- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 103
Ay bende anlatayım gerçi hiç kalır ama olsun
Yeni evlenmişiz daha 2 hafta falan olmuş olmamış. Eşim, ben, eşimin kuzeni arabada oturuyoruz. Eşim hadi kocaeline ahmet in yanina gidelim dedi (başka şehirde okuyan arkadaşı)
Ve bilin bakalım ben ne dedim
Aşkım benim babamdan izin almam lazım dönmemiz çok geç olur kızabilir dedim
Sonra aldı onları bir kahkaha
Eşimde artık benimle kalıyorsun evlendiğini unuttun heralde demişti gülsem mi ağlasam mı
Ayy daha böyle neler var nelerNe kadar da masum bi cevap olmuş
Bende ilk zamanlar alışamamıştım
Ayy daha böyle neler var neler
Birgun yine yeni evliyim alış-veriş yaptım ellerim kollarım dolu yorulmuşum eve gidiyorum anam bi baktım annemlerin evine gelmişim o apartmana girince jeton düştü unutmuşum evlendiğimi
Alıştım şükür bidaki ay 2 senemiz dolcakalıştın mı bariii???
Alıştım şükür bidaki ay 2 senemiz dolcak
Maşallah Allah huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah hepimizeBizim de aralıkta 2senemiz dolacak inşaALLAH :) iyi alışmışsın
Amin inşaALLAHMaşallah Allah huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin inşallah hepimize
Çocuğu uyandırdım gülmekten :) bende eşime çok rezil oldum. Sevgiliyken gezmeye çıkmıştık benm köpeğimde yanımda sokaga tuvaletini yapmaz beyaz bişey gözçrmedikçe bende hava atıyorum tabı oturduk bankta dinlenıyoruz eşim birden ayaga sıçradı mersem köpeğim ayagına işemiş tabi ayakkabı beyaz olursa :) ben gülüyorum ama ne utanmıştım :) Hayatımda ilk defa onunla metrobüse binmiştim kapı açılınca bende panik yaptım bineyim diye metrobüsle kaldırım arası boşluğu görmedim acele edinde bi ayağim boşluga girdi kapı girişine bi düştüm ama herkez bana bakıyor ben şöföre bağırıyorum arabayı niye yanaştırmadı diye tam rezil oldum ondan snra bidaha binmedim :) Yanında kaç defa düştüğümü hiçç sormayın yer mekan farketmez yatarım boylu boyunca yere :) Eşim o yüzden çocugum kucagımdayken bi kolumdan tutar yapışık ikiz gibi gezeRiz :) Gece uyku sersemi kaç defa kocamı emzirmeye kalktımm adamcağız neye uğradığını şaşırıyordu :) 1 haftalık evliyim köpeğimi öperken üst dudağımı ısırmıştı balon gibi şişmiş morarmıştı bende bir kaç saat sonra markete çıktım doğup büyüdüğüm mahallede oturuyorum suratıma bakıyor herkez arkadaşım görünce anlaşılan gece sert geçmiş diyince benim aklım başıma geldii eve bir koştum ama utancıma ter su içindeyim :)
Al benden de o kadarYa bu konuyu kim hortlattıysa Allah ondan razı olsun gece gece gülmekten yanaklarım ağrıdı. Hep dert hep dert içim şişmişti iyi oldu çok güldüm ya.
Ya bu konuyu kim hortlattıysa Allah ondan razı olsun gece gece gülmekten yanaklarım ağrıdı. Hep dert hep dert içim şişmişti iyi oldu çok güldüm ya.
Ben oluyorum o sanırım sjdjdjdjdAl benden de o kadar
Ehhehe bunun benzeri de bana oldu, arkadasin esinin adi selman, oglu da akif. Biz bunlarla bulustuk, tam vedalasiyoruz eşlerimiz de yanimizda vedalasiyor, cocuk da uyumustu akif, annesine akifi de benim icin op diyecekken selmani da benim icin öp dedimBen de anlatayım. Çok fena isim karıştırdım.
Arkadaşıma gitmiştik. Çocuğu da vardı. Çocuğunun adı Berk. Eşinin adı fatih. Arkadaşım mutfakta iken
Berk altına büyük tuvaletini yapmıştı.
Ben mutfağa doğru bağırıyorum:
--Güüülll Fatih altına yapmış. Çok kokuyor. Arkadaşın eşinin gözü kocaman oldu. Şoklara girdi adamcağız. Hala uyanamadım takı eşim Berk yapmış hayatım diyene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?