Ne yalanı söylediniz ortaya çıktı ben anlayamadım orayı 2 kere okudum bir deİlk sevgili olduğumuz zamanlardı.. buluşacaktık ama beni ekti. Ben de sinirlendim ve dışarı çıkacak olan ablamın peşine takıldım, arkadaşlarıyla buluşacaktı. Benimkine de dışarı çıkacağımı söyledim ama kendi arkadaşlarımla..
Şaşırdı böyle bi..kimler dedi isimleri saydım, ablamın Murat diye bir arkadaşı da geliyormuş eşiyle. Tabi yalanıma yedirmem lazımMurat da deyiverdim.
zaten kıskanç birisi, böyle bi gerildi o kim nasıl döneceksin filan, dedim arabası var, kızlarla beni bırakır yalnız olmayacağım nasılsa.. ben alayım filn dedi yok dedim o bırakacak arabası var. Gittiğimiz yerin ismini söyledim x cafe diye. Tabi arada bir yazdı etti, ben de oh olsun diyorum içimden ekip sonra kudurduğu içinO günü huzursuz kapattı o, bayağı sinirlenmiş ama bana bişey diyemedi
Ertesi gün buluştuk hemen, benlik bir durum yok gayet mutluyum filan, beni arabayla aldı biraz lafladıktan sonra dedi ki “x cafeye gidelim, arabası olmayanlar oraya gidemiyormuş” ....
Ben salak, söylediğim yalanı unutmuşumdediğini duydum ama anlamlandıramadım da. Niye böyle dedi ki diyorum ama gram aklıma dün gece gelmiyor, yalan ya
Daha kötüsü saf saf pencereden dışarıyı izliyorum... sonra dedim ki yaz gelmiş buralara... kafamı çevirdim göz göze geldik, o bana boş bakıyor ben daha boş
Benden bi tepki, bir cevap bekliyormuş herhaldeşok içinde ayırmıyo ama gözlerini, ben de ona salak gibi aşkla bakıyorum hahahahjddj
hiçbir şey demedi... sonra oraya varmışız, yağmur yağmasa bari diyerek arabadan indim. Halbuki dün bahsettiğim cafeye geldik ama hiçbir şey olmamış gibi yapıyorum farkında olmadan.
Sağolsun beni hiç bozmadı ama sorunlarımın olduğunu düşünmüş olabilir
O gün, akşam eve döndükten sonra ablam sorunca dank etti aaaaa ben resmen oscarlık rol kesmişim bilmeden diye hahaha
Konuyu acan gitti ,sitede olsaydi eminim rekor goruntuleme alan konular acardi. Ozledim flockeyi. Esti gecti ,gitti.Bir konu düşünün BDV'de ve 4 Milyon kez görüntülenmiş !
Hamileyken yanında pum (osurdum )yapmıştım çok utandım bana dediki içindeki kötülükleri saaaalkkister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Ay bende anlatayım gerçi hiç kalır ama olsun
Yeni evlenmişiz daha 2 hafta falan olmuş olmamış. Eşim, ben, eşimin kuzeni arabada oturuyoruz. Eşim hadi kocaeline ahmet in yanina gidelim dedi (başka şehirde okuyan arkadaşı)
Ve bilin bakalım ben ne dedim
Aşkım benim babamdan izin almam lazım dönmemiz çok geç olur kızabilir dedim
Sonra aldı onları bir kahkaha
Eşimde artık benimle kalıyorsun evlendiğini unuttun heralde demişti gülsem mi ağlasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?