İlk sevgili olduğumuz zamanlardı.. buluşacaktık ama beni ekti. Ben de sinirlendim ve dışarı çıkacak olan ablamın peşine takıldım, arkadaşlarıyla buluşacaktı. Benimkine de dışarı çıkacağımı söyledim ama kendi arkadaşlarımla..
Şaşırdı böyle bi..kimler dedi isimleri saydım, ablamın Murat diye bir arkadaşı da geliyormuş eşiyle. Tabi yalanıma yedirmem lazım
Murat da deyiverdim.
zaten kıskanç birisi, böyle bi gerildi o kim nasıl döneceksin filan, dedim arabası var, kızlarla beni bırakır yalnız olmayacağım nasılsa.. ben alayım filn dedi yok dedim o bırakacak arabası var. Gittiğimiz yerin ismini söyledim x cafe diye. Tabi arada bir yazdı etti, ben de oh olsun diyorum içimden ekip sonra kudurduğu için
O günü huzursuz kapattı o, bayağı sinirlenmiş ama bana bişey diyemedi
Ertesi gün buluştuk hemen, benlik bir durum yok gayet mutluyum filan, beni arabayla aldı biraz lafladıktan sonra dedi ki “x cafeye gidelim, arabası olmayanlar oraya gidemiyormuş” ....
Ben salak, söylediğim yalanı unutmuşum
dediğini duydum ama anlamlandıramadım da. Niye böyle dedi ki diyorum ama gram aklıma dün gece gelmiyor, yalan ya
Daha kötüsü saf saf pencereden dışarıyı izliyorum... sonra dedim ki yaz gelmiş buralara... kafamı çevirdim göz göze geldik, o bana boş bakıyor ben daha boş
Benden bi tepki, bir cevap bekliyormuş herhalde
şok içinde ayırmıyo ama gözlerini, ben de ona salak gibi aşkla bakıyorum hahahahjddj
hiçbir şey demedi... sonra oraya varmışız, yağmur yağmasa bari diyerek arabadan indim. Halbuki dün bahsettiğim cafeye geldik ama hiçbir şey olmamış gibi yapıyorum farkında olmadan.
Sağolsun beni hiç bozmadı ama sorunlarımın olduğunu düşünmüş olabilir
O gün, akşam eve döndükten sonra ablam sorunca dank etti aaaaa ben resmen oscarlık rol kesmişim bilmeden diye hahaha