sordu "valide sultan sen evlenirken kaç kiloydun?" gururulu bi r edayla kayınvalidem cevap verdi:" tam 75 kiloydum (bu ara boy 155 cm.):KK9: eşim boş boş baktı bi yutkundu ve "o kadar zayıfta diilmişsin be anne" dedi kayınvalide buna çok kızarak: "hadi be zevzek!" diyip hışımla albümü toparladı ve küs bir küçük kız edasıyla odayı terk etti :KK60::KK60::KK60:

:KK60: :KK60: :KK60: heheh 75 demek banu alkan cinsinden senin kayınvalide desene...

ya bende anlamadım ayılmışım ama frekans yok gözlerimi dikmişim doktora belirti yok elini falan sokmuş gözüme tık yok :KK60::KK60::KK60::KK60:ama bir beyazlık vardı yaniiii:KK76:
vallah da billah da sen tünele girmişsin :18::18::18: anlamadın mı kız öbür tarafa gidip geldiğini

Bi tane daha
ben uykudan hemen uyanamam bi şapşallık vardır üstümde hep. Eşim benden yaklaışık 15 dk erken işe gider. Her sabah kahvaltısını yaptıktan sonra beni uyandırır. Yataktan kalktıktan sonra ilk işim klozete oturup uykuma orda devam etmektir. Eşim üzerini giyinip dişlerini fırçalayana kadar da uyurum orda en son beni klozetten alıp yüzümü yıkayıp öyle gider işe .
Valla hayatım birgün seni klozet tepesinde unutup işe gitcem diye korkuyorum hep der..

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hazır kayınvalidemden konu açılmışken bu anıyı da eklemeden geçemicem. geçen yaz kızım illa ördek isterim diye tutturmuştu bir dediğini iki etmeyen dedesi ona pazardan bir ördek yavrusu alıverdi kızm onu aldı masanın üstüne koydu ve kendi elleri ile beslemeye başladı. bir baktım o esnada kayınvalidem hafiften yalanarak :"yılbaşında da bu iicene olur!" diyiverdi. kızmın gözleri dehşetle babaannesine dönüverdi:KK53::KK53::KK53:

Bi tane daha
ben uykudan hemen uyanamam bi şapşallık vardır üstümde hep. Eşim benden yaklaışık 15 dk erken işe gider. Her sabah kahvaltısını yaptıktan sonra beni uyandırır. Yataktan kalktıktan sonra ilk işim klozete oturup uykuma orda devam etmektir. Eşim üzerini giyinip dişlerini fırçalayana kadar da uyurum orda en son beni klozetten alıp yüzümü yıkayıp öyle gider işe .
Valla hayatım birgün seni klozet tepesinde unutup işe gitcem diye korkuyorum hep der..

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: çok güldüm yaaa

eşimle evleneli bikaç ay olmuş eşimle şakalaşıyoz işe gidicek benim elimde kemer peşinde koşuyorum gel buraya edepsiz di.ye eşim kapıyı açtı kaçarken karşıdaki komşu kavgamı ediyolar diye bizi gözetliyo elimde kemer elim havada kadın şok olmuş bakıyo kocam kaçmaya çalışıyo kadını görünce hıhıhıhı hadi hayatım hayırlı işler dedim kapadım kapıyı..bi kezde eşim işe giderken ben uyuyuyorum kalkmadım kaldırmaya çalışıyo yok kalkmıyorum 1 bardak su getir sen dök kafama o sinirle kalktım kovalamaç oynuyoz evde sen görürsün o kahkaha atarak koşuyo ben sinirden elime aldım suyu tam dış kapıdan kaçarken eşim bardaktaki suyla beraber bardagıda fırlatmışım o panikle kafaya...ahh kafamm kafaamm diye bagırıyo uyuz yine kadın çıktı şok bi vaziyette gittik doktora 2 dikiş attılar ...Annemi kadın görmüş demişki bacım yazık künak kızın uşagı sürekli dövüyo çok üzülüyorum çocuga...

X