• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Negzel konu:KK50:

Henüz 6 aylık filan evliydim. Eşim, ben ve kız kardeşim bir sonraki gün yazlığa geçmek üzere hazırlandık. Sabah erken çıkacağımız için geceden bir çanta kontolü yapayım dedim ve bir türlü epilatörü bulamadım. Aradım taradım yok.
Salonda kardeşimle sohbet eden eşime:

-"Hayatım benim vibratörü gördün mü?"diyiverdim:eek:

Kardeşimin "Oha!" nidasını ve eşimin çatılan kaşlarını epilatörden utanmalarına bağlayıp

-"Insan kocasına vibratör de mi soramayacak?"diye de ekledim...
:KK14:

Normal dogum yaparken her animda esim yanimdaydi. Keci b.ku gibi surekli her tarafa kaka biraktim :D dogumdan once cok kafaya takardim ay beni oyle gormesin vs ama o an hiccc umrumda olmadi. Tek derdim bebegi cikarmakti, arada bir seyler kaciyormus mesele degildi. Simdi de degil valla. Evlat getirdik dunyaya :)

Taa liseden beri burayı okurum bu konuyu çok iyi hatırlıyorum ve flocke’a hayran olmuştum. Ne kadar zeki ve mizah yapabilen bir kadın diye. Şimdi baktım da birden kesilmiş mesajları,umarım hala iyidir, hayattan zevk alıyordur ve mutludur.
Ay evet bende çok sonra gördüm ve ben geldiğimde o çoktan yoktu. Burda olsa tanışırdık kesin. Hayran kaldım yorumlarına 😍 inşallah iyidir

Bende ilk buraları keşfettiğim 10 sene rahat var.
Buraları okurken gözümden yaş gelirdi.
Keşke eskisi gibi canlansa yeni hikayeler okusak. ❤
Aynen ya. Ben de burdan ilhamlanarak bi konu açtım ama çok az kişi uğruyor oraya da. Millet rezilliklerini paylaşmaktan mı çekiniyor acaba? 🤔

Hastaydım Ihlamur yaptırmıştım eşime televizyonun sesini çok açmış bir karnım ağrıdı dedim duymaz salayım gitsin ben osurucam derken birden altıma sıçtım ve evin içini birden koku sardı 😔 beni banyoya götürüp kapıyı kapatmıştı 🤭

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
10 yıl sonra mesajınızı okudum ve gece gece gülme krizine girdim çok tatlısınız yaaa:KK70::KK70:

çok zaman olmuş ama ben de bir tane yazmak istedim.biz de batıl inanç
da olabilir.şöyle bir şey vardır:kabus görünce soluna dönüp üç kez tükür.rüya bozulur derler.ben de eşimle uyurken kabus gördüm gayet normal soluma üç kez tükürdüm.eşim sol da yatmasa sorun yoktu tabii.adam şokla uyandı noluyor diye : ))

Herkes eşine rezil olsunu anlatmış ama ben size farklı bir rezillik anlatayım. Hem buralar çok dertli biraz yüzümüz güler gerçi garibin yüzü gülürmü bee. Neyse benin çok sevdiğim bir arkadaşım üniversite yıllarımız o ailesi ile yaşıyor bende yurttan sıkıldıkça onlara kalmaya giderdim down sendromlu bi kardeşi vardı 15 yaşlarında falan evde bir abi anne baba arkadaşım ve ben. Neyse arkadaşım gece uykuda konuşur hatta bazen yürür ama komut verince yatar kabusları halüsinasyonları meşhurdur. Aynı odada kalıyoruz ailesi benim için baza almışlardı :KK45::KK45: gelince rahat yatayım diye tabi bazanin ayak ucunda kitaplık var biz geçtik uyumaya artık gece 3 mu 5 mibağırmaya çalışan tat bi insan sesine uyandım yüzüm ondan tarafa dönük olunca bizim kızın olduğunu anladım eli ile bi yeri işaret ediyo ama korku dolu kafamı eli ile işaret ettiği yere çevirirken ne oldu niye soramamış sesinin feryat edip çıkması bir oldu bazanın ayağının ucunda adam adaaaam mezar kazıyor demesi ile benim kitaplığı adam sanıp çığlık çığlığa odadan çıkmam bir oldu bizim kızda bağırıyor tam koridora girdim biri ayağıma yapıştı Allahım akilimi kaybediyorum dedim mezarımı kazan adam yakaladı beni diyorum saliseler içinde zihnimde milyarca olasılık geçiyor ama avazım susmuyor koridorun diğer tarafına mutfağa doğru kaçayım derken bir çıglıkta ordan kopuyor kafamı reflexle mutfaga ceviriyorum arkadaşım bağırıyor mutfak karanlık ama bir ışık kümesi var tek bir noktadan sanki mutfaktaki o varlığın yüzünden ışık çıkıyor ve oda bize vaaa diye bağırıyor en ruhumu teslim edecektim ki bir el dokunmaz mı arkadan hemen koridorun ışığı açılıyor o vaaa diye bize nefretini gösteren canavar bi anda vaaaaaaauuv ne bagiriyorsunuz gece gece demeye basliyor açık buzdolabının önünde, abisi oldugunu süreyi tahmin edemiyorum zaman kavramım gitmişti çünkü bir süre sonra anlıyorum koridorda ayağımı tutan o şey de sıcaktan bunalan ve koridora yastik koyup yatan kardeş olduğunu biz bagirinca korkudan sesinin çıkmadığını ama tam üstüne basacakken ayağımı tuttuğunu sonradan ogreniyorum :olamaz: Allahım o anın verdiği rahatlıkla bizi bi gülme tutuyor rezil olmamı yanayım canavarların beni seven evine alan ev halkı olmasına mı utanayım 😂😂😂

:)))) bayıldım yaa gözümden yaş geldi.ayyy çok teşekkürler sabah neşesi oldu : )))
Valla baktım hep dert yok aldatıldım yok sevgilim şöyle yaptı kaynanam böyle dedi yemin ederim yazık biz şu kadın milletine okudukça ben bile üzülüyorum kendi eşimden de biliyorum sorunlar olunca insan hep negatif bakıyor dünyaya dedim erkekler bu kadınları güldüremiyor bari ben bir nebze güldüreyim 😂😂

Bu başlığı daha önce nasıl keşfetmedim şaşkınım ♥️

Bi tane de benden olsun bari.
Eşimle flört dönemindeyiz doğum günümde benden habersiz bi organizasyon yapmış bir eğlence mekanında bütün arkadaşlarımızı toplamış. Neyse biz ikimiz bi gittik masada hiç beklemediğim insanlar bile var ve gerçekten baya kalabalık. ben
tabi mest olmuş durumdayım. Neyse pasta merasimine geçildi ışıklar biraz daha kısıldı pasta geldi üfledim kestim falan başladı herkes tebrik etmeye sıradan herkesi sarılıp öpüyor teşekkür ediyorum falan tabi ben o sırada yanımıza pastayı kesip servis etmek için gelen garsona da bi güzel sarıldım öptüm kafamı geri çekince göz göze geldik ve ben şok. Bu kim diyorum içimden. o arada gören herkes çoktan kahkaha atmaya başlamıştı bile 😄. Eşim usulca yaklaştı canım beyfendiyi rahat bırak işini yapsın, partiye dahil olmaya çok hevesli görünmüyor sanki dedi. Tabiki ben çoktan yerin dibine geçtim geçeceğim kadar. Bu konu çok uzun süre arkdaş ortamımızda anlatıldı hatta şehir efsanesi olma yolunda ilerliyordu 😄

Back