• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Birtane rezalette benden. Sene 2014 biz nişanlandık kociskom bize geldi. Ailesi de gelecek ablam annem yemek yapıyor.bizde sevdicekle gezmeseniz.telefon çaldı ablam aradı düdüklü patlamış ablam hamileydi. Biz bir panik eve geldik.heryer mahvolmuş ama şükür ablamda birşey yok kaynaklar son 1 saat kalmış.gelmeleri an meselesi. Annem başladı bu ev böyle olmaz eşim dedi hadi temizleyelim.o babamın esofmanlar giydi. Ozanlarda renkli dantelli tahtlar moda bende ondan vardı eteğin altında etek ayağıma takıldı iş yaparken donum göründü :KK70: kociskom şok üste modern esintili etek ve gömlek altta pembe dantelli donn dön.hala söyler ne güzel donun var diye :KK60::KK22:

Ben sadece eşime değil ailesine de rezil olmuştum..düğüne iki hafta kala çarşı alışverişine çıkıcaz..eşim ,eşim diyorum nikahımız olmuştu,, hazırlan seni alıcaz oradan gidicez dedi.. Hollanda'dan gelen abisi yengesi (beni ilk kez görecekti),annesi ,babası...bi süslenmişim ,bir makyaj, saçlar fönlü... geldiler ,,eve çıkmayalım aşağı siz gelin dediler ya ben fırladım çıktım ,el Mel öpücem gidicez...ayağımda SABO TERLİK 🤦🤦.öpmece Faslı bitince terlikleri çıkarda ayakkabı giy dedi eşim . onlar gülüşürken ben yerin yedinci katına inmiştim çoktan

İlk sevgili olduğumuz zamanlardı.. buluşacaktık ama beni ekti. Ben de sinirlendim ve dışarı çıkacak olan ablamın peşine takıldım, arkadaşlarıyla buluşacaktı. Benimkine de dışarı çıkacağımı söyledim ama kendi arkadaşlarımla..😂
Şaşırdı böyle bi..kimler dedi isimleri saydım, ablamın Murat diye bir arkadaşı da geliyormuş eşiyle. Tabi yalanıma yedirmem lazım 😂 Murat da deyiverdim.
zaten kıskanç birisi, böyle bi gerildi o kim nasıl döneceksin filan, dedim arabası var, kızlarla beni bırakır yalnız olmayacağım nasılsa.. ben alayım filn dedi yok dedim o bırakacak arabası var. Gittiğimiz yerin ismini söyledim x cafe diye. Tabi arada bir yazdı etti, ben de oh olsun diyorum içimden ekip sonra kudurduğu için😜 O günü huzursuz kapattı o, bayağı sinirlenmiş ama bana bişey diyemedi😂
Ertesi gün buluştuk hemen, benlik bir durum yok gayet mutluyum filan, beni arabayla aldı biraz lafladıktan sonra dedi ki “x cafeye gidelim, arabası olmayanlar oraya gidemiyormuş” ....
Ben salak, söylediğim yalanı unutmuşum 😂😂😂 dediğini duydum ama anlamlandıramadım da. Niye böyle dedi ki diyorum ama gram aklıma dün gece gelmiyor, yalan ya 😂😂😂
Daha kötüsü saf saf pencereden dışarıyı izliyorum... sonra dedim ki yaz gelmiş buralara... kafamı çevirdim göz göze geldik, o bana boş bakıyor ben daha boş😂😂😂
Benden bi tepki, bir cevap bekliyormuş herhalde 😂😂 şok içinde ayırmıyo ama gözlerini, ben de ona salak gibi aşkla bakıyorum hahahahjddj
hiçbir şey demedi... sonra oraya varmışız, yağmur yağmasa bari diyerek arabadan indim. Halbuki dün bahsettiğim cafeye geldik ama hiçbir şey olmamış gibi yapıyorum farkında olmadan. 😂😂😂
Sağolsun beni hiç bozmadı ama sorunlarımın olduğunu düşünmüş olabilir😂
O gün, akşam eve döndükten sonra ablam sorunca dank etti aaaaa ben resmen oscarlık rol kesmişim bilmeden diye hahaha 😂😂

Bende anlatayım biz ayrı şehirlerdeydik. Ben nikah kıymak için eşimin şehrine otobüsle giderken beni aradı işte nerdesin felan diye beni almaya gelecekti. Bana tam olarak nerdesin hangi şehirdesin dedi bende uyumuştum uyanmıştım bilmiyorum dedim ne levhası var dedi. Bende dur ilerde levha var dedim otobüs yaklaşınca yavaş tayız dedim. Anlamadım yavaş ne ya dedi dedim işte şimdi yavaş diye bir yerdeyim dedim. Tahmin edersiniz yavaş trafik işaretiydi.. Baya gülmüş dalga geçmişti.

İlk sevgili olduğumuz zamanlardı.. buluşacaktık ama beni ekti. Ben de sinirlendim ve dışarı çıkacak olan ablamın peşine takıldım, arkadaşlarıyla buluşacaktı. Benimkine de dışarı çıkacağımı söyledim ama kendi arkadaşlarımla..😂
Şaşırdı böyle bi..kimler dedi isimleri saydım, ablamın Murat diye bir arkadaşı da geliyormuş eşiyle. Tabi yalanıma yedirmem lazım 😂 Murat da deyiverdim.
zaten kıskanç birisi, böyle bi gerildi o kim nasıl döneceksin filan, dedim arabası var, kızlarla beni bırakır yalnız olmayacağım nasılsa.. ben alayım filn dedi yok dedim o bırakacak arabası var. Gittiğimiz yerin ismini söyledim x cafe diye. Tabi arada bir yazdı etti, ben de oh olsun diyorum içimden ekip sonra kudurduğu için😜 O günü huzursuz kapattı o, bayağı sinirlenmiş ama bana bişey diyemedi😂
Ertesi gün buluştuk hemen, benlik bir durum yok gayet mutluyum filan, beni arabayla aldı biraz lafladıktan sonra dedi ki “x cafeye gidelim, arabası olmayanlar oraya gidemiyormuş” ....
Ben salak, söylediğim yalanı unutmuşum 😂😂😂 dediğini duydum ama anlamlandıramadım da. Niye böyle dedi ki diyorum ama gram aklıma dün gece gelmiyor, yalan ya 😂😂😂
Daha kötüsü saf saf pencereden dışarıyı izliyorum... sonra dedim ki yaz gelmiş buralara... kafamı çevirdim göz göze geldik, o bana boş bakıyor ben daha boş😂😂😂
Benden bi tepki, bir cevap bekliyormuş herhalde 😂😂 şok içinde ayırmıyo ama gözlerini, ben de ona salak gibi aşkla bakıyorum hahahahjddj
hiçbir şey demedi... sonra oraya varmışız, yağmur yağmasa bari diyerek arabadan indim. Halbuki dün bahsettiğim cafeye geldik ama hiçbir şey olmamış gibi yapıyorum farkında olmadan. 😂😂😂
Sağolsun beni hiç bozmadı ama sorunlarımın olduğunu düşünmüş olabilir😂
O gün, akşam eve döndükten sonra ablam sorunca dank etti aaaaa ben resmen oscarlık rol kesmişim bilmeden diye hahaha 😂😂
Ne yalanı söylediniz ortaya çıktı ben anlayamadım orayı 2 kere okudum bir de🤦‍♀️🙈

Yeni sevgiliyken ona kalmaya gitmiştim ve uykuya geçerken gaz çıkarmıştım :bicak::anne:
Duyulmayacak gibi değildi. Uyuyor numarası yaptım ama utancımdan çatlayacaktım. Sabah bir şeylere gülerken onunla bir konuda dalga geçtim. O da misilleme yapmak için "Dün gece ne oldu sen biliyor musuun?" dedi. Ben de "Nolmuş?" dedim ama içimden yok olmak istiyorum. Herhalde halime acıdı. "Neyse bişey olmadı" dedi. Hiç üstelemedim :D

Nişanımıza 2 gün kala beni metro istasyonu bırakıcam yürüyoruz yağmurda var elimden tutmuş. Ben zaten düz yolda yürüyemem. Bi anda kendimi yerde buldum ve bir sıcaklık hissettim. Öyle bir düştüm ki pantolon falan paramparça. Üstüne bir de çişimi yapmışım 😂😂 Allahtan çiş yaptığımı farketmedi. 😂

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
Hamileyken yanında pum (osurdum )yapmıştım çok utandım bana dediki içindeki kötülükleri saaaalkk

Ay bende anlatayım gerçi hiç kalır ama olsun

Yeni evlenmişiz daha 2 hafta falan olmuş olmamış. Eşim, ben, eşimin kuzeni arabada oturuyoruz. Eşim hadi kocaeline ahmet in yanina gidelim dedi (başka şehirde okuyan arkadaşı)
Ve bilin bakalım ben ne dedim :ıslık:

Aşkım benim babamdan izin almam lazım dönmemiz çok geç olur kızabilir dedim:sampiyon:
Sonra aldı onları bir kahkaha:KK70:
Eşimde artık benimle kalıyorsun evlendiğini unuttun heralde demişti gülsem mi ağlasam mı

Off bu bana da olmuştu. Daha 1-2 haftalik evliyken eşimle oturmuş bazi planlarimizdan bahsediyorduk ve eşime evlendiğimizde yapariz demistim. 😬😬😬😬
Bir sure evli oldugumu unutmuştum. 🙄

İlk buluştuğumuzun ilk dakikalarında 🙄 adam çok romatik 2 3 ay peşimden koştu buluşma ayarlamak için, o gün de çok yağmur yağıyordu. Mesaj attım çok yağmur var hiç çıkma benim dersim bitince eve geçicem ben de dedim. Ama ben çoktan geldim 3 saati geçti dersanenin önünde arabada bekliyorum dedi. Garantiye almış buluşmayı 🤭 neyse ben arabaya bindim kitapları arkaya bırakalım istersen dedi, ben bırakırım sen dur dedim. Tam arka koltuğa attım kitapları dönüyordum ki tronk diye adamın kafasına tokadı indirdim :KK70: çok utanmıştım 😌 ay kusura bakma ya sakarlığım tuttu dedim yok canım hiç önemli değil dedi. Gerçi kafasını koparsam umrunda değildi o ara kör aşıktı 😁 bazen sakarlık yaptığımda o günü hatırlar ve ilk günden ne sakar olduğun belliydi zaten senin, kafama şaplağı indirmenden anlamıştım der :KK70: Allah ım gülmekten on dakikada anca yazdım 🤪

Bikaç aylık sevgiliyken de yine buluştuk dışarda ama nasıl kuvvetli rüzgar var. Bende 45 kilo bi şeyim, elimi tutuyodu. Üşüdüm cebime sokucam dedim. Neyse yürümeye devam ediyoruz daha doğrusu ben yürümek için mücadele ediyorum 🤣 baktım adam gamsız gamsız beni bırakmış gidiyo 100 150 metre kadar açılmıştı aramız. Tabi bi şeyler anlatıyo benden tepki gelmeyince bir de baktı ki yanında ben yokum arkasına döndü ve benim o mücadelemi görünce kahkaha patlattı 🙄 çok mu komik dedim. Kıyamam sana rüzgarda yürüyemiyon mu çen civcivim benim dedi 😁 elimi bidaha bırakma yanımdan alıp gitseler haberim olmuycak demişti :KK70:

Bitane daha var ama o çok kepaze onu anlatmayayım 😬

Bu konuya daha önce yazdım mi emin değilim,
Eşim amcamın oğlu bigün onlara gittim görümcemle oturuyoruz tabi ozaman görümcem değildi, eşim de geldi neyse ben yan dairede ki komuşumuz eşimin arkadaşı hakkında komik bişey anlattım üçümüz güldük tabi ben aniden gülünce burnumda ne var ne yok çıktı:KK23:ikinci kahkaha da o yüzden koptu hala aklıma gelince utanırım. Allahtan çok komikti ki şuan evliyiz😂

Back