Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyy ailecek güldük, baya olmuş ama ben daha yeni okuyorum :):):):)

ayy kötü olmuşş ben de t9 kurbanıyımm peki canım yazacağıma seks canım yazmışım yaa

bunu anlatmisda olabilirim tam hatirlamiyorum..

bir gun nisanliyken kv delere davet ettiler..
ben tabi oyle utangacimkii anlatamam..

neyse tuvalete gideyim dedim, ciktim oturdum tekrar yerime..

kp bana bakti baktii ah kiziim terlik vermedilermi sana dur dur getireyim dedi.
tabi ben oyle utaniyorumki.nede deseler duymuyorum resmen, basimi salliyorum hep
Jeton biraz sonra dustu ayakarima bakayim dedim banyo terlikleriyle hole gidip oturmusum.. Meger ayagima giyince sicacik iyi gelmis olmaliki cikartmayi unutmusum..

o gun bugundur terliklerimin yeri bellidir, hatta daha kolay alayim diye kapinin hemen yaninda dururlar

hahahahah çok komikmiş yaaa benim şuan aklıma gelmedi gelince paylaşıcam gözümden yaş geldi resmen hahahahahha

AÖF sınavininz oldugu zamanlar. Nasıl soğuk nasıl soğuk dondumm ayaklarım filan buz kesti. Neyse girdik sınava sessiz herkes sınava konsantre olmuş durumda. Zaten nöbetten çıktım uyki gözümden akıyo okudugumdan bişey anlamıyorum.oturmadan totosum ağrıdı az kipirdanayim dedim. Amanin kipirdamamlan beraber zoooort dedi. Kipkirmizi oldumm. Yani hiç var gibi de değildi çok aniydi ve cok sesliydi.çoğu insan tanıdık. Napcami bilemedim ve hic istifimi bozmadan sanki onu yapan ben degilmisim gibi sınavima geri döndüm
içimden güldüm

ben erkek arkadaşımınla yemek yerken khve bian genizime kaçtı burnumdan geldi ıyhhh iğrenç öksürdüm bide suratına doğru ay rezalet kahve içinde kalmıştı suratı hahahahhahahaha daha birsürü var hergün yazcam hemen tüketmiyim dedim hahahah

Okul zamanlariydi kiz arkadasim evine davet etmisti tek yasiyordu cok seviyordum onu zaten ikinci senede ev arkadasi olduk yillar gecti hala gorusuyoruz , neyse bu simdi tek yasiyor diye kiyamiyorum bir de cok sevdigimden kimseye laf ettirmiyorum ona. Ust katta da bir cocuk yasiyor sevgilisiyle . Neyse zili caldim bizim kiz acti kapiyi dedi ki karnim cok acti yukari ciktim birlikte yiyelim mi yemek benim evde hicbirsey kalmamis para da yok dedim ama onlar beni basindan savdi yok disari cikiyorduk tam falan diye atlattilar beni dedi.
Ben de ayyy gerizekalilar birak ya sinir oldum suan Nesli birdaha onlari eve almiyorsun. Gerizekalilara bak ya Allahim ya gerizekali gerizekali bir cumle icinde elli kere az gerizekaliya bak falan diye diye girdim iceri.
Bir bakarim cocukla sevgilisi oturuyor icerde dik dik bakiyorlar surarima Allahim mahvoldum yerin dibine gectim hic unutamadim , simdi o sevgiliker evlendi hala anlatip gulerler ev arkadasim da oyle ama ben her anlattiklarinda o gunku gibi kipkirmzi oluyorum . Tabi Nesliyi de bir guzel azarlamistim gunlerce trip atmistim

ceylin hahahaaha

Bi kere 24 ten çıkıp memleketime gitcektim.
çok yoruldum zaten yogun bi nöbetti uyuyamadm hiç.otobüse biner binmez kafami cama dayadm gözler gidiyo en son Hatirladigim otogardan çıkışımiz. Bi ara tekrar gözlerimi açtım yanıma biri oturmuş da ondan uyanmışm. Ama hemen geri uyudum. bide müzik dinliyorum kulaklıkla.
o kadar uykum var ki otobüs camı bile rahat geliyo uyuyorum
sonraaaaaaa biri bana hanfendi hanfendi diye dürtüyo. Gözlerimi bi açtım
ben koltuktan kaymışm bonem kafamin yarisina kadar gelmiş saçlar çıkmış kulaklığın biri kulagimda biri değil ağzımdan salyalar akmış filan tipimi bi düşünün. Azcık dogrulayim dedim muavinler bana gülüyo heryanim tutulmus bi yandan üstümü başımı toplamaya çalışıyorum bi yandan etrafima bakıyorum burasi neresi diye..
Meğerse biz geleli yarım saat olmuş ben iyice yayilinca koltuğa beni gören olmamış herkes inmis otobüsü garajin arkasına cekmisler temizliceklermis otobüsü beni öylece farketmisler
sonra ben indim otobüsten valizim yok bu bilet satılan yerler varya oraya götürmüşler sahipsiz diye. Oraya gittim otobüsün şoförü. Bende çok sık gelip gittiğim icin az çok taniyolar beni. "Kızım sen bizim otobuste degil miydin niye almadn valizini " dedi.bende caktirmiycam yaa "ya benim çok acelem vardı da valizi almadan gitmisim evden geri döndüm"dedim.aldım ve utana utana eve gittim.
Bundan sonra saat kuruyorum 15 dk öncesine kendimi Düzeltiyorum iniyorum gidiyorum ooh
ha gittigim mesafede 1.5 saatlik yani 8 10 saat süren bi uzaklığı yok

Eşimle sevgiliyken öğrenci evinde akşam oturmuş tv izliyoruZ. Daha 2 yıllık felanız. TV proğramında bir olay var gülmeye başladık ikimizde sonra benden bir ses "pırt" ama Ufacık böyle Gülerken Kaçar ya mahvoldum utancımdan geberdim. Göz Göze geldik o koptu ben mahvoldum. Tabi kahkaha atmaya başladık. Hala hatırlar güleriz

Ayy çok güldümm yaa, iyiki başınıza bişey gelmemiş:)

Bigün sevgilim bize geldi oturduk televizyon izledik filan. Benim canım cigkofte istedi siparis verdik ama adresi bilmiyorlarmis o yüzden sevgilim aşağıya indi beklemeye. Bende evdeyim. Ev arkadaşım mesaj atti ben geliyorum diye. O yüzden bende aşağıya indim. Sevgilim sevmez evde biri varken gelmeyi. Neyse aldk cigköfteyi arabada yicez artk. Sevgilim dedi ki önde yiyemeyiz arkada rahatça yiyelim.oturduk araya da koyduk onlari ohh götür Allah götür birden gözümüze biri ışık tutuyo noluyo ya demeye kalmadan cama biri vurdu çıkın dışarı diye megersem polismis. Sevgilimin yanında olduğu kapı açılmıyomus. Açılmıyo açılmıyo diye polisye yanlış anladı nasıl açılmıyo be dedi. Beni sorarsaniz put gibi kesildim napacagimi şaşırdım hic aklıma gelmiyo kendi kapiMi açıp çıkmak sonra biz çıktık dışarı. Kimlik istedi benimki yok evde dedim.uzerimde zaten esofman var. Sevgilim gösterdi kimligini. Bişeyler yiyorduk ki biz diyo bide korkudan ben put gibi duruyorum. Polis bu kızı karakola götürmemiz lazım dedi. Aman Yarabbim beynimden vurulmusa döndüm. Seneryolar kurdum.
Beni polis arabasina bindirecekler iki yanima polis naani naani diye gitcez beni bi koltuğa oturtacaklar tepeden inen kocaman lamba eşliğinde ifademi alacaklar filan..
Ben böyle düşünürken polisin biri gülmeye başladı. Meğersem sevgilimi taniyomus şaka yapıyomus. Tüm mahalleye özellikle hastanenin yangın merdiveninde olanlara rezil olmuştuk kim bilir neler düşündüler.. arabanin arkasina ilk ve son oturmam oldu yani

Ben de anlatayım bari arkadaşlar

Olay bu yaz deniz kenarında geçiyor
Nişanlımla mayolarımızı kaptığımız gibi bi kaçamak yapalım dedik ve gittik günü birlik yüzmeye :)
Neyse biz denize girdik eğleniyoruz gülüyoruz falan birden bu katil balina gibi beni kovalamaya başladı.
Ben de çok heyecanlanırım öyle biri kovalayınca can havliyle kaçıyorum sanki yicek beni
Ben o heyecanla kaçarken benim bikini kayıvermiiiş
İkiz minnaklarım çıkmış meydana
İşin kötüsü ben hala farkında değilim deli gibi sırıta sırıta kaçıyorum suyun içinde
Sevgili nişanlım bir anda durup " Aşkım ciciklerin ! " diye feryadı basınca farkettim ne olduğunu şoktayım tabi
Hemen toparlandım kafamı suya gömüp boğulmak istedim kızlar hala güleriz hatırladıkça :)

cicik

Çok güldüm. Bir tane de ben anlatayım. Tamamen eşimin beni rezil etmesiyle alakalı..

Mağazaya gittik. Denemek istediğim kıyafetlerimi seçtim. Eşime kabinler nerde biliyor musun dedim. Sağolsun hemen gösterdi. O kıyafet bakmaya devam ediyor. Ben kıyafetlerimi denemeye çalışıyorum kiiiiiiii.....başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Komple erkek sesi geliyor.
Canım eşim bana erkek kabinlerini göstermiş, ben de hiç fark etmemişim. Küfür ede ede giyindim. Çıktım. Erkeklerin şaşkın suratlarını görmemek için başımı gömdükçe gömdüm. Kıyafetleri de eşimi de mağazada bırakıp uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım...

Yazarken bile kızardım

Ay kizlar ben evli degilim ama kardesimle ilgili komik bir animi anlatayim. Birgun okuldan ciktik ev yarim saatlik mesafede ama kar yagiyordu ve soguktu otobusle gidelim dedik. Otobus duragina dogru gidiyoruz kardesim sıkıştım dyip duruyor bende kiziyorum niye okulda gitmedin diye altima edicem eve kadar nasil dayanicam diyor neyse biz otobus duragina gittik bekliyoruz önümüzden gecen teyze yerler buzlu oldugu icin kaydi yere dustu ama cok komikti ayyy diye yere kapaklandi. O sirada benim akilli kardesim gulmekten altina isedi bembeyaz karlar sapsari oldu neyse benim hirkam uzundu ona verdim giydi sonra otobus geldi ama kardesim hala gulucem diye oturdu koltugu da mahvetti sidikli eve gelince hemen indik otobusten kosarak uzaklastik

Ay bir de ben ilkokuldayken dersteydik ogretmenden izin alip wc ye gitmistim. Sonra geldim sinifa girdim sirama dogru yuruyorum herkes koptu bir anda meger önlügümün etegi arkada toplanmis mal meydanda geziyorum oyle cok utanmistim ama

bir tane daha anlatayim. Ben ilkokula giderken kilolu bir cocuktum yasitlarima gore baya kiloluydum. Neyse okulun ilk gunu annem beni birakti gitti. Annem zayif biri. Bizimde bir komsumuz vardi hatice teyze hep bir aradaydik aile gibiydik. O da cok kiloluydu. Onun kizi da benden bir yas kucuktu okula baslamisti o sene. Kizini birakmis benim sinifima geldi biseyler soyledi optu beni gitti sonra arkadaslarimdan biri heyo o şişko senin annen miydi ne kadar cok benziyorsunuz demez mi Bende kilo konusuna cok takintiliyim ya eve gittim hatice teyze bizde komsular var annemler falan oturuyolar kapidan girer girmez "sen kendi kizinin snifina gitsene niye benim sinifima geliyorsun herkes seni annem sandi" diye cemkirmistim kadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…