• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi tane daha

sevgilimle yeni sevgiliyiz. arkadaşım bana gelmişti çok yorgunmuş gece uyayamamış (yurtta kalıyodu kendisi )sende biraz uyusam dedi benim odada uyudu o. bende oturma odasındayım sevgilimle buluşcam odamdan kızı rahatsız etmeden kıyafetlerimi aldım oturma odasında kıyafetlerimi değiştireyim dedim hazırlandım sevgilim beni almaya geldi içeri aldım onu oturma odasında bekle sen dedim banyoya gittim arkadaşımda uyanmış oturma odasına geldi sevgilimle oturuyolar konuşuyorlar filan arkadaşım geldi yanıma angel oturma odasında kilodun yerde duruyo bi de kırmızı benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü gittim kilodumu ayağımla sıkıştırım bi yerlere sevgilim gördü mü bilmiyorum gördüyse rezil olmuşumdur :-):-) birde kırmızı seksi bişeydi hahah :confused:

ay bi tane daha aklıma geldi bunu da anlatmam lazım
sevgilimle yine oturma odasındayız oturuyoruz koltukta film filan seyrediyoruz sevgilim birden aşkım bu ne yapış yapış bişey olmuş koltuğa dedi ( ben de birgün önce ağda yapmştım ağda dökülmüş koltuğa haberim yok ) ben de anladım tabi hiç çaktırmıyorum Allah Allah nolmuş ki sakız filan bulaştı acaba deyip geçiştirdim öyle çok sakız çiğneyen biri de değilim ama inş inanmıştır.:olamaz::KK48::KK48::KK48:

Ay bende anlatayım gerçi hiç kalır ama olsun

Yeni evlenmişiz daha 2 hafta falan olmuş olmamış. Eşim, ben, eşimin kuzeni arabada oturuyoruz. Eşim hadi kocaeline ahmet in yanina gidelim dedi (başka şehirde okuyan arkadaşı)
Ve bilin bakalım ben ne dedim :ıslık:

Aşkım benim babamdan izin almam lazım dönmemiz çok geç olur kızabilir dedim:sampiyon:
Sonra aldı onları bir kahkaha:KK70:
Eşimde artık benimle kalıyorsun evlendiğini unuttun heralde demişti gülsem mi ağlasam mı

Ay bende anlatayım gerçi hiç kalır ama olsun

Yeni evlenmişiz daha 2 hafta falan olmuş olmamış. Eşim, ben, eşimin kuzeni arabada oturuyoruz. Eşim hadi kocaeline ahmet in yanina gidelim dedi (başka şehirde okuyan arkadaşı)
Ve bilin bakalım ben ne dedim :ıslık:

Aşkım benim babamdan izin almam lazım dönmemiz çok geç olur kızabilir dedim:sampiyon:
Sonra aldı onları bir kahkaha:KK70:
Eşimde artık benimle kalıyorsun evlendiğini unuttun heralde demişti gülsem mi ağlasam mı

Ne kadar da masum bi cevap olmuş :KK36:
Bende ilk zamanlar alışamamıştım :oops:

Ne kadar da masum bi cevap olmuş :KK36:
Bende ilk zamanlar alışamamıştım :oops:
Ayy daha böyle neler var neler

Birgun yine yeni evliyim alış-veriş yaptım ellerim kollarım dolu yorulmuşum eve gidiyorum anam bi baktım annemlerin evine gelmişim o apartmana girince jeton düştü unutmuşum evlendiğimi

Çocuğu uyandırdım gülmekten :) bende eşime çok rezil oldum. Sevgiliyken gezmeye çıkmıştık benm köpeğimde yanımda sokaga tuvaletini yapmaz beyaz bişey gözçrmedikçe bende hava atıyorum tabı oturduk bankta dinlenıyoruz eşim birden ayaga sıçradı mersem köpeğim ayagına işemiş tabi ayakkabı beyaz olursa :) ben gülüyorum ama ne utanmıştım :) Hayatımda ilk defa onunla metrobüse binmiştim kapı açılınca bende panik yaptım bineyim diye metrobüsle kaldırım arası boşluğu görmedim acele edinde bi ayağim boşluga girdi kapı girişine bi düştüm ama herkez bana bakıyor ben şöföre bağırıyorum arabayı niye yanaştırmadı diye tam rezil oldum ondan snra bidaha binmedim :) Yanında kaç defa düştüğümü hiçç sormayın yer mekan farketmez yatarım boylu boyunca yere :) Eşim o yüzden çocugum kucagımdayken bi kolumdan tutar yapışık ikiz gibi gezeRiz :) Gece uyku sersemi kaç defa kocamı emzirmeye kalktımm adamcağız neye uğradığını şaşırıyordu :) 1 haftalık evliyim köpeğimi öperken üst dudağımı ısırmıştı balon gibi şişmiş morarmıştı bende bir kaç saat sonra markete çıktım doğup büyüdüğüm mahallede oturuyorum suratıma bakıyor herkez arkadaşım görünce anlaşılan gece sert geçmiş diyince benim aklım başıma geldii eve bir koştum ama utancıma ter su içindeyim :)

Çocuğu uyandırdım gülmekten :) bende eşime çok rezil oldum. Sevgiliyken gezmeye çıkmıştık benm köpeğimde yanımda sokaga tuvaletini yapmaz beyaz bişey gözçrmedikçe bende hava atıyorum tabı oturduk bankta dinlenıyoruz eşim birden ayaga sıçradı mersem köpeğim ayagına işemiş tabi ayakkabı beyaz olursa :) ben gülüyorum ama ne utanmıştım :) Hayatımda ilk defa onunla metrobüse binmiştim kapı açılınca bende panik yaptım bineyim diye metrobüsle kaldırım arası boşluğu görmedim acele edinde bi ayağim boşluga girdi kapı girişine bi düştüm ama herkez bana bakıyor ben şöföre bağırıyorum arabayı niye yanaştırmadı diye tam rezil oldum ondan snra bidaha binmedim :) Yanında kaç defa düştüğümü hiçç sormayın yer mekan farketmez yatarım boylu boyunca yere :) Eşim o yüzden çocugum kucagımdayken bi kolumdan tutar yapışık ikiz gibi gezeRiz :) Gece uyku sersemi kaç defa kocamı emzirmeye kalktımm adamcağız neye uğradığını şaşırıyordu :) 1 haftalık evliyim köpeğimi öperken üst dudağımı ısırmıştı balon gibi şişmiş morarmıştı bende bir kaç saat sonra markete çıktım doğup büyüdüğüm mahallede oturuyorum suratıma bakıyor herkez arkadaşım görünce anlaşılan gece sert geçmiş diyince benim aklım başıma geldii eve bir koştum ama utancıma ter su içindeyim :)

:KK70:

Hahahaha ben de evli değilim ama konuştuğum var :) iki senelik arkadaşım olur kendisi aslında ama eski sevgilim yüzünden işler pek yolunda değil gibi :( neyse geçen hafta parkta oturduk akşam saati dedik çekirdek alalım. Gittik aldık. Açtı ama paketi bayağı geniş açmış. Neyse dedi ki avucuma döksene. Ben döktüm dökmesine ama yarısı yere döküldü :eek: böyle kaldım:silah: bana bakıp gülüyo güzel döktün aferin diye :D ben tabii ayyyy kusura bakma nolur falan dedim diyo ki Ya döküldü artık yapacak bişey yok :D
Geçen sene de daha birbirimizi arkadaş olarak görüyoruz (en azından ben öyle görüyorum çocuk bana iki senedir yanıkmış :KK36:)arkadaş grubumuzla otururken en sevdiğim kız arkadaşım bi hamle yaptı aldığım hamburger üstüme yapıştı :D kız bana bakıyo eyvah kadeyif beni mahvedecek bakışını atıyor. Ama nasıl gülüyoruz. Çocuk yerden hamburgerin ekmeğini alacağım derken bi uçuşu var yere gülmekten ölürsünüz. Ayyyy çok özledim kara kuzumu ya bi mesaj atayım naptı acaba :))

son rezilligim yeni dogum yaptigimda oldu
bunyemdenmi narkoz bukadar agir geldi bilmiyorum bi 10 gun kendime gelemedim bayik bayik uyuyorum
yine boyle bir gece kalktim cocuk agliyor emzireyim diye cekiyorum cekiyorum gelmiyor cocuk bende yan yatayimda bari oyle emzireyim diye gogsumu agzina vermeye calisiyorum napiyon acaba hayatim kendine gel demesiyle ayildim adami gecenin 3 unde emzirmeye calisiyordum cocuk diye
aradan bir iki gun gecti sabaha karsa lavaboya kalktim cocuklugumdan beri uykum kacmasin diye gozum kapali giderim lavaboya
iceri girdim pantolonu indirdim oturdum klozete yine ayni ses hayatim napiyosun ?
esim tuvaletteymis megerse klozet diye adamin kucagina oturmusum 😂😂
ogun bugundur gozum kapali gitmiyorum wc ye

Ben de anlatayım. Çok fena isim karıştırdım.
Arkadaşıma gitmiştik. Çocuğu da vardı. Çocuğunun adı Berk. Eşinin adı fatih. Arkadaşım mutfakta iken
Berk altına büyük tuvaletini yapmıştı.
Ben mutfağa doğru bağırıyorum:
--Güüülll Fatih altına yapmış. Çok kokuyor. Arkadaşın eşinin gözü kocaman oldu. Şoklara girdi adamcağız. Hala uyanamadım takı eşim Berk yapmış hayatım diyene kadar.
Ehhehe bunun benzeri de bana oldu, arkadasin esinin adi selman, oglu da akif. Biz bunlarla bulustuk, tam vedalasiyoruz eşlerimiz de yanimizda vedalasiyor, cocuk da uyumustu akif, annesine akifi de benim icin op diyecekken selmani da benim icin öp dedim🤦baba ve ogul isimleri bende karisiyor bazen böyle de, burda karismasa iyiydi..

Back