Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy bütün gün nasıl durdun o adamla yüz yüzee ben olsam şoför ölmüştü :))

Esim sevgili iken ilk defa yanima gelmisti. Ben evimizi tarif ederken saga git diyecegime batıya git dedim heyecandan:))
O gun anladim senin yol tarifinden anlamafigini dedi. Hala tarif edemem:)) benim git dedigim yonun tersine gider ve buluruz gidecegimiz yerii:))

Ben de anlatayım. Çok fena isim karıştırdım.
Arkadaşıma gitmiştik. Çocuğu da vardı. Çocuğunun adı Berk. Eşinin adı fatih. Arkadaşım mutfakta iken
Berk altına büyük tuvaletini yapmıştı.
Ben mutfağa doğru bağırıyorum:
--Güüülll Fatih altına yapmış. Çok kokuyor. Arkadaşın eşinin gözü kocaman oldu. Şoklara girdi adamcağız. Hala uyanamadım takı eşim Berk yapmış hayatım diyene kadar.

Bir gün kapıyı komşu çaldı. Eşimle oğlumun ismi çok yakın birbirine. Eşim cem oğlum can.
Komşum -Cem ı ver. Azıcık sevelim getiririm .( oğlumu çok sever.)
Eşim içerden bağırıyor:-- Abla yarına iş yetiştirmem gerek. Gelemem. 40 yaşındayım hala müthiş sevimliyim be yaaa.
Kadıncağız ise çok mahcup oldu

Arkadaşımın rezil oluşunu anlatayım. Çok çabuk sıkılan bir arkadaşım var. Çabuk tüketiyor.
Sevgilisinin yanından bize geçti. Tabi hanımefendi iki saat sonra sıkıldı. Sevgilisi mesaj attı. Ne yaptın aşkım orada da sıkıldın mı? Diye. Arkadaşım mesaj yazdı. Aman dememe kalmadan mesaj hedefe ulaştı. Mesaj aynen şöyle.
-- Aşkım yanındayken sıkılmıştım(ı ları ı yapın) ama burada daha çok sıkıldım(I ları ı yapın)

Benimkilerle saymakla bitmez. Level level gelişiyo.

Eşimle nişanlıyken, benim ailemle beraber köyümüze gitmiştik. Annem sağolsun baş başa kalalım diye, benim doğa bilgime de güvenerek "hadi gidip kuzu kulağı toplayın" dedi. Kuzu kulağını çok severek yerim ekşi ekşi ama tipine çok da dikkat etmemişim o zamana kadar. Haliyle daldık koca meşe ormanına. Ben şehirli nişanlıma yazdan yaza öğrendiğim köy bilgilerimle artistlik yapmak için kuzu kulağına benzeyen her otu koparıp tadına bakmaya başladım. Eğer oysa atıyodum poşete. Bi yandan da ona öğretmeye çalışıyodum. En sonunda yine kuzu kulağına benzeyen bi otu çiğnememle tükürmem bir oldu. Ama 1 günümü tüm suratımı arı sokmuş gibi şiş vaziyette geçirmek zorunda kaldım.

Aradan bi kaç ay geçti ve düğün günümüz geldi. Gelin odasında beklerken heyecandan tuvaletim geldi. Sağolsunlar odaya bi tuvalet koymuşlar ama gelinliksiz bile yan yan girebileceğiniz bi tuvalet. Eşim hemen atıldı yardım ederim diye. Ben eteğimi arkadan o önden kaldırdı ve geri geri yanaşıp oturdum tuvalete. Kapıyı da kapatamdık tabi. Göz göze ilk romantik çişimizi yaptık böylece. Ve tam herşey bitiyodu ki, havası çıkan balon gibi benden bi pöööf sesi geldi. İşte tam o an allığa ihtiyacım kalmamıştı.

Ve evlendik. Ben yemek yapmayı bilmeden evlendim. Hatta temizlik bile yapmayı pek bilmiyodum. Evin sadece sil, süpür, toz al işi bile 8 saatimi alabiliyodu. Gel gelelim bi gün, gelin olduğum şehirde yeni olduğum için bi değişiklik olsun pazara tek gideyim dedim. Ömrümde ilk defa tek başıma pazara gitmiştim. Herşeyi aldım. Son olarak bakla alıcaktım, zira çok severim. 1 kilo onu da alıp eşimle buluştuk, eve döndük. Girdim mutfağa internetten baka baka ayıklamaya başladım baklaları. Eşimi de sokmuyorum mutfağa ben yapıcam bütün yemekleri diye. Yardım da kabul etmiyorum. Neyse benim işim uzun sürünce geldi yanıma. Bi kaç dakika beni izledikten sonra "bugün bakla yicez sanıyodum. Bulamadın mı pazarda?" dedi. "Bu ne ki?" dedim. "Bezelye" dedi.

Yaa cok tatliymis valla hele bakla kısmı bende ilk bulusmada beni eve birakirken ki minubusle geçiyorduk eve. Minibüsten inerken ayaginin dibine düşmüstüm sonra eve gidip hemen numarasini sildim ama simdi evliyiz hala topuklu ayakkabiyla minibüse binmem

Eşimle orta okul 8.sınıfta çıkmaya başladık okuldan kaçmaya karar verdik ilk kez gezicez tabi çocuğuz daha nereye gidelim dedik Bakırköy'e gidelim gittik geze geze sahilin karşısında bi parka gelmişiz otururken dedim ki burda sahil varmış nerde o an tabi gülmüyor ama dedi ki sence bu karşıda gördüğün vapurlar nerden gidiyor ben tabi rezil olmakla birlikte gülemedim bile 15 sene oldu hala anlatır güler o halime

Henüz sevgilim olur ama defalarca rezil oldum Evlenirsek eğer (inş) burayı ne rezilliklerimle doldurucam

Neyse dayanamıycam anlatıyım bi tanesini. Bir gün buluşmuşuz ilk zamanlar cicim ayları. Cafede oturuyoruz, üşüyorum diye omzuma bir başka masadan şal yetirdi romantik erkeğim.
Her neyse ben bir hapşurdum hapşururken kolumla yüzümü kapatıcam diye burun akıntım şala geçmiş Daha kolumu yüzümden çekmeden anladım olayı hemen şalı kıvırdım bir şeyler yaptım. Çocuk ısrarla çevirsene niye öyle yaptın diyor Allah'ım inşallah unutmuştur bence çakmıştı da

pööffff sesi

Ilk gecelerin (malum) bol üşütmeli gecmesiyle karnim gazdan davul olmustu ve artik agridan yuruyemiyordum. Isin kötüsü gaz da cikaramiyordum. 3 günlük evliyken acile gittik. Doktor bazi ilaclar ve lavman verdi. Benim de böyle seylerden ödüm patlar.... Lavmani evde esim yapti. Bende bir utanc bir utanc... Ikide bir "ya kusura bakma, ne hale düştüm" vs. diyordum. Adam gayet rahat ve eli çok yatkin, "olur canim, tabii ki yapilacak." Rezilligim...

Hahahahahahahahahahaahahahaha yAaaa o kadar rezillik okudm hiç birisine bu kdr gülmedim buna bildiğin kahkaha attım

bu cokkkk iyii

konuyu hortlatayım barikaç gündür okuyorum burayı 399. sayfadayım gül gül öldüm ben de anlatcam aklıma yeni geldi

üni döneminde sevgilim bende kalmıştı akşam bi ara baktım birisi kapıyı zorluyomuş gibi ses çıkıyo kalktım baktım kapının deliğinden kimse yok ama otomatik ışık açık kapıdan ses geliyor.
sevgilimi çağırıdm biri kapıyı zorluyo diye o da baktı filan kapının arkasından ses geliyo anahtarı çeviriyoruz arkadan ses gelmeye devam etti. sevgilim bi cesaret bende hemen köşede kapıyı açtı bizim alt komşunun köpeği patisiyle kapıya vuruyormuş ama ne gülmüştük. köpekte bize şaşkın şakın bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…