• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
ayy bütün gün nasıl durdun o adamla yüz yüzee ben olsam şoför ölmüştü :))

Esim sevgili iken ilk defa yanima gelmisti. Ben evimizi tarif ederken saga git diyecegime batıya git dedim heyecandan:))
O gun anladim senin yol tarifinden anlamafigini dedi. Hala tarif edemem:)) benim git dedigim yonun tersine gider ve buluruz gidecegimiz yerii:))

Ben de anlatayım. Çok fena isim karıştırdım.
Arkadaşıma gitmiştik. Çocuğu da vardı. Çocuğunun adı Berk. Eşinin adı fatih. Arkadaşım mutfakta iken
Berk altına büyük tuvaletini yapmıştı.
Ben mutfağa doğru bağırıyorum:
--Güüülll Fatih altına yapmış. Çok kokuyor. Arkadaşın eşinin gözü kocaman oldu. Şoklara girdi adamcağız. Hala uyanamadım takı eşim Berk yapmış hayatım diyene kadar.

Bir gün kapıyı komşu çaldı. Eşimle oğlumun ismi çok yakın birbirine. Eşim cem oğlum can.
Komşum -Cem ı ver. Azıcık sevelim getiririm .( oğlumu çok sever.)
Eşim içerden bağırıyor:-- Abla yarına iş yetiştirmem gerek. Gelemem. 40 yaşındayım hala müthiş sevimliyim be yaaa.
Kadıncağız ise çok mahcup oldu

Arkadaşımın rezil oluşunu anlatayım. Çok çabuk sıkılan bir arkadaşım var. Çabuk tüketiyor.
Sevgilisinin yanından bize geçti. Tabi hanımefendi iki saat sonra sıkıldı. Sevgilisi mesaj attı. Ne yaptın aşkım orada da sıkıldın mı? Diye. Arkadaşım mesaj yazdı. Aman dememe kalmadan mesaj hedefe ulaştı. Mesaj aynen şöyle.
-- Aşkım yanındayken sıkılmıştım(ı ları ı yapın) ama burada daha çok sıkıldım(I ları ı yapın)

O zaman yaşadığım ilçe çok küçük hemen herkesin aynı yerlerde takıldığı bir yerdi.
Yaklaşık 2 ayı gecik süredir iş yerimize gelen doktor beyle bakisip duruyorduk..Bir ara tanışmak istedi servisi kaciririm diye bekleyemedim. :KK70:
Neyse efendim bir gün homini gırtlak 2 tabak pilav üzerine fasulye bir de tavuk yemiştim afedersiniz yenmek fiili yanında abes kalır gömmüstüm diyelim..Aman Allah'ım sabahın 4 ü karın ağrım facia tuvalette yasayabilirim o derece..
Annem ve abimi kaldirdim doğruca beni acile götürdüler...Hemşire siz sedyeye geçin doktor geliyor şimdi dediler..
Sedyede cenin halinde yatıyorum doktor geçmiş olsun Özge hanım neyiniz var dedi.
" İshalim " dedim..Koskoca koç gibi adama aylardır bakistigim içten içe niyet ettiğim adama İshalim dedim. İnanın o ağrı ile adamı tanıyamadım sonradan düştü jetonum 2 dk falan sürdü..
Tabi anlamamla dumur olmam paha biçilemez..
İşte en son ne yedigimi sordu adama ben şimdi nasıl diyeyim yediklerimi diye düşünüyorum annem iki tabak pilav yedi oğlum birde fasulye yemeği baska şeylerde yedi de hatırlamıyorum yeme dedik ama yedi dedi..
Evet dedim anne sende mum diktin tebrik ederim..
Gözlem odasına alindim serum taktılar..Bir kaç saat sonra da rahatlayinca çıktım eve geldim.Sabah Facebook a bir baktım beni eklemiş doktor.Birde mesaj atmış " Birlikte Fasulye yiyelim mi ? " diye...

Fasulye olmasa da birlikte çok şeyler yedik 1,5 sene kadar sevgili olduk daha sonra tayini çıktı ve hemen evlenmek istiyordu..Bende daha erken olduğunu düşündüğüm için erteliyordum nitekim ayrılmak zorunda kaldık..
Niye ayrildiniz yaaaa insallah barisirsiniz :) güldüm hikayene

İnşallah bir yerlerde mutludur. :)

Benimkilerle saymakla bitmez. Level level gelişiyo.

Eşimle nişanlıyken, benim ailemle beraber köyümüze gitmiştik. Annem sağolsun baş başa kalalım diye, benim doğa bilgime de güvenerek "hadi gidip kuzu kulağı toplayın" dedi. Kuzu kulağını çok severek yerim ekşi ekşi ama tipine çok da dikkat etmemişim o zamana kadar. Haliyle daldık koca meşe ormanına. Ben şehirli nişanlıma yazdan yaza öğrendiğim köy bilgilerimle artistlik yapmak için kuzu kulağına benzeyen her otu koparıp tadına bakmaya başladım. Eğer oysa atıyodum poşete. Bi yandan da ona öğretmeye çalışıyodum. En sonunda yine kuzu kulağına benzeyen bi otu çiğnememle tükürmem bir oldu. Ama 1 günümü tüm suratımı arı sokmuş gibi şiş vaziyette geçirmek zorunda kaldım.

Aradan bi kaç ay geçti ve düğün günümüz geldi. Gelin odasında beklerken heyecandan tuvaletim geldi. Sağolsunlar odaya bi tuvalet koymuşlar ama gelinliksiz bile yan yan girebileceğiniz bi tuvalet. Eşim hemen atıldı yardım ederim diye. Ben eteğimi arkadan o önden kaldırdı ve geri geri yanaşıp oturdum tuvalete. Kapıyı da kapatamdık tabi. Göz göze ilk romantik çişimizi yaptık böylece. Ve tam herşey bitiyodu ki, havası çıkan balon gibi benden bi pöööf sesi geldi. İşte tam o an allığa ihtiyacım kalmamıştı.

Ve evlendik. Ben yemek yapmayı bilmeden evlendim. Hatta temizlik bile yapmayı pek bilmiyodum. Evin sadece sil, süpür, toz al işi bile 8 saatimi alabiliyodu. Gel gelelim bi gün, gelin olduğum şehirde yeni olduğum için bi değişiklik olsun pazara tek gideyim dedim. Ömrümde ilk defa tek başıma pazara gitmiştim. Herşeyi aldım. Son olarak bakla alıcaktım, zira çok severim. 1 kilo onu da alıp eşimle buluştuk, eve döndük. Girdim mutfağa internetten baka baka ayıklamaya başladım baklaları. Eşimi de sokmuyorum mutfağa ben yapıcam bütün yemekleri diye. Yardım da kabul etmiyorum. Neyse benim işim uzun sürünce geldi yanıma. Bi kaç dakika beni izledikten sonra "bugün bakla yicez sanıyodum. Bulamadın mı pazarda?" dedi. "Bu ne ki?" dedim. "Bezelye" dedi.

Eşimle nişanlıyken, benim ailemle beraber köyümüze gitmiştik. Annem sağolsun baş başa kalalım diye, benim doğa bilgime de güvenerek "hadi gidip kuzu kulağı toplayın" dedi. Kuzu kulağını çok severek yerim ekşi ekşi ama tipine çok da dikkat etmemişim o zamana kadar. Haliyle daldık koca meşe ormanına. Ben şehirli nişanlıma yazdan yaza öğrendiğim köy bilgilerimle artistlik yapmak için kuzu kulağına benzeyen her otu koparıp tadına bakmaya başladım. Eğer oysa atıyodum poşete. Bi yandan da ona öğretmeye çalışıyodum. En sonunda yine kuzu kulağına benzeyen bi otu çiğnememle tükürmem bir oldu. Ama 1 günümü tüm suratımı arı sokmuş gibi şiş vaziyette geçirmek zorunda kaldım.

Aradan bi kaç ay geçti ve düğün günümüz geldi. Gelin odasında beklerken heyecandan tuvaletim geldi. Sağolsunlar odaya bi tuvalet koymuşlar ama gelinliksiz bile yan yan girebileceğiniz bi tuvalet. Eşim hemen atıldı yardım ederim diye. Ben eteğimi arkadan o önden kaldırdı ve geri geri yanaşıp oturdum tuvalete. Kapıyı da kapatamdık tabi. Göz göze ilk romantik çişimizi yaptık böylece. Ve tam herşey bitiyodu ki, havası çıkan balon gibi benden bi pöööf sesi geldi. İşte tam o an allığa ihtiyacım kalmamıştı.

Ve evlendik. Ben yemek yapmayı bilmeden evlendim. Hatta temizlik bile yapmayı pek bilmiyodum. Evin sadece sil, süpür, toz al işi bile 8 saatimi alabiliyodu. Gel gelelim bi gün, gelin olduğum şehirde yeni olduğum için bi değişiklik olsun pazara tek gideyim dedim. Ömrümde ilk defa tek başıma pazara gitmiştim. Herşeyi aldım. Son olarak bakla alıcaktım, zira çok severim. 1 kilo onu da alıp eşimle buluştuk, eve döndük. Girdim mutfağa internetten baka baka ayıklamaya başladım baklaları. Eşimi de sokmuyorum mutfağa ben yapıcam bütün yemekleri diye. Yardım da kabul etmiyorum. Neyse benim işim uzun sürünce geldi yanıma. Bi kaç dakika beni izledikten sonra "bugün bakla yicez sanıyodum. Bulamadın mı pazarda?" dedi. "Bu ne ki?" dedim. "Bezelye" dedi.
Yaa cok tatliymis valla hele bakla kısmı :KK70: bende ilk bulusmada beni eve birakirken ki minubusle geçiyorduk eve. Minibüsten inerken ayaginin dibine düşmüstüm :bicak: sonra eve gidip hemen numarasini sildim ama simdi evliyiz hala topuklu ayakkabiyla minibüse binmem:63::KK70:

Eşimle orta okul 8.sınıfta çıkmaya başladık okuldan kaçmaya karar verdik ilk kez gezicez tabi çocuğuz daha nereye gidelim dedik Bakırköy'e gidelim gittik geze geze sahilin karşısında bi parka gelmişiz otururken dedim ki burda sahil varmış nerde o an tabi gülmüyor ama dedi ki sence bu karşıda gördüğün vapurlar nerden gidiyor ben tabi rezil olmakla birlikte gülemedim bile 15 sene oldu hala anlatır güler o halime o_O

Henüz sevgilim olur ama defalarca rezil oldum :KK70: Evlenirsek eğer (inş) burayı ne rezilliklerimle doldurucam :KK70:

Neyse dayanamıycam anlatıyım bi tanesini. Bir gün buluşmuşuz ilk zamanlar cicim ayları. Cafede oturuyoruz, üşüyorum diye omzuma bir başka masadan şal yetirdi romantik erkeğim:KK45:.
Her neyse ben bir hapşurdum hapşururken:KK1: kolumla yüzümü kapatıcam diye burun akıntım şala geçmiş :KK17: Daha kolumu yüzümden çekmeden anladım olayı hemen şalı kıvırdım bir şeyler yaptım. Çocuk ısrarla çevirsene niye öyle yaptın diyor:bicak: Allah'ım inşallah unutmuştur bence çakmıştı da:olamaz:

pööffff sesi:KK53::rolleyes:

Ilk gecelerin (malum) bol üşütmeli gecmesiyle karnim gazdan davul olmustu ve artik agridan yuruyemiyordum. Isin kötüsü gaz da cikaramiyordum. 3 günlük evliyken acile gittik. Doktor bazi ilaclar ve lavman verdi. Benim de böyle seylerden ödüm patlar.... Lavmani evde esim yapti. Bende bir utanc bir utanc... Ikide bir "ya kusura bakma, ne hale düştüm" vs. diyordum. Adam gayet rahat ve eli çok yatkin, "olur canim, tabii ki yapilacak." Rezilligim...

Benim de aklıma bi anım geldi rezil olduğum anlatayım hemen :KK53:
Sevgilimle geçen yıl bi gün avm ye gittik . Film izleyeceğiz ama film'e daha var oturalım bari bi yerde oyalanalım hem bişeyler içelim dedik. Geldik masanın birine, yalnız şu uzun sandalyeler var ya onlardan var, boyum kadar. :KK12:
Bende biraz minyonum 1.60 boyum :KK15:
Oturduk biraz sohbet muhabbet vakit geçti kalkalım artık dedik.
Dedik ama sadece o kalktı, benimse sandalyeyle imtihanım başladı :eek:
Bildiğiniz yapıştım sandalyeye cebelleşiyorum, sandalyenin ayakları öne doğru eğildi ben öne gidiyorum, arkası havaya kalktı, masaya tutunmaya çalışıyorum, denge kuramıyorum. :KK35:
Alt tarafı sandalyeden kalkmak istemiştim :oops:
Yere de düşmedim, oturuyorum ama saçma sapan bir pozisyondayım :KK48:
Arkasını döndü bu beni öyle görünce patlattı kahkahayı. :confused:
Ben rezil tabi herkes bana bakıyor.
Bi taraftan da can havliyle buna kızıyorum "tutsana sandalyeyi, tut len tut düşüyorum" falan diye. :KK53:
Neyse geldi beni kurtardı ama ordan çıkana kadar akla karayı seçtim. :olamaz:
Herkesin gözü bende yerin dibine girdim.
Ve hala hatırlayınca "garibim boy da yok nasıl da çırpınıyordu" diye dalga geçip durur sağolsun. :63:
Hahahahahahahahahahaahahahaha yAaaa o kadar rezillik okudm hiç birisine bu kdr gülmedim buna bildiğin kahkaha attım :D :D

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:KK1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:KK53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

:D :D :D :D bu cokkkk iyii :D :D :D

konuyu hortlatayım bari:KK45:kaç gündür okuyorum burayı 399. sayfadayım gül gül öldüm :KK24:ben de anlatcam aklıma yeni geldi

üni döneminde sevgilim bende kalmıştı akşam bi ara baktım birisi kapıyı zorluyomuş gibi ses çıkıyo kalktım baktım kapının deliğinden kimse yok ama otomatik ışık açık kapıdan ses geliyor.
sevgilimi çağırıdm biri kapıyı zorluyo diye o da baktı filan kapının arkasından ses geliyo anahtarı çeviriyoruz arkadan ses gelmeye devam etti. sevgilim bi cesaret bende hemen köşede kapıyı açtı bizim alt komşunun köpeği patisiyle kapıya vuruyormuş ama ne gülmüştük. köpekte bize şaşkın şakın bakıyor.:-):-)

Back