• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.

bundan yıllar önce okul servisinde çalışmıştım kısa bir süre hobi olarak yaşımda küçük.Saat 6 da servis ilk beni aldıgından kapının önüne dikilirdi.Naıl olduysa adam gelmeden önce markete gitmiştim, uzaktan komşuma el sallamıştım oda erkekti zaten.Neyse ben o gün kendimi hiç kontrol etmemiştim ne saç taranmış ne baş üstümde bir eşofman sabah yataktan nasıl kalkılırsa o haldeyim.Servise bindim adamın gözleri arkamda "sen hiç kendine bakmadın mı dedi"nasıl yani!!! dedim Megersem adet olmuşum.Arkam ise komple kan.O halde markete gitmişim komşuya el sallamışım o bile uzaktan görmüş bide adam pencereyi açta koku gitsin demez mi.Bundan büyük rezilliği olan yoktur bu sitede bence.
:KK48:

Ouuuv cok fenaymış gerçekten :olamaz: ben atmıştım kendimi o an arabadan :silah: siz ne yaptınız o öyle söyleyince?

Dun aksam kayinpederim bizi almaya geldi. Gordum hatta el salladim sonra ciktim bahce kapisindan. Ben gittim bagaj acmaya calisiyorum neden kapali bu diye de soruyorum. Esim geldi hayatim sen napiorsun dedi. Bir baktim ki baska arabayi acmaya calisiyorum. Kayinpederim ve esim yikildilar tabi.

Dehşete kapıldım resmen:KK57:

Sonra o halde nasıl dondun eve .Amca da ayıp etmış açta koku gıtsınmıiş deseydın senın osurugundan ıyıdır:))

Eşimle evlenmeden önceydi. Orta da daha nişan vs yok.
Eşimin kız kardeşiyle beraber yaşıyorduk. Kız kıza takılıyorduk. İkimizde öğrenciydik.
Bir akşam eşim, kız kardeşi ve ben sinema ya gittik. Sinema salonunda karnıma ağrı girdi, gaz sancısı. Kendimi orda tuttum. Ama nasıl ağrıyor karnım. Dört büklüm oturuyorum koltukta. Neyse sonra tam evin önüne geldik. Ben hemen tuvalete koşarım hayaliyle, eşimin kız kardeşi eşime abi gel bize oturalım diyor. Neyse yukarı çıkıyoruz. Hep birlikte salona geçiyoruz. Karnım o kadar ağrıyor ki. Tuvalete gitsem bir türlü. Can havliyle kendimi salonun balkonuna atıyorum. Tabi orda birikmiş ne varsa çıkarıyorum. İşim bitince içeri girince eşimle kız kardeşi yerlere yatmışlar kahkaha atıyorlar. Başta anlamadım, meğersem o hızla balkona çıkınca kapıyı örtmemişim. Herşeyi duymuşlar :KK70::KK70:
Ve senı her halinle kabul edıp esın olmuş düşünsene bu bıle tatlış gelmiş sevdıgıne:))

akşam akşam yine şarkı dinlerken aklıma geldi, hemen anlatayım :emir_bebek:

erkek arkadaşım ağır abidir. öyle pek gülmez, güldüğünde de nabzım saniyede 6373627382 falan olur :KK200: ben de ona göre fazla neşeliyim fazla gülerim.

neyse, Edis'in Çok Çok isimli şarkısını bilirsiniz. sözlerini ben çok seviyorum bir de sanki sesim güzelmiş gibi bağıra bağıra söylerim :halay:

alışverişe gidiyoruz. birden arabada bu şarkı çalmaya başladı. ben de bir aşka geldim ki nasıl söylüyorum böyle
yine yine yerlere, ser beni mindere
...
yanına yanına, al beni yanına, yakışırız ama çok çok

diye adeta şakıyorum, cilve yapıyorum. :dondurma: bu da gülüyor o güldükçe ben daha da gaza geliyorum :KK76:

neyse girdik avm ye. ona takım elbise bakıyoruz. aklımda kaldığı için de hala aynı şarkıyı söylüyorum. bilirsiniz şöyle bir kısmı var;
yarası hatırlatır bütün dikenleri
diye. nasıl olduysa benden şöyle bir cümle çıktı;
yarası hatırlatır bütün s.kenleri :KK70::KK70::KK70:
aha başlayacak söylenmeye diye düşünürken benimki resmen kendini yere attı nasıl gülüyor :KK22: o an öyle rezil oldum öyle kızardım ki anlatamam :KK22:
Gece gece kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi ya:D

Benim de aklıma bi anım geldi rezil olduğum anlatayım hemen :KK53:
Sevgilimle geçen yıl bi gün avm ye gittik . Film izleyeceğiz ama film'e daha var oturalım bari bi yerde oyalanalım hem bişeyler içelim dedik. Geldik masanın birine, yalnız şu uzun sandalyeler var ya onlardan var, boyum kadar. :KK12:
Bende biraz minyonum 1.60 boyum :KK15:
Oturduk biraz sohbet muhabbet vakit geçti kalkalım artık dedik.
Dedik ama sadece o kalktı, benimse sandalyeyle imtihanım başladı :eek:
Bildiğiniz yapıştım sandalyeye cebelleşiyorum, sandalyenin ayakları öne doğru eğildi ben öne gidiyorum, arkası havaya kalktı, masaya tutunmaya çalışıyorum, denge kuramıyorum. :KK35:
Alt tarafı sandalyeden kalkmak istemiştim :oops:
Yere de düşmedim, oturuyorum ama saçma sapan bir pozisyondayım :KK48:
Arkasını döndü bu beni öyle görünce patlattı kahkahayı. :confused:
Ben rezil tabi herkes bana bakıyor.
Bi taraftan da can havliyle buna kızıyorum "tutsana sandalyeyi, tut len tut düşüyorum" falan diye. :KK53:
Neyse geldi beni kurtardı ama ordan çıkana kadar akla karayı seçtim. :olamaz:
Herkesin gözü bende yerin dibine girdim.
Ve hala hatırlayınca "garibim boy da yok nasıl da çırpınıyordu" diye dalga geçip durur sağolsun. :63:

hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum

hiç ağrın yokmu o kadar leke olana kadar hiçmi hissetmedin, tuvaletedemi gitmedin. ben ağrıdan sürünüyorum
Aynen ben de yaa. Ağrım olduğunda anlıyorum adet olduğumu. İlk geldiğinden beri ağrı başlar o zaman anlarım. Yani akıntıyı falan hiç mi hiss etmedi :KK57:

Back